Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.600
Cevap
38
Favori
227.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefon çok iyi bence satın alan iyi yapmıştır
  • Şu an telefon hatta ekran dahi çok ısınmış durumda. Açıkçası Lumia 1020 beni çok şaşırttı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende şu sıra telefonumu değiştirmek istiyorum Nokia Lumia 1020 ile Galaxy K Zoom arasında kaldım. İnternette çok tatmin edici karşılaştırmalar bulamadım. 1020'nin kamerası hariç diğer özelliklerini biraz düşük buldum günümüze göre, iki üç yıl kullanmayı düşündüğüm için zaman içerisinde daha da yetersiz kalmasından korkuyorum. K zoom un ise kamerası bir nebze daha cansız fakat diğer telefonsal özelliklerinin daha uzun süre kullanıma elverişli olduğu kanaatine vardım. Tabi bunları yakından test etme fırsatım olmadı araştırmalarımdan yola çıkarak söylüyorum. 1020'yi deneyimlemiş insanlar olarak sizden fikir almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz şuan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caffeıne

    Arkadaşlar bende şu sıra telefonumu değiştirmek istiyorum Nokia Lumia 1020 ile Galaxy K Zoom arasında kaldım. İnternette çok tatmin edici karşılaştırmalar bulamadım. 1020'nin kamerası hariç diğer özelliklerini biraz düşük buldum günümüze göre, iki üç yıl kullanmayı düşündüğüm için zaman içerisinde daha da yetersiz kalmasından korkuyorum. K zoom un ise kamerası bir nebze daha cansız fakat diğer telefonsal özelliklerinin daha uzun süre kullanıma elverişli olduğu kanaatine vardım. Tabi bunları yakından test etme fırsatım olmadı araştırmalarımdan yola çıkarak söylüyorum. 1020'yi deneyimlemiş insanlar olarak sizden fikir almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz şuan ?

    Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

    quote:

    Orijinalden alıntı: Caffeıne

    Arkadaşlar bende şu sıra telefonumu değiştirmek istiyorum Nokia Lumia 1020 ile Galaxy K Zoom arasında kaldım. İnternette çok tatmin edici karşılaştırmalar bulamadım. 1020'nin kamerası hariç diğer özelliklerini biraz düşük buldum günümüze göre, iki üç yıl kullanmayı düşündüğüm için zaman içerisinde daha da yetersiz kalmasından korkuyorum. K zoom un ise kamerası bir nebze daha cansız fakat diğer telefonsal özelliklerinin daha uzun süre kullanıma elverişli olduğu kanaatine vardım. Tabi bunları yakından test etme fırsatım olmadı araştırmalarımdan yola çıkarak söylüyorum. 1020'yi deneyimlemiş insanlar olarak sizden fikir almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz şuan ?

    Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz


    Teşekkür ederim ^^




  • Benim şahsen bu telefondaki önceliğim kamera, kaldı ki beklentilere de fazlasıyla cevap veriyor kamera konusunda. Dün saat öğlen 2 de % 90 larda olan şarjım gün boyu resim çekimi ile gece 10 gibi bitti diyebilirim.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhankurt

    Benim şahsen bu telefondaki önceliğim kamera, kaldı ki beklentilere de fazlasıyla cevap veriyor kamera konusunda. Dün saat öğlen 2 de % 90 larda olan şarjım gün boyu resim çekimi ile gece 10 gibi bitti diyebilirim.




    Şarj konusunda demedim o illaki bir şekilde halledilir benim kast ettiğim donanım özellikleri örneğin Galaxy K Zoom toplam 6 çekirdekli, 1020 ise çift çekirdekli.K zoom 6 x 1.3 GHz - Lumia 1020 2 x 1.5 GHz gibi farklılıklar ilerde çok fazla etkiler mi diye merak ediyorum. İleriki zamanlarda -kamerasını tenzih ediyorum- yeni çıkan ürünlerin çok gerisinde kalır mı? Uygulamaların gereksinimleri arttıkça -uygulamalardan kastım sosyal medya, whatsapp vs, oyunlar değil- kasma yavaşlama olur mu, ileride bazı uygulamaları desteklemez mi diye endişe ediyorum. Nokia'nın piyasadan kaldırmayı tercih etmiş olmasıda bu tip endişelerin doğmasına sebep oluyor.

    Çıktığı dönem dahi kendinden önceki modellerine 41 mp kamera hariç hiçbir yenilik ve iyileştirme getirmeden sunulmuş. Kendi döneminde telefonsal özellikleriyle tam olarak "yeterli" donanıma sahip değilmiş. Şuanda K zoom ile arasında kalmamın sebebi tamamen kamerası, benimde fotoğrafa düşkün olmam fakat gün geçtikçe iyice güncel telefonların gerisine düşüp "telefonum işlevsiz fakat çok güzel kameram var" diye avunmak istemiyorum. Lumia serisinden bir telefonu arkadaşın kullanıyor Swarm'da yer bildirimi yapamıyordu., ki o uygulamanın bütün olayı bu zaten.

    Çok konuştum sanırım ama oldukça ikilemde kaldım fark etmişsinizdir Lumia'yı şuan almak ölü bir yatırım mı olur diye endişelerim var.

    Not: Eklediğiniz fotoğrafı da oldukça beğendim teşekkür ederim ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caffeıne -- 15 Eylül 2014; 16:01:10 >




  • Beğenmenize sevindim alışma dönemindeyiz şuan, yazınızdaki cümle "telefonum işlevsiz fakat çok güzel kameram var" bütün olayı anlatıyor. Bu sanırım ne kadar süre ile kullanabileceğimizle doğru orantılı. Benim bundan önceki telefonum henüz android telefonlar yokken samsung wave II idi. İşletim sistemi Bada idi malum. Oldukça hızlı ve kullanışlı idi telefon. Bada pek gelişme göstermeyince androide yenik düştü. Bana göre o dönemin en güzel telefonuydu ve 4.yılımı bitirdim 1020 ye geçtim. Halen telefonum sağlam ve kullanışlı bi şekilde duruyor. Evet androidden yoksun bi kaç yıl geçirdim ama o kadarda olsun artık dedim. Bu telefonuda tamamen fiyatından dolayı aldım. Yoksa Z2 ile G3 arasında gidip geliyordum :) 1.100,00 TL gibi fiyata sıfır denk gelince kaçırmak istemedim. En azından hevesimi rahat 1 yıl alırım. Şuan içinde gayet memnunum.
    Sizide anlayabiliyorum. İnşallah gönlünüze göre bi seçim yaparsınız.




  • Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için umarım yapabilirim
  • Lumia 1020 Camera Grip - Ekstra Bataryalı Kılıf PD-95G alacağım tekliflere açığım :)
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Şu an son güncellemelerle batarya durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz?Artı olarak kamera tutucusu ve kablosuz şarj standını nerden temin edebilirim?Yardımcı olursanız yarın ürünü sipariş edicem.Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar.

    Daha önce aşağıdaki linkteki ürünü veya benzerlerini kullanan var mıdır acaba? Varsa Türkiye içinden, tercihen İstanbul, nereden temin edebilirim?

    http://www.ebay.com/itm/220xMicroscope-16xZoom-Telescope-Camera-Lens-Tripod-ForNokia-Lumia-520-625-1320-/321477735612?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4ad990f4bc
  • Arkadaşlar 1020'nin ekranı ClearBlack, OLED 920'nin ekranı ClearBlack, IPS LCD hangisinin teknolojisi daha üstün?
  • batuhankurt B kullanıcısına yanıt
    1.100TL.'ye iyi almışsınız şu an için en ucuz 1.200TL. Bimeks'de satılıyor. Bu arada 1020'nin müzik çaları nasıldır bilmiyorum ama WP markette ücretsiz ve çok güzel olan "musiXmatch" adında hem müzik çalar, hem parçanın sözlerini buluyor, hem de, müzik tanımlaması yani parçanın adını, kimin söylediğini buluyor aynı zamanda albümleri de, derli toplu duruma getiriyor tek uygulama ile 3-4 işlevi başarıyla yerine getiriyor her akıllı telefonda olması gereken bir uygulama bence.
  • Arkadaslar cekilen fotograflari silmeme ragmen baslangic ekranında slayt olarak gozukuyor. Aynı anda 34 ve 5 mp modda cekım yapıyorum. 5 mp boyutlu fotoğraflar nerde saklanıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflar'a girdiğinizde sağ alt köşedeki üç noktalı seçenekler menüsünden "şimdi karıştır" seçeneğine tıklarsanız mevcut fotoğraflarla yeniden önizleme oluşturması gerekiyor.

    normalde fotoğraflar galerisinde 5MP fotoğraflar görünür. Görüntüleme esnasında "Nokia Camera ile aç" seçeneğine dokunursanız 34MP halini açacaktır. Dosyanın kendisini görmek için ise "Dosyalarım" veya "Klasörler" uygulamasını yükleyebilirsiniz. "Kamera Rulosu" klasöründe iki boyuttaki resim de görünecektir.

    Cihazı bilgisayara bağladığınızda da Windows Gezgini'nde aynı klasörde resimlerin iki çözünürlükteki dosyalarını görebilirsiniz.
  • Hocam detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, söylediklerinizi uygulayarak sorunu çözdüm ve yeni bir şeyler öğrenmiş oldum.
    Ancak yinede fotoğraflar silinmesine rağmen bir müddet başlangıç ekranındaki fotoğraflar klasöründe slayt halinde gözüküyor; daha sonra birden bire kayboluyor :) En iyisi başlangıç ekranından fotoğraflar kutucuğunu kaldırmak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtar72

    Arkadaşlar 1020'nin ekranı ClearBlack, OLED 920'nin ekranı ClearBlack, IPS LCD hangisinin teknolojisi daha üstün?

    920 nin ekranı renkleri daha net gösterir ama pil harcama konusunda gsm arenanın söylediklerine göre 1020 nin devasa bir üstünlüğü varmış. doğru mudur bilemiyorum 12 saat video oynatıyor diyorlar. 920 de bu yarısı bile değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powerauto

    Arkadaşlar 3g açık fakat wifi den bağlanıyorum, konum kapalı. Oyun hiç oynamıyorum. 23.45 te full şarj oldu. önce Pil tasarrufu ayarlarından arka planda çalışan bütün uygulamaları izin verilmez olarak ayarladım. Wifi ile forumun mobil sitesinde 1 saat dolaştım %86 ya düştü sonra bekleme modunda sabah saat 10 a kadar şarj %74 düştü, şu an %73. Cihaz yazılımı güncel(8.1 cyan) Hb 14 gün süreyle koşulsuz iade alıyor ama değişim yapar mı emin değilim. Ne yapacağımı bilemiyorum.

    Yani memnun musun sen,nasıl gidiyo,kaç gün gidiyo? Değiştircek misin yoksa?
  • Telefon her şeyiyle çok güzel ancak batarya performansından hiç memnun değilim. iade için fazla süremde kalmadı, iade edebilirim ama hâlâ kararsızım :)
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.