Şimdi Ara

Alttan ısıtma da olsa stada çatı da yapılsa bir şey değişmeyecekti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nedenlerini hemen açıklıyorum.

    1) Stada sağolsun güzide İBB doğalgaz hattı çekmemiş. İki yıldır niyeyse ne bir metre yol yapıldı ne de doğalgaz hattı getirildi. Getirilmeyen bu hat yüzünden tribünlerdeki ısıtma sistemi de kullanılamıyor!

    2) Maç saatinde stadın üstü açık olmak zorunda. O yüzden maç sırasında yağış olduğu için aynı şey olacaktı.



  • Sen alttan ısıtmayı ve çatıyı yaptır da suçlusu ibb ve uefa olsun.
  • Mac oynanirken stadin ustu acik olmali diye bir kural yok. Gecen sene Schalke macinda Schalke stadin ustunu UEFA onayiyla kapatti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç anında açık olmak zorunda değil. O zaman geçen seneki Schalke maçı neden kapalıydı? Maçtan önce kapalıysa kapalı kalıyor. Açıksa maç toplantısında karar alınıp kapatılabiliyormuş.
  • Eyvallah beyler o benim yanlış bilgim olmuş o zaman. Neyse bu durum doğalgaz hattı saçmalığını kapatmaz :) Tribünlerde ısıtma var ama kullanılamıyormuş. Zeminde alttan ısıtma olsa ne yazar? Güzide İBB hattı çekmedikten sonra.
  • Beyler,Bu tamamen bir tamamen organizasyon hatasıdır.Nerede ısıtma sistemi Sivasspor bile sahip buna, tam 2 yıl olmuş doğal gaz döşenmemiş. Sahayı temizleyenler ise tam felaket. Hakem buna kızdı. Çok açık,yoksa niçin test bile yapmadan sahayı terketti o sahanın 20 dakikada 10 kere temizlenmesi lazımdı. Saha iyi duruyordu evet fakat bunu böyle olacağı 7 gün önceden belliydi. Organizasyon sıfır, bu Galatsaray taraftarına ihanettir.Belki biraz ağır konuşuyorum fakat iptal anonsundaki seyircinin haklı tepkisi çok doğru,yazık taraftarlara yazık,ama Uefa kupası garanti gibi Galatsaray için şimdiden tebrik edelim fakat bu kadarı da ayıp bence.Maç tekrar oynanacak yine iyi olan kazansın diyorum. Galatsaray yönetimi hatalıdır benim görüşüm bu yazık gerçekten yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vahdet-i Vucuddd

    Beyler,Bu tamamen bir tamamen organizasyon hatasıdır.Nerede ısıtma sistemi Sivasspor bile sahip buna, tam 2 yıl olmuş doğal gaz döşenmemiş. Sahayı temizleyenler ise tam felaket. Hakem buna kızdı. Çok açık,yoksa niçin test bile yapmadan sahayı terketti o sahanın 20 dakikada 10 kere temizlenmesi lazımdı. Saha iyi duruyordu evet fakat bunu böyle olacağı 7 gün önceden belliydi. Organizasyon sıfır, bu Galatsaray taraftarına ihanettir.Belki biraz ağır konuşuyorum fakat iptal anonsundaki seyircinin haklı tepkisi çok doğru,yazık taraftarlara yazık,ama Uefa kupası garanti gibi Galatsaray için şimdiden tebrik edelim fakat bu kadarı da ayıp bence.Maç tekrar oynanacak yine iyi olan kazansın diyorum. Galatsaray yönetimi hatalıdır benim görüşüm bu yazık gerçekten yazık.

    Stada doğalgaz hattı getirilmemiş daha. Neyin hatası bizde? Getirmeyen biz miyiz hattı !?




  • Doğalgaz yarın getirildi diyelim, stadın eksik kalan inşaatının hatası halen başkalarının mı olacak?
  • Bisey varmis gibi alel acele acilis yaptilar stadin sonuc bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmi açıklamaya göre alttan ısıtma sistemi açıkmış, nasıl oluyor bu?
  • Betonu döktük stad yaptık kabul edelim olmadı beyler. 3 sene oldu açılalı, her sene kışın aynı şey. Yağmur yağsa bozuluyor kar yağsa 20cm oluyor hiç bir şey yağmasa bu sefer de güneş çimlere vurmuyor diye bozuluyor. Olmadı bu stad kabul edelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hey Jude.

    resmi açıklamaya göre alttan ısıtma sistemi açıkmış, nasıl oluyor bu?

    Toprak sıcaklığı vs. gibi bir şeyler açıkladılar. Şu anda yayın devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.