Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
89
Favori
260.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam şöyle bir videoları izledim de, hatta bizim Türk yayıcıların bir videosunda da diyor, oyun %80 bitti diye. Belli ki oyunun mutfak kısmında, bizim göremediğimiz noktalarda kodlama vs. hala bitmemiş yerler var. Zaten kapalı multi betası da devam ediyor ve oradan da takip edebildiğim kadarı ile hem efektler olarak, hem de oynanış olarak tümüyle oyun içine henüz aktarılmamış. Evet burada gösterilen oyun çok güzel görünüyor ama dikkatli bakınca videolarda da eksiklikler göze çarpıyor. Biz bir heyecanla izlerken hiçbirini görmüyoruz ama oyunu satın alırsak onlar gözümüze batacak. Dediğim gibi keşke erken erişimi 2019'a sıkıştırsalardı, ciddi olarak psikolojik rahatsızlık yarattı. Bakalım beklemekten başka çare yok.
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru bir yorum çünkü yayınlanan çarpışma modunda bu bahsedilen yeniliklerin eklenmemiş olduğu bariz bir şekilde görüldü. Örneğin kumaş fiziği. Bunun üstünde bloglarda oldukça durdular. Hatta pelerin ve at yelesindeki ayrıntıya kadar çıkarak beklentiyi yukselttiler. Ama çarpışma modu videosunda kumaş fiziğinden eser yoktu. Zirhlarin hareketi vs. Warband gibiydi. Veya sırtında kalkan olan adamın cidasi kalkana girişim yapmıştı böyle bir bugda mevcuttu. Ben özellikle singleplayerda bir dolu eksik olduğu düşünüyorum. Erken erişim bizi yanıltmasın diyorum en az 2 sene daha bekleriz biz. Çünkü bunlardan bu beklenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunun bence en büyük problemi lordların ölmemesi, lordların ölmesi ve sosyal hayatın gelmesi oyunu çok başka yerlere götürür.
  • Oyun uzun süredir çıkmadığı için "cenaze namazı ne zaman" yazmaya gelmiştim.
    Lordların ölmesi ve yerine varsa varis veya çocuklarının geçmesi şahane olur ama oyuna eklenecek her dinamik oyunun gecikmesine sebep olur. Keşke yıllardır bekletmek yerine 3 yılda bir yeni dinamikler ve yeni hikayelerle milletin yüreğini soğutmadan çıkarsalardı şu oyunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

    Oyun uzun süredir çıkmadığı için "cenaze namazı ne zaman" yazmaya gelmiştim.
    Lordların ölmesi ve yerine varsa varis veya çocuklarının geçmesi şahane olur ama oyuna eklenecek her dinamik oyunun gecikmesine sebep olur. Keşke yıllardır bekletmek yerine 3 yılda bir yeni dinamikler ve yeni hikayelerle milletin yüreğini soğutmadan çıkarsalardı şu oyunu.
    Çok zor bir şey olduğunu sanmıyorum, yerine biri gelmese de olur. Ölsünler yeter Oyun gereksiz uzuyor, bir de bazı sinematiklerin olması lazım. Kral oluyorsun takan yok. Grafikler falan bunlar önemsiz detaylar. Keşke bu kadar beklemeseydi oyun.
  • Evlilik olduğunda bi oyun içi sinematik giriyordu. Ama bunun yerine TW Three Kingdoms, banner saga'daki veya bi çok oyundaki gibi çizim-animasyon sinematikler girse şahane olur tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

    Evlilik olduğunda bi oyun içi sinematik giriyordu. Ama bunun yerine TW Three Kingdoms, banner saga'daki veya bi çok oyundaki gibi çizim-animasyon sinematikler girse şahane olur tabi.
    Keşke yapsalar böyle bir şey, en büyük korkum o kadar yıl bekledikten sonra vasat bir oyun çıkarmaları. 2020'ye gireceğiz artık 5-10 yıl önce çıksa belki önemsenmeyecek hatalar artık daha fazla göze batıyor.
  • Çıkmaz bu oyun boşverin ya
  • https://beta.taleworlds.com

    Betaya katılımı açmışlar. Yukardaki formu doldurmak gerekiyor. Ben doldurup yolladım ama e postama bir geri dönüş olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş 8 senede ortaya çıkan şeye bak Bir de early access diyorlar dalga geçer gibi. 30-40 tl olursa alınır ki o da single player için; ben mb'nin single kısmını severdim hep; özellikle modlarıyla beraber. Multi için açarım mordhau oynarım chiv 2 oynarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 25 Ağustos 2019; 3:14:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pizza Steve

    https://beta.taleworlds.com

    Betaya katılımı açmışlar. Yukardaki formu doldurmak gerekiyor. Ben doldurup yolladım ama e postama bir geri dönüş olmadı.
    Yolladık bakalım. Bi bölümünde oynadığınız bir oyunun serial key'ini yazın diyordu opsiyonel olarak yanlış hatırlamıyorsam.. O kadar üşendim ki steam'i açıp yazmadım bile, zaten bana denk gelmez biliyorum. Bu oyunda betada kalır çıkmaz.




  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    2 sene çok hocam. Ben erken erişimden itibaren 3-6 ay içinde çıkış olamasını bekliyorum. Zira, erken erişim bu sürenin üstüne çıktığında oyuna olan ilgi azalıyor. Bunu kırabilen çok az oyun var. Çünkü bu süre zarfında oyuncular zaten oyunu tüketmiş oluyor ve geliştirici ne düzeltirse düzeltsin eski ilgi geri gelmediği gibi, erken erişimde sorun yaşayanların olumsuz yorumları da ilgiyi azaltıyor. Sonuçta Taleworlds büyük bir firma değil ve erken erişim sürecinde sadece oyuna cila atacak, yeni şeyler ekleyecek bütçesi olduğunu sanmıyorum. Sonuç dönüp dolaşıp firmanın oyunu bir an önce çıkarması gerekliliğine geliyor. İnşallah bu kötü beklentilerimizde yanılırız ve oyun sıkıntısız ve hızlıca çıkar.
  • Oyunun kılıç sallam animasyonları biraz zayıf. Mordhau vuruş sistemi benzer bişe olsa. Stamina fln koyun.
  • Beta'yı oynayabilen var mı?
  • Oyunun müzikleri şahane olmuş. 19:31 Kuzait Gırtlak müziğine dikkat çekeyim Umarım oyun içi bol bol bu tarz ezgiler duyarız. Warbandda Kergit oynarken en fazla bunun eksikliğini hissetmiştim.
    24:10 da ise son derece epik Conan vari bir müzik var. Oyunun ana müziğiymiş. Mükemmel yapmışlar.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 29 Ağustos 2019; 13:56:52 >






  • Bu vatandaşı da tesadüfen buldum. Çok güzel yenilikler gelmiş oyuna. İyi özetlemiş bunları videoda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY



    Bu vatandaşı da tesadüfen buldum. Çok güzel yenilikler gelmiş oyuna. İyi özetlemiş bunları videoda.
    Çok güzel olmuş oyun, bir de şu lord öldürme işini ekleseler süper olacak, esir aldığın ya da bıraktığın lord tekrar ordusunu toplayıp geliyor insanın siniri bozuluyor ve gereksiz yere oyun uzuyor.




  • Onu yapacaz diyorlardı. Çoluk çocuk mevzusu falan da olacaktır. O lord öldükten sonra yerine oğlu falan geçer.
  • Hiç heyacanlanmıyorum bile. Çok oyaladılar insanları.


  • 2 saat sonra oyundayım gireyimde millet oyuncu görsün
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.