Şimdi Ara

Smac Basmakta Zorlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelıkle herkese merhaba arkadaslar. Sizce benim sorunum ne yani biri beddua mı etti smac basamasın diye ya :D 16 Yaşındayım boy 1.97 kilo 88 ve iyi sıçrıyorum ama topla beraber kalkarken zorlanıyorum. Vücudumda gayet iyi ağırlık antremanlarıda yapıyoruz ipte atlıyoruz. Bazen tek el basıyorum posttan dönüp oldugum yerden sıcrayarak daha rahat sıcrıyorum .Birde bel ağrılarım oluyor bazen bununda etkisi var sanırım ama olmadıgı zamanda durumun pek aydınlatıcı oldugu söylenemez. Ters düz asılabiliyorum cembere, topu tek el ile kavrayabiliyorum fakat topla vurma aşamasına geldimi dünyam yıkılıyor :D yardımcı olabilir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaostam35 -- 10 Aralık 2013; 23:06:52 >



  • Ha birde söylemeyi unuttum her gün antreman yapıyoruz 1 bucuk 2 saat agır antremanlar yapıyoruz antrenör zorluyor yani, yazın hava sıcakken sabah cross aksam top antremanı arada bir agırlık antremanları simdi kıs geldigi icin hergün agırlık arkasından top yada top arkasından agırlık gibi antremanlar yapıyoruz. Bazen haftada 2 gün off veriyor bazen 1 gün bunla alakası olabilirmi ve genelde 23.30 gibi yatiyorum bununda bir etkisi olur mu bunun dısında günde 1 litreye yakin süt iciyorum ve daha uzar mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaostam35 -- 10 Aralık 2013; 23:21:26 >
  • bence 1 yıl daha bekle 17-18 artık kemik yapın oturmaya başlar , o boyla vuramadığın için muhtemelen zıplayamıyorsun diye düşünüyorum çünkü 2 metre boy 1 metre kol uzunluğu 15 cm zıplasan smaç basman lazım ama çok zıplayamıyorsun bana göre buda zamanla düzelir.
  • Zıplama tekniğin yanlış bence
  • Air alert dene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi zıplıyorum falan diyorsun da iyi zıplasaydın o boyla potayı indirirsin normalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaostam35

    Oncelıkle herkese merhaba arkadaslar. Sizce benim sorunum ne yani biri beddua mı etti smac basamasın diye ya :D 16 Yaşındayım boy 1.97 kilo 88 ve iyi sıçrıyorum ama topla beraber kalkarken zorlanıyorum. Vücudumda gayet iyi ağırlık antremanlarıda yapıyoruz ipte atlıyoruz. Bazen tek el basıyorum posttan dönüp oldugum yerden sıcrayarak daha rahat sıcrıyorum .Birde bel ağrılarım oluyor bazen bununda etkisi var sanırım ama olmadıgı zamanda durumun pek aydınlatıcı oldugu söylenemez. Ters düz asılabiliyorum cembere, topu tek el ile kavrayabiliyorum fakat iş topla vurma aşamasına geldimi dünyam yıkılıyor :D yardımcı olabilir misiniz ?

    Merhaba ; İlginç bir yaklaşımın olmuş :)

    Boy kilo normal şartlarda yeterli yüksekliğe çıkman için bir engel teşkil etmiyor.
    Ama dikkatimi orada yazdığın bel ağrıları dikkatimi çekti. Gelişim çağındasın. Bu nedenle çok abartı ağırlık idmanları yapmanı tavsiye etmiyorum.
    Bunun yerine Doğal sporlar yaparak hızlı,atik,güçlü,dayanıklı ve atletik birisi olmanı sağlar.

    Basketbolda herşey sımaç yapmak değildir. Sımaç işin eğlenceli tarafı sadece.
    Asıl önemli olan Oyun Görüşün, Basketbol IQ sü, Fundanmental vs bunun gibi önemli şeyler daha fayda sağlar.
    Bir oyuncu sımaç için kasarsa emin ol maçta hem çabuk sakatlanır,Sakatlarlar. Hemde Ortalamaları az olur.Buda ileride az süre almasının başlıca nedeni olur.

    Sen normal şekilde idmanlarını eksik etme. doğru eğitmenler ile çalışıyorsan sana bu bilgiyi aşılamış olacaklardır.
    Dediğim gibi gelişim çağındasın. 18 yaşına geldiğinde O zaman hala bu şikayetin devam ederse o zaman başka bir sıkıntı olduğunu söylemek mümkün.
    Şuanda normal. .
  • daha 16 yaşındasın güçlenirsin zamanla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.