Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
43
Favori
334.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DMFehmi

    Arkadaşlar bende Opel Corsa var. 9903 kullanıyorum ancak Bluetooth, tv vs gibi özellikleri kullanamıyorum. Ne yapmam lazım yazılım falan mı yükleme liyim. Birisi bana ACİL yardımcı olsun Lütfen...: (: (
    bende corsa'da 9903 hd kullanıyorum..

    sorun nedir yardımcı olmaya çalışırım..
  • Herkese merhaba

    Peugeot 5008 aracıma multimedia taktırmak istiyorum.
    Android tercihim olacak ancak kafa karıştırıcı bilgiler mevcut
    Aliexpreste 8 çekirdek 4 gb android 8.0 Oreo çıkmış ancak Türkiyede Navimex kendi sitesinde max. Android 7.1 ve 2Gb versiyonları mevcut yanlız

    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-navimex-peugeot-partner-tepee-android-8.0-oreo-4-gb-ram-kamerali-565908326/detay/

    gibi bir kaç ilanda Navimex ürünü olarak bunlar var
    Sorun nerede sizce Navimex ürün çıkarıp duyurmadımı yoksa bunlar çinden getirtip Navimex damgasımı vuruyorlar ?




  • yeni çıkan 9915 android 8.0 modelinden aldım fakat igo 8.0 ile uyumlu değil kurulmuyor yenisini nasıl yükleyebilirim?
    birde flac uzantılarını çalıyor deniyor ama okumadı codec güncelleme mi gerekir kullanan var mı?
  • Arkadaşlar navimex marka teyp var harita indirmek ücretlimi ?
  • Arkadaşlar 126tuş kombinaayonuyla girdiğimiz menü içerisindeki ayarlarla ilgili kaynak arıyorum bilgi sahibi ilan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, extra ses sistemi yapacak arkadaşlara önerim : ALMAYIN.

    RCA çıkışlarının ses kalitesi çok kötü.

    Onun haricinde özellik olarak söylenenin en iyisini yapıyor
  • Arkadaşlar selamlar.
    Almış olduğum 2. el polo otoda bulunan navimex e herhangi bir uygulama apk ve playden yükleyemiyorum. Normal yolla ve apk installer ile yükleme yapmaya çalıştığımda hemen açılıştaki wv logosuna dönüyor ve orada kalıyor.Ayrıca google hesap ekleme yapmaya çalıştığımda yeni hesap ekleyemiyorum. Google da oturum açma sorunu diyerek tekrar deneyin yazıyor. Ayrıca ayarlardan dili Türkçe yapmama rağmen kapatıp yeniden açtığımda sistem ingilizce ye dönüyor.
    Konu ile ilgili bazı sorularım olacak.
    -Uygulama yüklemenin sistemden kapatılacağı bir ayar falan var mı?
    -Ayarların geçersiz kılınacağı bir seçenek veya başka bir gizliayar var mı?
    -Fabrika ayarlarına dönüş için araştırmalarıma göre sadece 126 yı bulabildim. Bu rakamlarla fabrika ayarlarına dönebiliyor muyum.Döndüğümde eksiksiz olarak tüm uygulamalar tekrar kurulabiliyor mu?Yoksa ayrı bir şifre mi var?
    -Şu anda herşey çalışmasına rağmen sadece navigasyon açmaya çalıştığımda, program açılıyor gibi yapıp kayboluyor. Bunun için navigasyonu kullanamıyorum. (Tüm uğraşlara da bu nedenle başladım. Çalışmadığı için başka bir navigasyon ve sisteme erişebilmek için root explorer gibi apk ler yüklemeye çalıştığımda bu problemler ile karşılaştım)
    Üzerindeki android 4.4.4
    Cevap veya cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 20 Haziran 2018; 2:1:35 >




  • afelus A kullanıcısına yanıt
    önceliğiniz 4.4.4'ten kurtulup en azından 5.1'e geçmek olsun..

    artık 4 sürümüyle uyumlu apk bile kalmadı nerdeyse..
  • Emyn1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Araştıralım bakalım. Olmazsa lollipopa geçeriz.
  • Emyn1907 kullanıcısına yanıt
    Android surumunu nasil degistiriyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender200279 E kullanıcısına yanıt
    Selam.
    Forum biraz soğuk ve hareket pek yok.Sanırım biraz ticari bir konu olduğu için yapılan yorumlar kısıtlı kalıyor ve yardımı olmuyor.
    Yazılım yükleme ile ilgili youtube da birkaç film var onları izleyebilirsiniz. Benim başka bir cihaza yaptığım rom atma ile ilgili olarak(hiç bir ilgisi olmayabilir) bazı bilgiler vereyim ama kesinlikle forum xda gibi yerlerden veya biraz işin ehlinden yardım almadan yazılım atmamanı tavsiye ederim.
    bildiklerim;
    -root atma
    -rom indirme ve sd kartın kök dizinine atmak(cihaza uygun olmalı başka rom kesinlikle olmaz)
    -varsa sistem recovery ye erişmek
    -recovery de gerekli bazı komutlar(format-cash bellek vb)Not: bilmeden yapıldığında cihaz brick ---bir nevi ölü-- hale gelebiliyor
    bu işlemlerin gelişmiş halleriyle galaxy ace ve huawei mediapad e tabii ki donanımhaber aracılığıyla yazılım yüklemiştim. Bu cihaz hakkında hiç bir bilgim yok.Öyle bir cihaz yapmışlar ki üzerinde ne bir marka ne sürümü veya çeşidi gibi hiç bir şey yok. Model her yerde S07 gibi birşey geçiyor.
    Konu ile ilgili araştırmalardayım.
    Konu ile igili
    XDA daki forum u ve forumları takip etmeliyiz diye düşünüyorum.
    forum xda da 22 temmuz 2018 güncellemesi yayınlanmış galiba.

    Kolay gelsinİlgili forum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 23 Temmuz 2018; 1:1:39 >




  • Merhabalar. navimex nav 9961. android 7 2 gbram cihazım bulunmaktadır. root etmem gerekiyor hicbir döküman bulamadım. bilgisi olan arkadaş var mıdır?
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan tablet hakkında bölümünde yazan cihaz model ve sürümü ile android sürümünü yazılana göre google da arama yapın şansınız varsa bulabilirsiniz.Uluslararası bahsedilen marka bir ürün olmayabilir.Dikkatli davranmanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 27 Temmuz 2018; 17:34:45 >
  • Selamlar,
    Arabaya bluetooth ile bağlanınca müzik açtığım zaman basları hiç vermiyor çok cılız bir ses geliyor ama normal usb yada sd kart, fm radyodan açıldığı zaman normal şekilde sesi veriyor.

    Sorun yada eksik olan şey ne olabilir acaba? (Bir sürü ayarlara falan baktım da bir şey bulamadım.) (Navimex marka)

    Şimdiden teşekkür ediyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emr0n

    Selamlar,
    Arabaya bluetooth ile bağlanınca müzik açtığım zaman basları hiç vermiyor çok cılız bir ses geliyor ama normal usb yada sd kart, fm radyodan açıldığı zaman normal şekilde sesi veriyor.

    Sorun yada eksik olan şey ne olabilir acaba? (Bir sürü ayarlara falan baktım da bir şey bulamadım.) (Navimex marka)

    Şimdiden teşekkür ediyorum :)
    telefonun ekolayzer ayarlarına bakın. bass kısılmış olabilir. cihazda sorun yok gibi gözüküyor çünkü. kaynakta ne varsa onu calar mm cihaz.




  • 2010 insigniamda 1 ay oldu alalı navimax 8.0 android cihazim recovery moduna geçdi ve hiç bir tuş düğme çalışmıyor bayram tatili dolayısıyla heryer kapalı konu ile ilgili yardımcı olabilecek biri var mı
  • Foruma uzun suredir uyeyim ancak ilk defa boyle bir firma yuzunden yasadiklarimi yazmak istiyorum.

    Navimex sahibi Servet isimli sahis kesinlikle urunun ve bayilerinin arkasinda durmayan bir insandir.
    Ankara EMR garage Emrah isimli sahis ise sinirli isini temiz yapmayan ve 60 yasindaki elektrik muhendisi babama bagirip cagirabilcek karakterde bir insandir.

    Pegueot partner araca Ankara bayisi EMR garage dan takilan Navigasyon cihazinin bize cikarmadigi turlu turlu sorun kalmadi.

    1. Elektrik kacagi oldu akumuzu bitirdi defalarca yolda kaldik. 2 kere urun sozde degisti ancak degisen urunlerde de baska sorunlar cikti. Su an firma biz sizin elektrik kacaginizi cozduk yapacak birsey yok diyor ancak urun su an kullanilamaz durumda kendi kendine acip kapaniyor menulere giriyor. Youtube a videosunu yukleyecegim yakinda.

    2. Navimex Android 7.1 diye satilan urunun Android versiyonu 5.1 dir. Firma musteriyi yaniltarak kutusunun bile ustune Android 7.1 yazmis ancak basit bir APK indirerek android versiyonun 5.1 oldugunu gorursunuz hatta ona bile gerek yok ayarlar menusunun goruntusunden android 5 oldugu gayet acik bi sekilde belli oluyor.

    Firmayi tuketici haklari mahkemesine ve gerekirse de mahkemeye verecegiz. Ama siz degerli forum arkadaslarimin nasil bir firmadan urun aldiklarini bilmelerini istiyorum. Kesinlikle bu firma yi tavsiye etmiyorum. Iyi gunler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servet_ustun -- 6 Eylül 2018; 15:50:39 >




  • Merhaba arkadaşlar bende araştırmalar sonucu navimex android 8.0 cihazı almaya karar verdim kullananlar varmıdır varsa yaşanan teknik bir sorun sıkıntı ile karşılaştınızmı merak ediyorum araştırmalarım sonucu bu cihazı diğer navimex marka cihazlar ile yaşanılan sorunların yaşanmaması ve araçlara en uyumlu bir cihaz olduğuna karar verdim açıkçası beni memnun eden sistem teknik özellikleri olarak 4 gb ram, px5 8 çekircekli işlemci, 32 gb dahili hafıza ve ıps ekran kullanılmasıdır.
  • Android versiyonun gercekten 8 olup olmadigi kontrol etmeninizi oneririm. Cihaz hakkinda kismina 7 veya 8 yazilabiliyor Android isletim sisteminde kolayca. Acik kaynak yazilim oldugu icin. Sadece oneri ve uyari mahiyetinde yaziyorum kimseyle alakam yoktur.
  • Beyler eski kasa Corolla için Navimex 9953 satın alan oldu mu? Bir de bu cihazların çözünürlüğü neden bu kadar düşük? 1024 x 600 nedir Allah aşkına 20 yıl önceki PC'ler gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.