Şimdi Ara

Knight Online Security Module Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün internet cafemizdeki bütün bilgisayarlara knight online kurdum arkadaşlar. İlk bilgisayara 2999 bilmem ne versiyonunu setup'tan kurdum. sonra baya bir güncelleme yaptı bütün patchleri. Sonra da oyun gayet güzel çalıştı. Kurmak uzun sürdüğü için Program Files klasöründeki e-games ve Knight Online klasörlerini direkt diğer bilgisayarlara kopyaladım güncelleme ile uğraşmamak için yine aynı klasöre. Ve launcher kısayolunu masaüstüne ekledim oyun sorun çıkarmadı. Ama bugün geldim yine en son 2 bilgisayara aynı şekilde yükledim. Oyunu açmaya kalktığımda önce update completed diyor start butonu çıkıyor. tıkladığımda tam oyun açılırken acayip hatalar veriyor. Önce şu hatayı veriyor: Code Field [10-04000-00000000-015 The game security module update has failed Birkaç saniye sonra da şu hatayı veriyor ve oyun kapanıyor:Illegal program(API HOOK CRACK)detected. /n/n program will be closed

    Ya bu oyun bedava ne illegali kardeşim? oyunda crack falan yok hile yok neden bu hatayı veriyor? xtrap ile ilgili bişey galiba bu. Ayrıca dün düzgün çalışan aynı şekilde diğer bilgisayarlara program files'tan kopyalanan bilgisayarlardaki knight online'lar da bugün çalışmamaya başladı deli olacağım. Nedir sebebi arkadaşlar yok mu çözümü? Her bilgisayara 1 saat güncelleme yapmam gerekir diğer türlü zor olur 256 adsl ile... Yada Knight Online'ın en son sürümünü nereden indirebilirim şöyle patchler dahil son sürüm olcak fazla güncellemeyle uğraşmayayım.3322 gibi versiyonlara kadar geldi galiba. saygılar.



  • kanka dun banada bu res den sonra verdı hatayı dırek luancher den gır oyuna exe den acma ozaman bu hata yı vermıyo
  • aynı sorunu su an 13 temmuz 2006 da ben yasıyorum tam giricem APIHACK detected hata weriyor dün böle bi sorunum yoktu ne yapabilriz ?
  • aynısı bendede oldu ama illegal demio sadece code_fıeld hatası verio
  • bendede var şuan
  • Ama gerçekten kullanmıyorsanız şöyle düzeltebilirsiniz ben böyle yapıyorum giriyor
    şöyle: 3 kere deniyorum olmuyorsa zaten Bilgisayarı yeniden başlatıyorum bu hata karşıma çıkmıyor.
    umarım sizdede işe yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.