Şimdi Ara

2000 tl maaş ile elentra almalımıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yaşım 20 maaşım 2000 memurum aklımda bir hesaplama yaptım her ay maaşımın 1000 lirasını köşeye atsam 4 senede bu arabayı alırım ama mantıklı bir davranış olurmu 2 el almak istemiyorum 0 olsun ilk sahibin ben olayım kullanılmamış olsun diyorum sizce nasıl olur. geniş bir araba istiyorum ailemi alıcam haftasonu kaçamaklar yapıcam gezicem tozucam uzun yola gidicem bizi taşıyabilicek bişiy istiyorum bundan önceki tercihim renault clio sports tourer 2013 modeli idi ama elntrada fena deyil sizce nasıl bir tercih yapmalıyım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

    Beyler yaşım 20 maaşım 2000 memurum aklımda bir hesaplama yaptım her ay maaşımın 1000 lirasını köşeye atsam 4 senede bu arabayı alırım ama mantıklı bir davranış olurmu 2 el almak istemiyorum 0 olsun ilk sahibin ben olayım kullanılmamış olsun diyorum sizce nasıl olur. geniş bir araba istiyorum ailemi alıcam haftasonu kaçamaklar yapıcam gezicem tozucam uzun yola gidicem bizi taşıyabilicek bişiy istiyorum bundan önceki tercihim renault clio sports tourer 2013 modeli idi ama elntrada fena deyil sizce nasıl bir tercih yapmalıyım.

    4 seneye kadar o köprünün altından ne sular geçer değerli kardeşim ya paranı biriktir ondan sonra bak yada git kredi çek arabanı al kenara koyacağın parayla kredi taksitlerini öde...
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    20 yaşındaki bir insan için bence 0 araba çok erken olur. Hele biraz eskicek, uygun fiyatlı bir araba al, iyice öğren, birkaç kere hız yüzünden trafik cezası ye, hevesini al, gençliğin getirdiği fırtınaları yaşa, durul; sonrasında bindiğini kar sayarak satabildiğin fiyata sat o arabayı ve gidip 0 bir araba al.

    Yoksa 0 bir Elantra candır, canandır. Hyundai, Sonata'dan sonra en çok Elantra'ya önem vermektedir.
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    kardesim 4 sene nasil bekliceksin bence kredi cek arabayi al kullanirken kredi taksitlerini ode yada yaza kadar para biriktir biraz pesinat yap oylede kredi cekebilirsin en azindan odeyecegin faiz duser. ama 4 sene bekleyip arabayi almayi goze aldiysan sabrina hayran kaldim ki 4 seneye kadar ne modeller cikar paraya ihtiyacin olur kullanmak zorunda kalirsin ama kredi cekersen mecbur ona gore yasamini yonlendireceksin
  • kesinlikle öncelikle temizinden bi accent çek altına ; 25.000 civarı . arabanın sigorta trafik bakım benzin kredi masrafları göz önünde bulundurursak 2000 tl den en fazla 1000 1200 tl aylık çıkacaktır , 3,4 senede ödemek istiyorsan , bankaların kredi ödemelerinden haberdar isen bişey demiycem ama 2,3 senede 25.000 tl lik araba sana 28.000 e , 50.000 civarı elantra bulabilirsen 4 senede sadece kredi faiziyle birlikte sana 60.000 den aşağı patlamaz sigortası benzini bakımını katmıyorum daha , aylık ödeyeceğin miktara bakma gelirini iyi hesapla , en düşüğünden başla öyle git . clio konusuna gelirsek güzel araba fakat ailecek kullanıcam diyorsan arka koltukların boy mesafesi biraz küçük , boyun 1.75 üzeriyse rahat kafan tavana değer , reno nun fluence larda bile sıkıntı var ayrıca otomatik modelleri yok .

    kısacası kaliteli araba almak istiyorsan önce sermayen olacak direk 50-55.000 tl lik arabaya bu gelirle girersen senin de çok sıkıntıya girebileceğin zamanlar olacaktır .

    en iyisi 20.000 , 25.000 civarı temiz ikinci ellere bak , model olarak fiat punto , linea , accent , getz , megane var , ama temiz olan da bulmak zor .

    tavsiye olarak 2010 model getz ler var içi gayet ferah .

    ikinci el almamakta kararlıysan , en düşük sıfır rahat edebileceğin araba punto , ve dediğin gibi clio 38.000 e güzel modeller var . en azından 10-15.000 tl düşük kredi kullanırsın .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 30 Ekim 2013; 0:41:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.