Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendine restart atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar. Bilgisayarımla ilgili bir problem hakkında çözüm arıyorum. Bilgisayarım başlıkta da belirttiğim gibi kendi kendine kapanıyor. Fakat bu her zaman olan bir durum değil. Bilgisayarı saatlerce kullandığım oluyor ama bilgisayar kapanmıyor. Fakat hiç bir eylem yapmadan 10-15 dakika kendi başına bırakınca bilgisayar kapanıyor. Yani sorun bilgisayara fazla yüklenmemle de alakalı değil sanırım, eğer öyle olsaydı boşta bıraktığımda değil de bilgisayarı kullanırken kapanırdı. Bu bana biraz tuhaf geldi, bu sorun hakkında herhangi bir fikri veya çözümü olan var mı?

    Bu arada buraya da bilgisayarımın özelliklerini yazayım:
    ASUS Notebook K53SJ, K53SV, K53SC Series

    İşlemci: Intel Core i5-2410M 2.3GHz
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 520M
    RAM: 4GB
    Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    - MaDNiaC



  • Kapanmaktan kastınız tam olarak ne ? 10-15 dk işlem yapmadığınızda kapanıyorsa sağ alt köşedeki pil simgesine sağ tıklayın Güç Yönetimi gibi bişeyler olacak ona tıklayın ardından sol menüdeki ekranın ne zaman kapatılacağını seçin diye bi yer var oradakileri hiçbir zaman yapın bide ondan sonra bakın kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklık kontrolü yapın.Durumu resimle bildirin.hwmonitor,aida64,everest gibi programları kullanabilirsiniz.
  • Sıcaklıktan dolayı kapandığını sanmıyorum, çünkü oyun oynarken yada bilgisayarda çalışırken bilgisayar tüm gün açık kalsa ve ısınsa bile kapanmıyor. Ama bilgisayara o gün daha ilk kez elimi sürüyor olsam bile açık bırakıp 10-15 dk. bekleyince kapanıyor (laptopun içinden tık diye bir ses geliyor). Sonra kendiliğinden başlatıyor, Windows son oturumda düzgün kapatılmadı hatası felan veriyor. Çok tuhafıma gitti o bakımdan, oyun oynarken ısınmasına rağmen kapanmayıp boşta bırakınca kapanması. Pil ayarlarına girip değişiklik yaptım, umarım düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.