Şimdi Ara

İşte FIFA 14'ün İnceleme Skorları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     FIFA 14 incelemeleri kendini göstermeye başladı. Futbol konusunda PES 2014 ile çekişen FIFA serisinin ilk inceleme puanları önemli yabancı yayın organlarından geldi, ve görünüşe göre oyun yine bomba gibi geliyor.
     
        Eurogamer – 8/10
    CVG – 9/10
    IGN – 9/10
    Videogamer – 9/10
    OPM – 9/10
    ShopTo – No Score
    GodisaGeek – 9/10
    Telegraph – 4/5
    Stuff – 5/5
    DigitalSpy – 5/5
    IntheGame – 9.25/10
    GamesVillage.it – 9.5/10
    Playerslink – 9/10
    Eurogamer.de – 9/10




  • Hakediyorlar. Her yeni Fifa oyunu müthiş yeniliklerle gelip öncekini unutturuyor. Ben bu nesil konsollara 13. oyunun aynısının gelip, asıl gelişimin yeni nesilde olacağını düşünüyordum. Ama adamlar bu nesil için de müthiş bir oyun hazırladılar. EA Sports iyi iş çıkardı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun ne kadar satacağını gerçekten merak ediyorum. Bu kadar yüksek puan ve bu kadar yüksek beklenti olan bir oyununu -bence- GTA kadar satması gerekir ama şunu da unutmamak lazım. Gta çok geniş bir kitleye hitap eden bir oyunken Fifa bir spor oyunu. İlk haftasında İngiltere'de lider olan oyunların arasına girecek ama GTA ile yarışır mı bilmiyorum. Neden GTA ile karşılaştırdığımı soracak olursanız her iki oyunda da çok yüksek bir beklenti(GTA V) ve ve çok yüksek puanlar(Fifa) var veya vardı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Parantez içinde yazdıklarım hangisinin -birbirine karşı- daha üstün olduğu. Bunu da böyle eklemek istedim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştıralım
    IGN – 8.4/10
    Eurogamer – 9/10
    CVG – 8/10
    Videogamer – 9/10
    Digital Spy – 4/5
    Gamespot – 6/10
    OPM – 8/10 pes 2014 incelemeleri
    Fifa 14

    Eurogamer – 8/10
    CVG – 9/10
    IGN – 9/10
    Videogamer – 9/10
    OPM – 9/10
    ShopTo – No Score
    GodisaGeek – 9/10
    Telegraph – 4/5
    Stuff – 5/5
    DigitalSpy – 5/5
    IntheGame – 9.25/10
    GamesVillage.it – 9.5/10
    Playerslink – 9/10
    Eurogamer.de – 9/10
    Fifa önde gibi ama sorun o değilki tamam oynanışta değişiklik var ama yeni nesil motoru getirseydi pc ye
    10 üzerinden 10 alacaktı bu parayı almaya devam ederse yakında fifa 17 ye kadar aynı oyunu görürler şimdi çıkıp biri pes 2014 ü eleştirse olmaz çünkü fox engine yi yeni kullandılar hataları olabilir ama fifa 14 ile en iyi halini aldı oyun artık hatası olmaz oyunun fifanın kariyer modunda aldığım zevki hiçbir oyun vermiyor pes te çimler lowda paint ile yapılmış pes 2014 fifa 14 ile beraberlik olabilir ama fifa önde gibi fanboylar fifa konusun pes pes konusunda fifa reklamı yapıyorlar bu ne iş arkadaş isteyen istediğini oynar renkler ve zevkler tartışılmazdır neyse herkese iyi güzel oyunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

    PC sürümü Fifa 13 aynı olacak deniliyordu . Grafik olarak aynı olabilir ama oynanısda güzel değişiklikler yapılmış .

    Bunu öğrenmek iyi oldu
  • 2-3 ay önce bu oyun FIFA 13 diyen PES'ciler cevabını almışlardır hatta konuya bile bakamamışlardır :D
  • Bir pes fanı olarak bu sene pes gerçekten yerlerde sürünüyor fifa 14 ile birlikte pes tarihe karışacak gibi çünkü büyük pes hayranları bile oyuna rezalet diyip sövüyorlar bakalım göreceğiz...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemecem21

    Bu oyunun ne kadar satacağını gerçekten merak ediyorum. Bu kadar yüksek puan ve bu kadar yüksek beklenti olan bir oyununu -bence- GTA kadar satması gerekir ama şunu da unutmamak lazım. Gta çok geniş bir kitleye hitap eden bir oyunken Fifa bir spor oyunu. İlk haftasında İngiltere'de lider olan oyunların arasına girecek ama GTA ile yarışır mı bilmiyorum. Neden GTA ile karşılaştırdığımı soracak olursanız her iki oyunda da çok yüksek bir beklenti(GTA V) ve ve çok yüksek puanlar(Fifa) var veya vardı.


    Fıfa emin ol çok satar özellikle İngiltere'de FIFA 11'den beri rekor kırılıyor ancak bu ay GTA V'in olması birinciliği kaptırmasına neden olacaktır ancak satış rakamları geçen senenin üzerinde olur malum oyun her platformda satışa sunuluyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert_gunes

    Karşılaştıralım<br>IGN – 8.4/10<br>Eurogamer – 9/10<br>CVG – 8/10<br>Videogamer – 9/10<br>Digital Spy – 4/5<br>Gamespot – 6/10<br>OPM – 8/10 pes 2014 incelemeleri<br>Fifa 14 <br><br> Eurogamer – 8/10<br>CVG – 9/10<br>IGN – 9/10<br>Videogamer – 9/10<br>OPM – 9/10<br>ShopTo – No Score<br>GodisaGeek – 9/10<br>Telegraph – 4/5<br>Stuff – 5/5<br>DigitalSpy – 5/5<br>IntheGame – 9.25/10<br>GamesVillage.it – 9.5/10<br>Playerslink – 9/10<br>Eurogamer.de – 9/10<br>Fifa önde gibi ama sorun o değilki tamam oynanışta değişiklik var ama yeni nesil motoru getirseydi pc ye<br>10 üzerinden 10 alacaktı bu parayı almaya devam ederse yakında fifa 17 ye kadar aynı oyunu görürler şimdi çıkıp biri pes 2014 ü eleştirse olmaz çünkü fox engine yi yeni kullandılar hataları olabilir ama fifa 14 ile en iyi halini aldı oyun artık hatası olmaz oyunun fifanın kariyer modunda aldığım zevki hiçbir oyun vermiyor pes te çimler lowda paint ile yapılmış pes 2014 fifa 14 ile beraberlik olabilir ama fifa önde gibi fanboylar fifa konusun pes pes konusunda fifa reklamı yapıyorlar bu ne iş arkadaş isteyen istediğini oynar renkler ve zevkler tartışılmazdır neyse herkese iyi güzel oyunlar.


    PES'i eleştiriyorum ve eleştirmeye devam edeceğim sırf yeni motor getirdiler diye başımın üstüne koyacak halim yokya . Zamanında Impact Engine ile alay edenlere bak sen hele .
  • Lutfen ama lutfen Pes 2014-u Fifa 14-le karsilastirmayin . Hatta fifa 11-den bile cok kotu oynanisa sahip Pes 2014 . Fox enginemis , yeni oyun motoru falan hepsi hikaye. Bi mac bile bana yeterli oldu . Resmen fiyasko ! Bi tek grafikle is bitmiyor. Bunu Konami hala anlayamadi . Oyuncu hareketleri , animasyonlar , sutlar , paslasma , spiker , kamera acisi cok berbat !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu bir şey mi? Beni asıl yeni nesil cezbediyor. İple çekiyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fifa'nın yine bozmadan üstüne yenilik koyarak geldiğini görmek güzel. EA'ın son zamanlarda en iyi yönettiği iş.
  • önemli olan metacritic'de ki kullanıcı puanı gerisi yalan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Notların verildiği bir sitenin ismi dinimizce küfür ve söyleyeni dininden eder. Hiçbir şekilde telaffuz bile edilmeyip o listeden çıkarılmalı.
  • son 3 yıldır fifa oyuncusu olarak söylemek gerekirse bu seneki pes i bir önceki serilere göre çok daha iyi buldum. ama hala çok salak yapay zeka hataları var. boşta kalan topa koşmayan adamlar, saçma goller yiyen kaleciler, defanstaki mantık hataları vs. ama bence pes bu sene bir çıta yükselmiş. en azından oynanabilir olmuş. fakat o saha nedir? o sahalar nedir konami? bizim burdaki suni çim halı sahalar yemin ederim daha güzel duruyor. resmen kral oyundaki atari oyunlarıyla aynı yapmışlar sahaları. acil bir patch gelmesi gerek.


    gelelim fifaya. yorum yok. fifa hala en iyi. bu sene de fifa.
  • Gerçek şu fifa oynanışta yine birçok devrim yaptı sağlam oynanabilirliğinin üstüne
    Pes14 2005 den beri ilk kez oynanabilir hale geldi özellikle animasyonlar enfes

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Puanlar iyi olabilir ama sizi takmin edmez fifAci olarAk pes dAha gercekci oynayis. VAr gene FIFA pes savasi baslicak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hep diyorum pes 13-14 deki top kapma olayını fifaya koysalar, fifa 10/10 olur.
  • arkadaşlar en son fifayı 99 da oynamıştım ve rakibi de yoktu. pes çıkana kadar. bütün pes leri oynadım öz evladım gibi severim gerçektende. inişleri oldu çıkışları oldu yine de bir şekilde oynattı kendini bırakamadık. fakat bu sene çıkan şey pes değil hatta pes den ayrı her şeye benzer. adamlar 0 dan oyun yapmaya çalışmışlar. sadece animasyonlar la fizikle mi oluyor. nere de o güzelim pesin menüleri arayüzü nerede her sene severek dinlediğim müzikleri hele o formation ekranı nedir arkadaş ya. grafikler hiç olmamış sanki çamaşır makinesinden çıkmış gibi parlıyor çok rahatsız edici. futbolcuların suratları karikatürden fırlamış gibi hele mesutun gözler :DDD anlacağınız oyun tam bir fiyasko yarım yamalak. oynanış berbat PES bu olamaz diyorum ve 1999 dan sonra tekrardan fifaya dönüyorum. üzülerek söylüyorum ki efsane öldü konami iyi kötü gidişat vardı ama bu sefer hakikaten PES killer oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.