Şimdi Ara

system restore

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • işletim sistemimi 1 gün geriye almak istiyorum kaybedeceklerim neler olacaktir. (user profile ile ilgili sıkıntı yaşatir mi??)

    ve şu system restore olayi nasil kullaniliyo[dntw]



  • Sistemi geri aldığınız tarihten sonra kaydettiğiniz program, belge ve belgeler içine yapmış olduğunuz ilave ve düzeltmeleri kaybedersiniz. Program kaybı konusunda yapılabilecek pek bişey yok ama belge kayıplarını o belgeleri yedekleyerek önleyebilirsiniz. Yanlız XP nin default ayarlarında sistemi geri almayı tüm partitionları için yapar. Yani C, D, E gibi ne kadar sürücünüz varsa hepsini geri alır.
    Bir diğer konu, sistemi istediğiniz herhangi bir güne değil de en program yükleyip kaldırdığınız günlere geri yükleyebilirsiniz. Çünkü Windows sadece o günler için geri yükleme noktaları oluşturur.
    Geri yüklemenin yapılışı:
    Başlat, tüm programlar, donatılar, sistem araçları,sistemi geri yükleme yi seçin. Standart olarak "sistemi önceki bir zamana geri yükle" seçili olarak gelecek. İleri deyin. Size geri yükleme noktalarının olduğu günleri koyu olarak gösteren bir takvim açılacak. Buradan size uygun bir tarihi seçin ve ileri deyin.
    Kolay gelsin.




  • ok. yaptim thanx. ama asil sorunum düzelmedi daha
    [wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand]
  • Asıl Sorununuz ne bilemiyorum. Yazmadınız ki. Onu da yazarsanız ve bildiğim bişey ise ona da yardımcı olmaya çalışırım.
    İyi günler dileğiyle...
  • http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=98887

    benim asil sorun bu her şeyi yaptim yinede düzelmiyor acaba explorerimi kaldirip yüklesem ?
  • Böyle bişey ile daha önce karşılaşmadığım için kesin bişey söyleyemeyecem ama birkaç önerim olacak. Bir deneyin isterseniz.
    1. Sistemi bu sorunu yaşamadığınız bir tarihe geri alın.
    2. Bilgisayarımdan C sürücüsünü ters klikleyin, özellikle, genelden disk temizlemeyi çalıştırın. Diğer seçenekler den En son geri yükleme noktası dışında tüm içeriği kaldırmaya temizle ve tamam deyin(Not: bunu yaptığınızda makinenizdeki geri yükleme noktaları kaldırılacak. Yani daha önce yedeklenmiş olan tüm geri yükleme noktaları kaldırılacak.)
    3. Add aware ile tüm sistemini tarayıp bulunan bütün virüs ve spy ları seçip sildirin.
    4. C/Documents and settings/kullanıcı adınız/Cookies deki klasörler ve index dışındaki bütün dosyaları silin, çöpü de boşaltın.
    5. Makineyi yeniden başlatın.
    Umarım sorunu halleder. Bu şekilde kayıt denetleyicinizi temizlemiş olacaksınız. Ama sorununaza çözüm olur mu bilemiyecem. Denemekte yarar var. Sonuçta bu işlemler sisteminize zarar vermez. Yine de olmazsa format ve yeni kurulum önerecem.
    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.