Şimdi Ara

-->>>Oyun hesabı alırken bir kez daha düşünün !!! (hesap hırsızlığı hk) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
4
Favori
45.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlığı görünce bende yazma gereği hissettim daha bir kaç gün önce Steam hesabımı satılığa çıkardım 500 den fazla oyunum var ve artık oyunlardan çok soğudum pc açıp oynayasım bile gelmiyor zamanında oyunlara verdiğim paraların haddi hesabı yoktu şimdi çok büyük bir zarar etmeden elden çıkartma derdindeyim. Öncelikle şunu belirtmek isterim dürüst olmadığınız sürece kaybetmeye mahkum olursunuz. Steam de yabancı arkadaşlarla oyun takas ederken çoğu kez türklerle ticaret yapılmaz çok hileci yalancılar dediklerine şahit oldum malesef bu çok üzücü, bazı gençlerimiz insanları aldatıp üç kağıtçılık yapmayı adamlık sayacak konuma gelmiş neredeyse, malesef insanlıktan nasibini almamış insan demeyi hak etmeyen mahlukatlar ile aynı havayı soluyoruz.
  • o yüzden orjinal key alımı daha güvenli diye düşünüyorum
  • arkadaşlar steam den oyun alıp dvd yaza biliyozmu bilen varmı acil yardım
  • satıcının referanslarına falan bakmadan önce, şu tarz hesap satanlardan kesinlikle hesap almayın: hesap hiç kullanılmamış, sadece açılmış, oyun tanımlanmış, yıllardır kullanılmıyor (eski hesap olması cezbedici olabiliyor), steamcommunity hesabı ayarlanmamış vs.
    çünkü büyük ihtimal bu hesaplar çalıntı ve bunu forumda satanların da bundan haberi yok, yurt dışından 5-10 dolara alınca kara geçtiklerini sanıyorlar.
    peki nasıl çalıntı dersen bu işle uğraşan bir güruh var ve uzun süre kullanılmayan hesapları bir şekilde ele geçirip satıyorlar, sahibi nasıl olsa kullanmıyor diye de kimse duruma uyanmıyor. fakat günün birinde hesabın asıl sahibi duruma uyanır ve hesabı geri almak isterse de hesabı kitlemesi bir linke tıklamasına bakar, hesabı size satanın da bir şeyden haberi olmadığı için ortalık gereksiz karışır.

    nerden mi biliyorum, tecrübe ile sabit :)

    tabi bunların dışında normal bir hesap alırken de hesabın ilk sahibinden aldığınıza emin olun, zira ilk sahibi değilse istediği kadar teminat versin ipler gene ilk sahibinin elinde oluyor. en azından ilk sahibinin kim olduğu bilinmeli.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Güzel paylaşım.Teşekkürler.
  • arkadaşlar lol için de aynımşey geçerli olur mu emailini değiştirdiğim halde hesabın!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 euro luk steam gift ile origin takasinda eleman hesabi vermedi. g2a ye basvurdum. steam ve g2a mailler kullanici adi paypal adi hepsi ayni key im calindi diye. bakalim geri alabilecekmiyiz. steam code yi kullanana nerden aldin diye hesap sormali cevap veremeyenleri banlamali
  • gerçekten dikkat edilmesi gereken uyarılar özetlenmiş. Teşekkürler.
  • beylerhttp://steamcommunity.com/id/JrDante şu arkadaş dotada kazandıgı puanlarla insanlara hediye olarak oyun satmakta ama daha sonrasında hediye olarak gelen oyunlar hesaptan silinmektedir buda ispatı
     -->>>Oyun hesabı alırken bir kez daha düşünün !!! (hesap hırsızlığı hk)

    lütfen konu ile arkadaşları uyaralım arkadaşın steam linkide budurhttp://steamcommunity.com/id/JrDante hesap ile ilgili steamede şikayet atarsak hesapda kapanır
  • daho kullanıcısına yanıt
    Bu gibi durumlarda chat'leşmişseniz o ekran görüntüsünü.o da yoksa chat geçmişini steamden isteyin.Ve bu deliller ile steame başvurun.Bu şekilde hakkın arayanlar olmuştu.
  • steam ve buradanda chatleşmiştim steamden nasıl alıcam chat geçmişimi acaba..? gerçi bu fotoyuda ve gerekli açıklamayıda steama gönderdim ama ..? dahamı fazlası gerekiyor acaba
  • güzel bilgilendirme
  • daha once pek başıma gelmedı umarımda gelemz
  • Fiyat uygun olduğu için ister istemez ilgi gösteriyorum , bu konuda benimde başıma talihsiz olaylar geldi , hesabın bir ay sonra kapanması gibi , yada mail şifre vs degistirdigim halde hesaba ulaşamamam gibi malesef
  • key yada gift başka çare kalmiyor maleseff
  • eline sağlık andelip. 200 tane twitter hesabı alan bir abimin bütün hesapları aynı anda kapatıldı para çarçur oldu.
  • Hesap satmak gibi bir şey olamaz zaten mantık olarak. Satan dürüst insanları töhmet altında bırakmayım ama bir heaabı geri almak çok kolaydır.



    Hesap almakla falan uğrasmayın . Oyun alın kendi hesabınıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bir kaç defa originden hesap alıp sattım. Tüm gizli soruları değiştirdim, mail adresimi değiştirdim, cep tel doğrulamalı sistemi açtım hiç bir sıkıntı olmuyor. Öyle saçmalık olamaz adamların 50-60 milyon coinlik kadroları var.. Sizde kendinizi güvene alın hiç bir şey yapamıyorsanız iki adım cepten doğrulamayı açın.
  • ben üst üste 1 gün ara ile kazıklandım last of us aldım sec hesap oyunu oynamadan onu gitti pri hesap forma 2 ay önce en son girmiş ki son mesajı adamın 9 ay nceymiş tabi bende rütbeli ve referanslı bir arkadasdan aldım aldıgımada pişman oldum.
    Daha sonrada Uncharted 4 aldım pri hakkını sattım sec hakkı bende kalacaktı ama oda uctu sattıgım kişi benim haberim yok diyor oda referanssız biriydi. Arkadaşlar Referanssız ve satan kişi ile ortak kişinin bilgilerini ve referanslarını kontrol etmeden oyun almayın derim yoksa paranız çöp oluyor yazık günah.
  • Birde burda plati den 3 5 dolara oyunu alip satanlar var adam oyunu bana satiyor 2 gün sonra baba Twitter'dan mesaj geliyor hesabi benden alip yazi yazior ayni ulkedeyiz adam üyeliğimi çalımis dese Almanlar burnumdan getirir dior sen utanmiyormusun hesabini caliyorsun pis hirsiz kime kizayim onuda bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.