Şimdi Ara

ikinci el saat alcam.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CASIO EFR-521D-7AVDF bu modeli ikinci el alcam ve elden alıcam. fiyat olarak 250tl biçmiş arkadas. 1aylık saat ve herseyı tam. sizce fiyatı makul mu ? parayı peşin trink vericem ıcımden 200e almak gecıyo umarım alırım yoksa daha ucuza mı kapatılır sizce?. ve saatin nelerine dikkat etmeliyim? 300tl butcem var. varsa baska model tavsıyelerınız fıyatı uygun kalıtelı yazmanız yeterlı arkadaslar ve ıkıncı el alırsam sadece elden teslım alabılırım kocaeliden bunuda dusunerek ıkıncı el tavsıyesı verın arkadaslar. cok tesekkurler aklınıza baska herhangı ne konuda olursun yazın arkadaslar saat bılgım 0. cok tesekkurler.

    edit :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-erkek-kol-saati-140102244/detay/# link bu arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebbx41 -- 17 Ekim 2013; 21:39:18 >



  • upppp
  • Sıfını satıyorlar zaten o fiyata. Linkini verdiğim site güvenilir. Alışveriş yaptığım için biliyorum. Aynı site bir kaç hafta önce aynı saati 150 tl civarında satıyordu. Bence araştırmadan saat alma. Bir dehttp://www.cumapazarlama.com.tr/ var. Oradan alışveriş yapmadım ama forumda yapanlar var ve fiyatları da oldukça uygun. Swatch, Casio, Seiko, Orient, Pulsar, Lorus gibi saat markalarına bak. Moda markalarından uzak dur. Hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 18 Ekim 2013; 13:23:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tachyon

    Sıfını satıyorlar zaten o fiyata. Linkini verdiğim site güvenilir. Alışveriş yaptığım için biliyorum. Aynı site bir kaç hafta önce aynı saati 150 tl civarında satıyordu. Bence araştırmadan saat alma. Bir dehttp://www.cumapazarlama.com.tr/ var. Oradan alışveriş yapmadım ama forumda yapanlar var ve fiyatları da oldukça uygun. Swatch, Casio, Seiko, Orient, Pulsar, Lorus gibi saat markalarına bak. Moda markalarından uzak dur. Hayırlı olsun.

    hocam saatin sıfırı 300-350 arası degısıyor. hepsiburadada 363 sizin verdiğiniz sitede 333. ama aralık 300 350 arası sıfırında. benım alcagım ıkıncı el 1aylık saat sizde kac lıra eder ? saat bilgim hiç yok fiyati 250 cekmıs adam sanki pahalı gibi. ne kadara inmesini istiyim
  • Ben iki tane link verdim dikkatini çekerim, ilk linke tıklarsan görürsün. O saati, ilk linkini verdiğim site iki üç hafta önce 150 tl'ye satıyordu. Demek ki ederi o kadar bence fazla ödemeye değmez.
  • aynen sımdı farkettım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.