Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (1115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11131114111511161117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Hocam dün İPhone SE'ye geçtim. 5S'de toplam 6 saat ekran süresi alıyorum (instagram,whatsapp vb.) Oyun falan oynarsam oyuna göre değişiyor mesela Asphalt 9 toplam 3 saat oynayabiliyorsun ayrıca telefon ısınıyor. Ama şöyle küçük oyunlar oynuyorsan sosyal medya ile aynı pil harcıyor.
  • 6 saat iyiymiş. Ben bi batarya aldım 4 saati bile göremiyorum. Üstelik sadece wifi ile. 3g neredeyse hiç kullanmıyorum.

    İade edeceğim bataryayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İos 12.0.1 güncellemesi gelmiş, İphone 5S İTunes ve Dfu moduyla Ter Temiz yükleyenler yorum yapsın iyiyse bizde Geçelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle Turk Telekom hattım olduğunu belirteyim.

    IOS 12.0.1 güncellemesini OTA üzerinden kurdum. Dün gün boyu hattımda şebeke problemi yaşadım. Şebeke kendi kendine çekmiyordu. (Telefon sabit durduğunda bile bi bakıyorum full çekiyor, bi bakıyorum servis yok yazıyor.) Arayanlar ulaşamıyordu. Konuşurken bile hat kesiliyordu.
    Tekrar 12.0'a döndüm, bu sorundan kurtuldum. İlerde stabil olan bir versiyonla belki güncelleyebilirim.
    Bu versiyon için en azından benim önerim: IOS 12.0.1'e geçmeyin

    Not: Sorun düşük ihtimal benim telefonumdan da kaynaklanabilir ama eski versiyona dönünce sorunun kaybolması nedeniyle problemli IOS versiyonu olarak düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar geçen cumartesi günü telefonuma montajını yaptığım Deji Batarya hakkında yorumlarımı bu iletide paylaşıyorum. Yaklaşık 1 haftaya yakın bir süre oldu. Malum ios 12 nin ekran süresi saçmalığından dolayı ss leri paylaşamayacağım. Arka planda uygulama yenilemede sadece 3 uygulama açık, parlaklık her zaman %50, 4g açık, wifi açık, whatsapp instagram twitter telefon görüşmeleri gibi standart bir kullanımımda 5 saat civarında ekran süresi alıyorum. 2 saate yakın whatsappda ekran açık duruyor örneğin. Yalnız çok yoğun kullanımda ekran süresi 3 buçuk - 4 saate düştüğü de oluyor özellikle hücresel veriyi çok kullandığımda böyle sonuçlar alıyorum. Onun dışında Deji Batarya, benim telefon kullanımıma göre artık telefonumu hemen hemen 1 günü çıkartmaya yani gün içinde 2. Şarjı mecbur kalmadıkça takmadığım durumlara taşıdı. Bu bataryadan alacak arkadaşlara ilerleyen dönemlerde yine daha fazla bilgi vermeye çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 12 Ekim 2018; 16:56:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Şuan cihazım son demlerini yaşıyor gibi Xiaomi modelleri fiyat/performans açısından mantıklı duruyor. Mi A2 düsünüyorum hosuma gitti su kurda alınabilecek en alternatifli marka duruyor.
  • Güncelleme bence kesinlikle yapmayın çünkü hafıza çok fazla sistem yer kaplıyor eğer cihazınız doluysa baya bi donma olur boş olsa bile ufak tefek olur donma artık kaçınılmaz son geliyor 1 1.5 yıl sonra zorunlı olarak değişdirmek zorunda kalacağım galiba
  • IOS 12 güncellemesi sonrası "servis yok" sorunu ile karşılaşan oldu mu?
    Bende IOS 12.0.1'e güncelledikten sonra şebeke bir gidip bir geliyor. IOS 12'ye geri döndüm ama onda da bu hata olmaya başlayınca mecburen 12.0.1'e yükselttim ama sorunum devam ediyor.
    Çözümünü bilen var mı?
  • Detaylandıracak olursam: "Servis yok" yazısı çıktığında ayarlar>genel>hakkında bölümünde ICCID kayboluyor, Ayarlar>telefon bölümünde numaram kısmı boş gözüküyor.
    Şebeke çektiği durumda ise her ikisi de gözüküyor.
  • Hayır öyle bir Sorun yaşamadım.

    Fakat Bimcell hat kullanıyorum ve Edge hızda sürekli bağlanıyorum bilmiyorum Hattan mı kaynaklı, Bazen Hücresel Veride bağlanma Sorunları yaşıyorum.

    YANİ NET BAĞLANTISINDA KARARSIZLIK VAR, AMA YAZILIMDAN AMA HATTAN BİLEMİYORUM.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone 5 'in ekran ve batarya değişimi yapmam lazım. Pupa bilişimi aradığımda batarya için 600 TL ekran için 900 TL fiyat çektiler. Ekim ayında zam yapmışlar .Eylül ayı batarya fiyatı 150 TL idi Pupa'da. Sanırım telefonları elden çıkarmamızı istiyorlar.

    en optimum maliyetle ekran ve batarya önerisi alabilir miyim, iphone 5 için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sportivo

    iphone 5 'in ekran ve batarya değişimi yapmam lazım. Pupa bilişimi aradığımda batarya için 600 TL ekran için 900 TL fiyat çektiler. Ekim ayında zam yapmışlar .Eylül ayı batarya fiyatı 150 TL idi Pupa'da. Sanırım telefonları elden çıkarmamızı istiyorlar.

    en optimum maliyetle ekran ve batarya önerisi alabilir miyim, iphone 5 için.
    600? 900? o fiyata telefonun aynısını alıyorsun zaten neymiş o öyle :D
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    aynen, müşteri temsilcisi de zaten ilk onu söyledi, sıfırını alsanız daha uygun diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sportivo

    aynen, müşteri temsilcisi de zaten ilk onu söyledi, sıfırını alsanız daha uygun diye.
    orijinal ekran olması şart mı? netten bak ekran fiyatlarına satın al çakmalardan şöyle yorumları güzel olan, tanıdık bi telefoncuya götür veya tanıdığın yoksa iyi bi telefoncuya götür neyse işte 40-50 de işçilik parası ver taktır
  • Merhabalar, elimizde ios 9.3.5 sürümünde bir iphone 5s miz var. Abim bu telefonun öncesinde, bir başka 5s kullanıyodu. Şuan kullandığı telefona appstore dan uygulama indirmek istediğimizde, doğrulama kodu istedi ve fakat onu eski cihaza göndermiş. Nasıl bu telefona alabilirim o doğrulama kodunu? Bilginiz var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syd-i

    Merhabalar, elimizde ios 9.3.5 sürümünde bir iphone 5s miz var. Abim bu telefonun öncesinde, bir başka 5s kullanıyodu. Şuan kullandığı telefona appstore dan uygulama indirmek istediğimizde, doğrulama kodu istedi ve fakat onu eski cihaza göndermiş. Nasıl bu telefona alabilirim o doğrulama kodunu? Bilginiz var mı acaba?
    Sorun çözülmüştür, teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DelirteJackson

    Hocam aynısı bende de vardı videodakini yaptım sadece düşük güç modunda kullanabiliyorum normal modda aynı sorun devam ediyor, düşük güçte ise bazen dokunmatik çalışmıyor veya alakasız şeylere basıyor ekranı aç kapa yapınca düzeliyor. Şansını bir dene bakalım

    https://m.youtube.com/watch?v=oMQZv7bf6KQ

    Alıntıları Göster
    bu sorunun aynısı bende de var. gittim 6 aldım ama telefonumu çöpe atmak istemiyorum bataryayıda yeni değiştirdim. çözümü bilen tamirini yapacak yer bilen varsa paylaşsın. yetkili servis 1900 lira ded. yani yeni telefon alın diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar son 2 haftadır bi sorunla uğraşıyorum şarjım çok ama çok hızlı bitiyor örneğin %80 iken birden %10 civarlarına iniyor bazen %1 e iniyor ve uzun bi süre aynı şekilde takılı kalıyor 2 senelik cihaz bataryayı yenileme vakti mi geldi ne önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpkaya0 A kullanıcısına yanıt
    Pilini değiştirme vaktin gelmiş gibi...Hiçbir sağlıklı pil durduk yere Çift Rakam inmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • satan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 11131114111511161117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.