Şimdi Ara

-->>>Oyun hesabı alırken bir kez daha düşünün !!! (hesap hırsızlığı hk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
45.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çokta yeni bir mevzu değil ama hatırlatmak amacıyla yazmayı uygun gördüm:

    Bir çok kez steam veya diğer platform oyunlarını hesap halinde almış veya satmış biri olarak söylüyorum; alırken ya da satarken çok defa düşünün.Satılan hesabı geri almak zor bişey değil.Elden aldığım bazı hesaplarım giden birisi olarak tavsiye etmiyorum,baştan uyarayım.Oyun keyini bilen yada hesabında kredi kartı paypal gibi yöntemlerle oyun almış olan steame ticket atıp hesabım çalındı diye başvuruda bulunup hesabı geri alabiliyor.Çoklar defa söylendi yazıldı,çizildi ama hatırlatmak amacıyla burada size yazayım dedim.Özelliklede ikinci el başlığını seçtimki almaya çalışanlar bunu göz önünde bulundursunlar.Ayrıca giden para değilde dolandırılmak gerçekten moral bozucu.Hepsini Allah'a havale ediyorum.

    Peki olaki aldınız bir hesap ve hesapta bir hakkınız olması istiyorsanız kendi adınıza bir kredi kartı yada paypal yani sizin o hesapta oyun aldığınızı ispat edicek bir yöntemle çok küçük meblağlı bir oyun alıp kütüphaneye ekleyin.Bu şekilde bir sigorta gibi bu oyunu kullanabilirsiniz.(yüzde yüz garanti edemem tabiiki)

    Hesap olarak almayı yada satmayı tavsiye etmiyoruz ama bu gibi sıkıntılarıda göz önünde bulundurup hesap almanızı tavsiye ederim.


    Saygılar.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 7 Kasım 2014; 11:22:06 >
  • Arkadaşlar başlığı görünce bende yazma gereği hissettim daha bir kaç gün önce Steam hesabımı satılığa çıkardım 500 den fazla oyunum var ve artık oyunlardan çok soğudum pc açıp oynayasım bile gelmiyor zamanında oyunlara verdiğim paraların haddi hesabı yoktu şimdi çok büyük bir zarar etmeden elden çıkartma derdindeyim. Öncelikle şunu belirtmek isterim dürüst olmadığınız sürece kaybetmeye mahkum olursunuz. Steam de yabancı arkadaşlarla oyun takas ederken çoğu kez türklerle ticaret yapılmaz çok hileci yalancılar dediklerine şahit oldum malesef bu çok üzücü, bazı gençlerimiz insanları aldatıp üç kağıtçılık yapmayı adamlık sayacak konuma gelmiş neredeyse, malesef insanlıktan nasibini almamış insan demeyi hak etmeyen mahlukatlar ile aynı havayı soluyoruz.
  • Güzel bilgilendirme. Aynı şekilde Diablo, WoW vs alımları içinde geçerli. Eğer kutusuyla birlikte almıyorsanız oyunları, satan kişi kutusu ve keyiyle birlikte resim çekip blizzarda ticket açması halinde çok rahat bi şekilde tekrar alabilir accountu elinizden. O nedenle dikkatli olunması gerekir böyle durumlarda.
  • bf4 origin hesabı almayı dusundugum su gunlerde :/
  • olabildigince key ya da gift almaya calisiyorum bu yüzden. Referanslı kişilerden hesap alıyorum o da büyük paralar ödeyerek değil. Millet olarak güven eksikliğimiz var ne yazık ki
  • +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venoms701 -- 1 Ocak 2014; 11:24:06 >
  • Bir kere kazıklandım böyle 20 liralık hesap ile
  • Hesap almak kesinlikle mantıklı değil.
    Forumda uygun fiyata key veren satıcılar mevcut.
  • Forumda çok güvenilir arkadaşlar var. Onlarda hesap konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ben mesela yeni ilan verdim 3-4 defa alışverişim oldu alım ve satım dahil. Eski hesabım vardı forumda eskiyim burda ancak ona bağlı mail adresim askerdeyken kapandığı için bir yenisini açmak zorunda kaldım. Ancak tabi kurunun yanında maalesef yaşta yanıyor. İnsanlar ne kadar güvenliyim desede hep şüpheyle yaklaşılıyor. Onlarıda suçlayamazsın. Bir kaç ahlaksız arkadaşın üç kuruş için yaptığı oyunlar yüzünden insanların birbirine itimadı kalmadı maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkz83 -- 22 Aralık 2013; 17:35:53 >
  • evet çok tehlikeli olabiliyor zaman zaman bu yüzden hesap almaktan kaçınırım kendim açarım hesabımı anca ona key % gift alırım.
    Siz belki çok sav ve çıkarsız bir şekilde düşünebilirsiniz ama karşıtarafın aynı şekilde olduğunu bilemezsiniz
  • Yeni üye olmuş birinden böyle hesap almayın.Referanslarına ve üyelik tarihlerine bakın.Bunu donanımhaber için diyorum.Böylelikle bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Tabi insanız sonucta egolarımız var her an herşeyi yapabilir.Mümkünse ucuz mevlalarda alış-veriş yapın.Böyle bir duruma düşdüğünüzde hiç olmassa içiniz rahat eder.
  • Ben de hesap almıyorum. Bizim türklerin aklı anca bu işlere çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 6 Ocak 2014; 12:07:48 >
  • UP UP HAKLI
  • Up çok haklı Key almaya devam süerkli uygun keyler geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phunk

    bf4 origin hesabı almayı dusundugum su gunlerde :/

    meksika proxysiyle origin storedan kendin al 70tlye..
  • zaten steam her yılbaşı, oyunları 3-5 dolardan veriyor, ara kampanyalar da oluyor, sadece takip edeceksin ikinci eline ne gerek var
  • Nuclear hocam steam key satma konusunda üstüne yoktur güvenim sonsuz :)
  • Hesap genelde uygun fiyata geliyor millette mecburan bu yöne eğiliyor tabi tereddüt oluyor ama key bulmak ta kolay değil.Uygun fiyata.
  • bilgi için teşekkürler ebay de açık arttırma takip ediyodum en iyisi almamak :)
  • Güzel bilgilendirme
  • Hesap almayı hiç sevmem asıl sebebide xXJeckuilXx_xjojuckx16 gibi nickleri barındırması. Ve güven açısından da bu konuda güvenim maalesef yok, account satmaya gelince de satıp elime geçicek 30-40 lira için uğraşmak pek mantıklı gelmiyor. Saklarım belki ilerde yine oynarım.

    Konu haricinde zaten herhangi bir platformun hesabını satmak yasak. Bunun sebebide satan kişi accountu çok kolay bir şekilde geri alabilmesi. Mesela steam,blizzard veya League of Legends accountı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.