Şimdi Ara

Telefon Alınacak Xperia Z mi, HTC One mı, iPhone5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere eski cihazımın miladını doldurmasıyla yeni telefon arayışına girdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, her ne kadar bir süredir internet üzerinde birçok yorumu okusam da burdan alacağım tavsiyeler de önemli benim için. Bulunduğum her ortamda bulunmasından dolayı S4'ü eledim listeden. Siz Sony Xperia Z, HTC One ve iPhone 5 arasından hangisini önerirsiniz?



  • g2
  • çok sayıda android kullandım ve iki adet ios kullandım ve şuanda kullanıyorum. yeni telefon alacak olsam kesinlikle ios tercih ederdim gerçekten çok stabil. bekleyip iphone 5c alabiliyorsanız bence 5c alın yoksa iphone 5 derim ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dan__

    çok sayıda android kullandım ve iki adet ios kullandım ve şuanda kullanıyorum. yeni telefon alacak olsam kesinlikle ios tercih ederdim gerçekten çok stabil. bekleyip iphone 5c alabiliyorsanız bence 5c alın yoksa iphone 5 derim ben.

    Iphone 5 Iphone 5C'den daha iyi hocam. İşlemci olarak daha iyi sonuç veriyor.
    Android alacaksa da Z tavsiye ederim gerisi boş.
  • 2 sene iphone 4 kullandım..ilk tecrübem ios oldu..3 hafta önce satıp htc one aldım şu an baya memnunum..benim için iphone bencil telefondur insanı çok kısıtlıyor..xperia z de düşünüyordum ama elime aldığımda çok büyük geldi zapdedemiyecekmişim hissi oldu..htc one elime aldığımda tamam dedim benim telefonum bu..bu arada oda arkadaşımda xperia z var o da memnun :) içine sineni al derim ikisi de benzer telefon içerik olarak
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Androidlerin içinde de en çok bana yakın duran model Z ama birçok yerde ekranında kontrast sorunu olduğu belirtiliyor birçok videoda da karşılaştırmalı izlemiştim o yüzden biraz soğuk bakıyorum.
  • önce androidm istiyorsun yoksa ios mu ona karar ver , android alacaksanda G2 den şaşma..
  • Sony sakın alma kardeşim ben xperia z ile bulaştım.Olur molu ayıplı ürün denk gelir sonra yaşayacağın sıkıntı paha biçilemez cidden. Şuan mahkemeye verdim mesela sony'i. bana kalırsa HTC One daha iyi ben ettim sen etme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crossroads

    Androidlerin içinde de en çok bana yakın duran model Z ama birçok yerde ekranında kontrast sorunu olduğu belirtiliyor birçok videoda da karşılaştırmalı izlemiştim o yüzden biraz soğuk bakıyorum.

    Bende problem yok hocam. Yok yandan bakinca ekran net degilmis salak miyim ekrana yandan bakayim sacma sapan konusuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z veya htc one al.
    Lg g2 düşünme bile o paraya plastik telefon alınmaz.
    Madem o kadar parayı gözden çıkartmışsın, kasası kaliteli bir telefon al.
    Xperia z veya htc one al.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.