Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
44
Favori
335.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar resimdeki sorun nasıl çözülür? Android başlatılıyor yazısı geliyor sonra tekrar reset atıyor?

     NaviMex Navigasyon Klübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navimex 9645 cihazım da dıt dıt sesi ile direksiyon kumanda tuşları iptal oluyor yine dıt dıt sesi ile tuşlar aktif oluyor . Bu arada geri görüş kamerasının da iptal olup düzeldiğini fark ettim. Sorun hakkında bilgisi olan var mıdır? Aracım mazda 3 ( özen elektironik doğu banktan almıştım) Yerim oraya 100 km uzak yoksa gitmeyi düşünüyorum çözüm bulamazsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenozenalis -- 10 Aralık 2017; 21:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  NaviMex Navigasyon Klübü

    Navimex 9645

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nav 9955 Hd modeli var bu ürünü yazılım olarak güncellemek istiyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar,
  • Arkadaşlar arabayı çalıştırıp cihaz açıldığı zaman direkt olarak Spotify ile başlasın istiyorum bunu ayarlamanın bir yolu yok mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtnb

    Cihazlardan bazıları Rockchip bazıları Autochips MCU'ya sahip. Üreticileri Çin - Şenzen'deki firmalar. Mesela SZ Maisun.
    Ayrıca Autochips (AC ile başlayan) MCU'ya sahip ürünlerin işlemcileri 4 çekirdekli yazıyor fakat 2 çekirdekli. Root yapıp yazılımla 4 çekirdekliymiş gibi gösterildiğini görebilirsiniz.
    Çinlilerin yaptığı diğer bir uyanıklıksa cihazı 4.4, 5.1 hatta 6.0 gibi göstermeleri; ama aslında Android yazılımlarının ACxxxx olanlarda hep 4.2.2 olması. build.prop dosyasına kafalarına göre sürüm yazıyorlar. Root erişimi alıp cihazı Android 10 bile yapabilirsiniz. Autochips çipli cihazları mesela Ownice markası kullanmayı bıraktı. c300 yerine C500 ve C200 lere güncelleme geliyor.

    Eğer alacaklara benim tavsiyem RockChip ya da MTCD üretimi olan MCU'ye sahip cihazlardan almasıdır. XDA'da en azından farklı romlar ve modlar var bu cihazlar için. AC olanlar aslında MTK (MediaTek) ama MCU'leri TS olarak başlıyor. Doğru düzgün rom yok. Ownice C300 ün ROM'u çalışıyor ama onun da MainUI dosyası yüzünden fiziksel ses açma düğmesi çalışmıyor.

    Slm bnde rockchipli sözde android 7.1 li cihazdan var xda da deneyip memnun kaldığın rom oldu mu hiç

    Ayrıca gps konumu yaklaşık 40 saniye sürüyor bulması sizin cihazlarda böyle mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m184 -- 24 Aralık 2017; 2:6:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • geçenlerde bende park asistanı için genel merkezlerini aradım cihaz hakkında bilgilerin resimlerini çekip whatsapp tan attım.dedikleri bu sürüm bizim cihazlarda yok bende benim değiştirme sansım var mı dedim çok zor olur o zaman sizin cihaz değilse neden navimex ben taktıralı iki yıla yaklaştı dediğimde bu sefer de ilk çıkan cihazlar deyip kem küm ettiler park asistanının ingilizce olarak devam ettiğin söylediler hayırlısı dedik bakalım
  • merhaba, android 4.4.4 kitkat cihazda yer kalmadı.
    google maps kursam yandex'e yer kalmıyor.
    kurulanları nasıl sd'ye kurarım ya da alırım.
    yardım lütfen
  • iyi akşamlar arkadaşlar aracımda navimex android takılı ön kayıt kamerası var ve çalışıyor.ionroad diye ücretli bir proğram aldım.(öndeki aracı çarpışma uyarıcı)telefona kurdum kamera oldduğu için çalışıyor.araçtaki cihaza kurdum normal olarak çalışıyor ancak kamera aktif olmadığı için kullanılamıyor.bunu kullanan arkadaşlar varmı tşk.
  • Aracımda Navimex double type var, yazılım olarak da IGO 8 var. Güncelleme işlemini nasıl yapacağım arkadaşlar? Hiçbir bilgim yok bu konuda.
    Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

    Navimex in sayfasında android cihazlar için bilgilendirme var. Benim aracımdaki cihaz android mi değil mi o konuda dahi fikrim yok =)https://www.navimex.com.tr/indirme-Merkezi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 28 Aralık 2017; 16:23:5 >
  • m184 M kullanıcısına yanıt
    Rockchip MCU'ye sahip cihazlar için bir çok güncelleme var. Hem 4pda hem de XDA'da. Malaysk'ın ROM'ları var root'lu. Faster Fix (GPS) diye bir uygulama var onu kurarsan düzelir. XDA'da bizim cihazlara özel yeni ROM yok daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtnb -- 2 Ocak 2018; 18:39:57 >
  • Merhaba arkadaşlar aracıma navimex 7.1 android nougt navigasyon taktırmayı düşünüyorum hyundai ix35 aracım bu cihazı kullanan var mı yorumlarınızı memnuniyet veya şikayetlerinizi alabilirmiyim teşekkürler ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Kia Ceed aracıma Navimex 4.4.4 kikat sürümlü cihaz taktırdım, yalnız araçta orjinal mikrofon girişi ve orjinal USB girişleri pasif oldu.
    Bunların yerine dandik bir mikrofon taktılar ses sürekli cızırtılı gidiyor karşı tarafa, USB için ise torpitoya ayrı bir kablo çektiler.
    Adım gibi biliyorumki bu orjinal usb ve mikrofonu işin ehli bir usta çalıştırır.

    Siz ne tavsiye edersiniz, İstanbulda kime götürsem de bunları orjinale döndürsem.

    Ayrıca radyo uygulaması arka planda çalışmıyor mu? Sadece navigasyon kullanırken radyo arka planda çalışıyor başka uygulamalarda maalesef çalışmıyor. Bu her modelde böylemi acaba?
  • Merhabalar bende 2012 auris aracım için 7.1 android cihaz taktırmak istiyorum. Kullanan varmıdır? Memnun olan ya da sorun yaşayan. Yorumları okudukça kafam bulandı. 7.1 sürümlerin de sorunla karşılaşan oldumu. Taktırdıktan sonra kendime dert edinmek istemiyorum açıkçası :S
  • Herkese merhaba, kafaliklarinda ekranı olan 5008 sahibiyim. Gerçek bir Dual zone özelliği olan yani arkada film seyrederken önde navigasyonu kullanabilen ya da Spotify dinleyebilme bir marka ya da model var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Bende araniza yeni katildim. Navimex 9985 hd new modelini aldim. Ozellikler androit 7.1.2 nougat, 8 inc 2 gb.

    Arkadaslar telefonum i phone ios 11. Ekran yansitmayi birturlu yapamiyorum. Yardimci olurmusunuz lutfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexismachine12

    Merhaba arkadaslar. Bende araniza yeni katildim. Navimex 9985 hd new modelini aldim. Ozellikler androit 7.1.2 nougat, 8 inc 2 gb.

    Arkadaslar telefonum i phone ios 11. Ekran yansitmayi birturlu yapamiyorum. Yardimci olurmusunuz lutfen.

    arkadaşım ios 11 lerde sorun var bendeki navimex 4.4.4. yüklü genel merkezleri ile görüştüm (Ergin bey) bir dosya gönderdi onu yükledim yansıtma oldu.
  • arkadaşlar navimex 7.1 in navigasyon proğramı silindi dont panik olan geri nası yükleyebilirim
  • Arkadaşlar megane 2 için navimex cihaz düşünüyorum kullanan var mı ? Memnunlar mı sorunları nedir bilgilendirirseniz sevinirim
  • aozaslan A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler aozaslan.

    Ergin beyle ben nasil gorusebilirim acaba?

    Yada senin yardimci olabilecegin bir konu varsa sevinirim.

    İos 10 la denedim yansitma oluyor. 11 de olmuyor. Nedir caresi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.