Şimdi Ara

Sim kart dolaşımda hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
16.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. General Mobile Discovery telefon aldım, öncelikle çift sim kart kullanma özelliği var fakat telefonun internete bağlanabilmesi için mikro sim kart olan 1.yuvaya takmak gerekiyormuş sim kartı. benim sim kartı kesip mikro sim kart yaptılar kart bayağı eskiydi acaba bu yüzden mi hata alıyorum. sürekli sim kart dolaşımda hatası alıyorum mesaj gönderirken arama yaparken. nasıl giderebilirim bu hatayı? yeni sim kart mı çıkartayım ? (aynı numaradan yedek hat gibi çıkarabilirim deği mi ?)
     Sim kart dolaşımda hatası







  • Sanmiyorum ki ole oldugunu. Benim hat ilk basta 2. Hattaydi sonra yeni bir hat aldim 1. Ye taktim o hat hale 2. De takili.

    İkisindende ara ara kullaniyirum interneti. Yani 1. Yada 2. İle alakasi yok. Bu hatayida ilk kez gordum. İstersen bu hatayi facebook resmi gm discovery sayfasina gonder baksinlar bi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı hata bende de çıkıyor
    telefonu dün aldım.
    Ayrıca rehberde ki kişilere nasıl fotğraf ekliyoruz yol gösterirseniz sevinirim....
  • Yoksa kartta aycell mi yazıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her operatör sim kartının bir kodu var ve bu kodların karşılık geldiği operatör isimleri telefon hafızasında kayıtlı.

    28601–Turkcell
    28602–Vodafone (Telsim)
    28603–Avea (Aria)
    28604–Aycell (Avea)

    Aria ile Aycell birleşip Avea olunca; Avea sim kartlar, Aria'nın 28603 kodunu aldı. 28604 koduna sahip Aycell'e ise 28603 kodu üzerinden dolaylı hizmet verilmeye başladı. Eski telefonlarda tüm kodlar mevcut iken galiba yenilerinde 28604 mevcut değil. Bu nedenle yeni telefonlar 28604 yani Aycell(Avea)'lerin, 28603 yani Aria-Avea üzerinden roaming yaptığını zannediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİĞER CEVAPLARI YOKSAY SENİN İLACIN TELEFON AYARINDA....... İŞTE........
    menü/ayarlar/tüm ayarlar/sim yöntemi/genel ayarlar altında VERİ DOLAŞIMI/VERİ DOLAŞIMI ANIMSATICISINI GÖSTER ---->>>> BUNU HİÇ BİR ZAMAN YAP Bİ DAHA GELMEZ.
  • Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım. Evet sim kartımda AYCEL yazıyordu halaa,,, avea bayine gittim abi bu tarihi eser yahu dedi, ve simi değiştirdi. hiç bir sorun kalmadı. Servis elemanının dediğine göre 3 yılda bir sim kartı değişmek lazımmış. bence yalan...
  • Arkadaşlar acil biri soruma cevaplaya bilirmi not 2 kullanıyorum ve arama yapabiliyorum nede biri beni arayabiliyor ag kayıtlı değil diyor şimdi servis yok seçili ag avea mevcut değil diyor one ragenel telefonum 4 çekiyor sorun ne olabilir?
    cevabınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutulmayanbiri U kullanıcısına yanıt
    ya hocam yeni gm air telefon aldım sürekli bu uyarı çıkıyor kafayı yiyecem discoveryde sizin dediğiniz ayarlardan halletmiştim ama air de sim yönetimi diye bir seçenek yok kafayı yiyecem lütfen bir yardım edebilirmisin biliyorum 2 senelik mevzu ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.