Şimdi Ara

networkten anlayan yokmu! artık delircem! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • öncelikle arkadaşım, yönetimde client yani makinalar gözükmez, kullanıcı hesapları gözükür.kullanıcı hesaplarında da hangi kullanıcıya hangi erişim izinleri verildiğini göremezsin.ancak o kullanıcının hangi gruba dahil olduğunu görebilirsin.
    son olarak da event viewer'da sistem'de meydana gelen hataların, audit'lerin ve uygulama hatalarının ya da işleyişinin kodları tutulur.bu kod'lardan da hatayı ayıklarsın.burada bir engellenme söz konusu..
  • olcay kardeş yukarıda anlatmaya çalıştım ama biraz eksik oldu sanırım neyse öncelikle asıl kullanıcı olarak yani administrator olarak oturumu aç sonra ağ bağlantılarımın üzerine sağ tıkla ve özellikler de oradan yerel ağın üzerinde sağtıkla ve özellikler de açılan bölümde 1-microsoft ağları için istemce 2-microsoft ağları için dosya ve yazıcı paylaşımı protokolleri yüklümü bir bak eğer yüklü değilse yükleden yüklemeyi yap bu işlemi diğer makina içinde yap hadi kolay gele.....
  • şimdi iki makinadada xp olduğunu varsayarak yapıyoruz ilk önce hub bağlantılarını yap sonra hubı aç (hub kullandığını varsayıyom) sonra makinaları aç birinin başına geç adminle oturum aç ev ağı kurma sihirbazını aç ve yönergeleri takip ederek ağ bağlantısını hazırla ağ bağlantısının özelliklerinden microsoft ağları için dosya ve yazıcı paylaşımını ekle sonra etkinleştir aynı şeyi öbür makina içinde yap sonra bilgisayarıma gir paylaşıma açmak istediğin kalsörü sağ tıkla paylaşım de oradaki ufak kutucukları işaretle böylelikle klasörü paylaşıma aç sonra ağ bağlantılarını devre dışı bırak ve yeniden etkinleştir.
  • XP yüklü bir makinada benzer spnrunlar karşılaşmışık. Hiöbir şeye dokunmadan sadece ethernet kartının driverini kaldırıp tekrar kurmayı dene,sorunun çözlebilir.
  • ewt arkadaslar su an sıstemı formatladım.yazdıklarınız bosa gıtmedı cunku hepsını denedım.format la olayı cozdum.hepınıze yardımlarınızdan oturu tesekkurler.
    ama gercekten bu sorunun "neden kaynaklandıgını" cok merak edıyorum.resmen bır ıskenceydı :) saglıcakla kalın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.