Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (1012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10.2 yaptığım günden beri batarya sürem görünmüyor hangi uygulamanın ne kadar ekranda kaldığı falan görünüyor alttaki kullanım bekleme kısmında ''--'' var...
  • 3 gün önce aldım bende media markttan 5s üretim tarihi 21-27 kasım 2016 diye gösteriyor ve 10.1.1 diye geldi.Durdurulan ürün nasıl hala üretiliyor onu anlamadım.
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    demek ki üretim durmamış, hâlâ devam ediyor. internet sitesinden ve mağazasından ürünleri kaldırdığı halde üretmeye devam etmesi ilginç.



    bu arada yeni cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. incede olsa mutlaka bir kılıf almalısınız bence.



    ben temiz kullanmama, düşürmememe rağmen çizildi. tam çizik değil aşınma diyelim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aradaki farkı vererek SE alınır mı? 5s, SE veya 6 Modellerinden biri alınacak nasipse ve 3 yıl kullanılmalı. SE modeli fiyatına 6 modeli satılıyor. Hangisi tercih edilmeli? Yardımcı olursanız sevinirim bir iki gün içinde alınacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 14 Ocak 2017; 16:54:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakkin

    Arkadaşlar aradaki farkı vererek SE alınır mı? 5s, SE veya 6 Modellerinden biri alınacak nasipse ve 3 yıl kullanılmalı. SE modeli fiyatına 6 modeli satılıyor. Hangisi tercih edilmeli? Yardımcı olursanız sevinirim bir iki gün içinde alınacak.

    SE modeli donanım olarak 6'nın bir tık üzerinde diyebiliriz. bu yönden arada pek fark olmadığını düşünürsek, fark ekran boyutu ve tasarımda. Buna da sizin karar vermeniz daha mantıklı. bütçe olarak imkanınız varsa 5s'e gerek yok. ancak bütçem kısıtlı derseniz 5s hala iş yapıyor 3 yıl da rahat götürür.
  • teşekkür ederim saolun.Evet almam gerekiyor.
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Kullanım süresini görmek için öncelikle telefonu tam şarj etmeniz gerekiyor. Sonrasında ise telefonu kapatmamanız lazım. Ama telefonu yeniden başlatırsanız kullanım süresi yeniden görünmemeye başlar.
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Eğer ekran büyük olsun isterseniz kesinlikle 6 derim..çünkü se ve 5s artık herkese hitap etmiyebilir..bunun haricinde ekran ufak olsada sorun değil ve bütçede sıkıntı yok diyorsanız kesinlikle se 64gb almanızdır..uzun vadede 16gb se tatmin etmez..4k video çekimi bile başlı başına bir olay zaten.. Ha bütçe kısıtlıysa 16gb 5s çatır çatır gider..hele hele kutudan ios 9la çıkarsa çok daha iyi..güncelleme yapma hiç canavar gibi kulan..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bir cevap alabilir miyim itunes'e bağladım telefonu müzik atmak için ana ekranda iphone'a geri yükle seçeneği vardı tıkladım iphone'u bul'u kapat sonra tıkla dedi kapattım tıkladım yazılımı geri yüklemeden önce iphone ayarlarını yedeklemek ister misiniz diye sordu 9.3.5'e mi geri yükleme sıfırlama falan mı? nedir bu?
    ekleme: fabrika ayarlarına dönüş sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 14 Ocak 2017; 19:13:55 >
  • Teşekkürler arkadaşlar. SE modeli olacak sanırım. 16/64 gb arasında kararsız kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 14 Ocak 2017; 19:16:9 >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..iphone se gerçekten iyi bir tercih..küçük kasada yüksek performans cihazı..yani şuan için gücü gereğinden fazla bile diyebiliriz..ios 11-12 hatta 13 bile rahat çalışacaktır bu cihazda..eğer alabiliyorsanız 64gb almanızı şiddetle tavsiye ederim..uzun dönemde kullanımınızı düşünerek çok daha randımanlı olacaktır..16gb kullanırken sürekli gb hesabı yaptırıyor insana ya şu filmi atsam ne kadar kalır hafızam yada şu oyunu yüklesem hangisini silmem gerekir gibi..buda zevki bitiriyor açıkçası..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umudi42 U kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı olur.
  • Merhaba arkadaşlar bende yarın 5s alacağım fakat touch id çalışmıyormuş.Ben bunu sorun etmiyorum.Asıl merak ettiğim bu tamir olmuyor mu veya masrafi ne kadardir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamii61

    Merhaba arkadaşlar bende yarın 5s alacağım fakat touch id çalışmıyormuş.Ben bunu sorun etmiyorum.Asıl merak ettiğim bu tamir olmuyor mu veya masrafi ne kadardir

    hocam bazı cihazlarda appstore touch id ile bağlı oluyor. uygulama indirmek için parmak izi istiyor, o ayar açık mı diye bakın. sonra sıkıntı çıkmasın.
  • Tamam hocam çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar iyi akşamlar bugün yeni iphone 5s aldım telefonu kurcaladım hiç titremiyor ayarları kontrol ettim titreşim açık ama titremiyor acaba başka bir ayarı mı var? var mı böyle bi sıkıntı yaşayan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qazwsx1234567890

    arkadaşlar iyi akşamlar bugün yeni iphone 5s aldım telefonu kurcaladım hiç titremiyor ayarları kontrol ettim titreşim açık ama titremiyor acaba başka bir ayarı mı var? var mı böyle bi sıkıntı yaşayan?

    Ayarlar/genel/erişebilirlik/titreşim açık mi kontrol edin.
  • Forum ahalisinin beğenmediği hatta alınmaz kullanılmaz dediği 5s 1700tl oldu..Allah sonumuzu hayretsin arkadaşlar..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askarali

    Forum ahalisinin beğenmediği hatta alınmaz kullanılmaz dediği 5s 1700tl oldu..Allah sonumuzu hayretsin arkadaşlar..

    Hepsiburada.com da 1400 tl hocam Türkiye garantili 👍🏽

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 5s aldım sürüm 9.3.2 arkadaşlar yeni sürüme geçiiyimmi 10.2 ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.