Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1720 liraya 5S Gold 16GB aldım :) İnce bi de şeffaf kılıf verdi, kalın bi ekran koruyucu jelatin yapıştırdı fakat dokunmatiği sanki biraz zor algılıyor gibime geldi bu jelatin.. Var mı kaliteli iyi bi ekran koruyucu öneriniz?
  • Telefonu bilgisayara bağladığımda bir sürü Local Disk dosyaları çıkıyor, çözümü nedir bu sorunun?

    Telefonda yer açmak için(cache temizleme gibi) kullandığınız bir program var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranızda şarjlı kılıf kullanan var mı ? Bugün turkcell'den intouch marka 2400 mah bir şarjlı kılıf aldım. Ergonomisi ve kullanım tarzı olarak memnunum ancak kılıfın çıkışı micro usb olarak. İçinden çıkan kablo yarım metre ve yetersiz haliyle. Şarj ederken hem kılıfı hem telefonu dolduruyor. Sizce zararı olur mu uzun dönem kullanımda ? Yoksa telefonu orjinal kablosu ile kılıfıda kendi kablosu ile şarj edip sürekli tak çıkar mı yapmak gerek ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

    Bahsettiğim ürün ;

    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/intouch-iphone-55s-sarjli-kilif

    Apple iPhone 5s [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhancalik -- 27 Mayıs 2015; 23:49:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fırtına046

    Arkadaşlar lg g4 ile İPhone 5S arasında kaldım telefonda yapacaklarım performanslarından şüphem yok hangisi daha kaliteli dayanıklı hangisi daha kullanışlı ve hangisinin ek özellikeleti daha iyi

    Fikir verecek yok muu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölüm büyük çoğunluğun sana bir iphone telefona karşı adroidli telefonu önermeyeceğini belirtmek gerek.bu telefon lg g4 olsa bile.ancak şahsi gözlemlerim şu ki android tarafında sony cihazlar kullanıcılar tarafından son zamanlarda daha başarılı bulunuyor.ben olsam ilk etapta lg ve samsungdan önce sony e şans veririm.hatta kaliteli çinli üreticileri de değerlendirmekte fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 den babam alıp kullanamadığı için 5s e geçtim o da benim g2 mi aldı her neyse sorunuzu cevaplayım. Lg bence en iyi android markası kullanımını diğerlerine göre daha rahat buluyorum ve kasma donma problemi yıllar geçsede yok. Android telefonlar kasma yapar bir süre sonra şişer ama lg de bunu henüz yaşamadık. G4 e gelince bence harika bir telefon olmuş. Samsung note serisi hariç kesinlikle alma derim. Sony denenebilir ama lg taraftarıyım. Iphone a gelince lg ile belli farkları var ekran boyutu işletim sistemi vs. Kullanım amacın oyun oynamak, film izlemek rahatça temalar indirmek falansa lg kesinliklr tavsiyem ama ben internette dolanır telefondan pek film izlemem ekran boyutu önemli değil diyorsan 5s tavsiyem. Kullanım amacına göre belirle al telefonu sonra pişman olma hocam sonuçta milyarlar veriyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhancalik S kullanıcısına yanıt
    hocam aynı ürün bende mevcut. ben günüm uzun geçecekse yada şehir dışına çıkacaksam kullanıyorum. kılıf takılıyken pek çok kere şarj ettim, bugüne kadar çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.

    tek olumsuz gözlemlediğim şey kılıfı çalıştırıp telefonu şarj ettiğinizde arka kısım çok ısınıyor, ona da yapacak bişey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafasadık

    quote:

    Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

    Arkadaşlar iPhone 5S

    Fazla uygulama falan da yüklemem 7.1.2 bugün bir uygulama indireyim dedim, Saklama alanınız doldu falan dedi kullanıma baktım

    Hiç boş yer gözükmüyor cihazda, ne yapmam gerekir ? 16GB

    Ne önerirsiniz?

    yedeklerini dosya olarak al bir yere kaydet. sonra fabrika ayarlarına çek. ben ipadi o şekilde yaptım. pil kullanım süresi arttı. 6 saatten 10 saate çıktı. versiyon 8.3
    illa yap demiyorum. sonuçta ios formatlama gerekmiyor. ancak benim pil süresinde böyle bi değişiklik oldu.

    Yedeklemeye gerek oluyor mu ? Sonucta ıcloud hesabı var otomatık yedeklenmıyor mu?

    icloud ben kullanmadıgım için manuel yedekledim. i cloud neleri tutuyor bilmiyorum telefonu oldugu gibi eski haline çevirirse yine olmaz. istediklerini restore edebiliyor olman lazım.
  • Bugun bir arkadasim note 3 aldi.ve cok begendim diger arkadasimda z2 olacak o da cok hosuma gidiyor note 3 un kalemi beni kendine cekiyor z2 nin su gecirmezlig ?i sizce hangisi daha kullanisli, uzun omurlu ve performansli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schumici kullanıcısına yanıt
    Ben sabah 8'den akşam 6-7'ye kadar dışarıda oluyorum. Şarj genelde öğlen 2 civarı sıfırı tüketmiş oluyor. Sonra yana yakıla priz ara dur. Eğer uzun vadede sıkıntı yaratmayacaksa devamlı olarak kullanıcam. Bugün çok işime yaradı mesela. Büyük rahatlık. 1.5 metre kaliteli bir micro usb kablo halledersem sıkıntı kalmayacak anlaşılan.
  • Elinde spigen on arka veya sadece arka ekran koruyucusu olan varmi?

    Yada spigen disinda bulunabilir hangi kaliteli markalar var?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 çok yakın arkadaşımda var kullandık hem su da denedik hem oyunlarda falan. Şuan z2 nin hoparlörü çalışmıyor. Havuz da falan fotoğraf çekinmiştik bolca sonrasında bir süre ses gelmiyor sonrasında düzeliyordu fakat şuan bozuldu. Bir diğer gördüğüm sorunda oyunlarda inanılmaz derecede ısınması. Bir süre dinlendirmek zorunda kalıyorduk. Daha detaylı araştırın hocam bence bi :) note 3 ü daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. 5s ile note 3 de çok farklı amaçlara hitap eden telefonlara kullanım amacı sonucu belirler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ben en iyisi bir media markt a gideyim orada inceleyin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    iphone 5s im var.

    üst status bar ile ilgili problemim var, en son sürüm yüklü.

    üst bar sürekli yazılımsal olarak bozuluyor, şekli kayıyor bir gariplik oluyor ve kullanılmaz hale geliyor. telefonu yeni baştan başlatmadan da problem düzelmiyor. Daha sonra yine aynı hale geliyor.

    Arkadaşım da ise daha 3 ay önce aldığımız iphone 6 var. Bire bir aynı problem onda da mevcut.

    Problem kesinlikle yazılımsal ancak internette arattığımda problemle ilgili pek bir sonuç alamadım, yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • serhancalik S kullanıcısına yanıt
    Lityum ion pillerde sürekli şarj problem olmaz, arada bir pilin azalmasına da izin verebilirsiniz. Ancak 0 şarj ile pil biterse ozaman sıkıntılı.

    Bu ürün fiyat olarak fena değil, kalitesi ve ciddi sert bir yerden düşünce patlama/zarar görme ihtimali olduğunu unutmayın ancak. (Sonuçta bu ürünün içinde de batarya mevcut ve bu batarya iphone dakinden daha kötü yalıtılmış. Eğer o batarya zarar görürse patlar ve telefona geri dönülemez hasar verir.)
  • http://www.spigen.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-55s-Kilif-Tough-Armor,PR-1280.html

    Aynısını telefoncudan 12 liraya aldım, orjinal spigen değil tabi ama çok kaliteli. Gayet sert bi dokusu var, düşmede veya çarpmalarda telefona en ufak bir zararı olmaz. Tavsiye ederim.
  • Selam, ben de 4 tane kılıf var Apple Case sürekli kullandığım kılıftı daha demin nazar değdi düşürdüm sol alt çerçevesinde küçük bir deforme oldu :) Psikolojik olarak diğer kılıfa geçtim, Spigen ailesinden neo hybrid kullanıyorum gayet memnunum, tough armor da var fena bir kılıf değil biraz telefonu kabalaştırıyor bir de power support air kullanıyorum arada o da telefonun kalitesini her şekilde belli ediyor.
  • illa g4 ve 5s arasında bir seçim yapacam diyorsan g4 daha donanımlı ve güzel bir telefon. Android'i seviyorsan 5s e bulaşma derim. Artık zamanı geçmeye başlayan bir telefon.
  • Arkadaşlar elimde hiç açılmamış Spigen Neo Hybrid EX Slim Metal (Gun Metal) kılıf mevcut.
    spigen.com, spigen.com.tr, monofe.com, more-tr.com ve aklınıza gelecekt diğer lüm sitelerde ürünün bu rengi mevcut değil.
    Space Gray 5s kullanan ve bu kılıfı kullanmak isteyip de Gun Metal rengini bulamayanlar için bir fırsat olabilir.
    Kutusu açılmamış, içerisinde spigen marka ön arka jelatin takımı ve doğrulama kodu mevcut ürünü 75 TL'ye satıyorum.
    Ürün hiçbir yerde olmadığı için olası verilecek linklerin pek bir hükmü yok.
    Amerika fiyatı kargo hariç 29,99 USD'dir.
    İstanbul içi her iki yakada elden teslim edebilirim.
    İstanbul dışında da kargo bana ait olacak şekilde ulaştırma imkanım var.

    İlgilenen arkadaşlar PM yoluyla ulaşabilirler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    ön arka film arıyorum sadece
  • 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.