Şimdi Ara

Yeni Astra HB Enjoy Active Select 1.4 140 Hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar,
    Dün yeni Astra hb enjoy active select 1.4 140 beygir araç için 51.000 TL fiyat aldım Ankara'dan. Aracı test ettim ve çok hoşuma gitti, çok seri ve sessiz geldi. yakıt tüketimi dışında bi olumsuzluk görmedim (yılda en fazla 12000 km yapacağım ve bunun yarısı uzun yolda olacağı için yakıt tüketimi bana uyar diye düşünüyorum).
    Ancak forumu incelediğimde yakında hb'nin kasa değiştireceği, 1.6 dizel versiyonunu çıkacağı, otomatik şanzımanda sıkıntıların olduğu gibi olumsuzluklar belirtilmiş. Acaba şu anda bu fiyata bu araç alınır mı, siz değerli arkadaşların görüşleri ne olur acaba ???



  • 2015 yılından önce yeni kasa gelmez. 1.6 dizeli her türlü size tavsiye etmem 12 bin km yapan insana yazık günahtır.
    Tüketim olarak uzun yolda 90-120 km/h arasında seyir ederseniz 6 litre civarında yakacaktır. Günlük kullanımda da 9 litreleri görür
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Üstad cvp için teşekkürler. Bu fiyat iyi mi araç için, gerçi son pazaelıkta 500 daha inilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta önce aynı aracın sport + still paket olanını aldım. şu anda 600km de. her yönüyle tavsiye ederim. araç çok konforlu, active select şanzıman gerçekten çok başarılı. bende yılda 7-8 bin km yaptığım için benzinli tercih ettim. 1.4t motor gerçekten çok seri. araçta tek hoşuma gitmeyen şey ses sistemi. fazla bir beklentim olmamasına rağmen önceki araçlarıma göre çok kötü. genel olarak herşeyiyle bugünün şartlarındaki en iyi seçim bence
  • Suggestions S kullanıcısına yanıt
    Evt üstad, ben de test sürüşünde çok beğendim aracı. Uzun yolda kullandınız mı acaba içeri yol/motor sesi alıyor mu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kullandım. yaklaşık 400 km uzun yolda yaptım zaten. 160'a kadar çıktım içeri ses alıyor tabiki ama rahatsız edecek boyutta değil. daha önceden kullandığım honda civic 2006 ve kia sportage 2012 daha fazla ses alıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.