Şimdi Ara

Psikiyatristler sizce hastası için doğru tedaviyi uygulayabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bence uygulayamıyor. Mesela bir psikiyatristin bir kişi için verdiği ilaç, başka bir psikiyatristin aynı kişi için verdiği ilaçla uyuşmuyor. Her ne kadar benzer tedavi amacı güden ilaçlar olsalar da.

    Bir psikiyatrist kafasına göre ilaç yazıyor. Bu da hastayı beynen, psikolojikmen ve ruhen etkiliyor, (Zaman zaman da vücut açısından) hatta mahvolma noktasına getiriyor.

    Bence psikiyatristlere fazla güvenilmemeli. İşinde en iyisi bile ağır hastalarda sorunlar çıkartacak ilaçlar verecektir. Gerçi bu zaman zaman psikiyatristten çok ilacın da suçu olabilir, yani psikiyatristin başka çaresi kalmamış da olabilir ama çökmek yerine bence bu sorunlarla baş etmenin başka bir yolu bulunmalı.

    Buna basit bir örnek psikologlar. Psikoloğun bile iyisi kötüsü varken, en uygun psikoloğu seçmeli ve ona gidip, ondan yardım almak, ilaç almaktan daha yardımcı olacaktır kanımca.

    En iyi çözüm ise irade ve bilinçlenmek için çabalayış. Bu ikisi beraber götürülürse hastalıklar kişinin normal hayatını etkilemeyecek düzeye kadar bastırılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 17 Ekim 2013; 19:26:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.