Şimdi Ara

2013 Passat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yeni araç olarak passat almayı düşünüyoruz fakat özellik olarak comfortline mi karar veremedik. Comfort ile highline arasında ne gibi farklar var? Sizce değer mi ?
    Eğer ki highline alacaksak elimizde sadece bu model varhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-passat-1.6-highline-full-plusfull-144834765/detay
    Eğer comfortline alırsak 0 alıcaz.

    Sizce Highline model mi 0 comfortline mı? Highline 2. el almaya değer mi?



  • Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Biz de 13yıl 2ay 230.000km boyunca bindigimiz Laguna mızı sattık ve yine d segmenti sıfır bir araç almak üzere araştırmalara başlarken şansıma ( elinde para aylarca araç beklemekten nefret ediyorum ) 1.4TSI 122 BMT Comfortline DSG şeker beyazı bulduk. bi vatandaşın kredisi düşmüş ve araç biz gelemden önce boşa çıkmış vs. Comfortline donanımında bence hissedeceğiniz en büyül iki eksik lasitk başınç sensörü ve katlanır aynalar olmaması. Maalsef vw ve doğuş kanszılık güçlerini TR de birleştirdiği için bu tarz kilit donanımları üst donaımlarda kullanıp yüksek donaımlara teşvik ediyorlar. Bu iki husus haricinde bir de fonksiyonelliğinden ziyade görselliği beni cezbeden led gündüz sürüş varlı bi xenon farlar ve led stop grubu yok comfortline da. 510 teyp manuel saat elektrikli el freni gibi özellikler sizi comfortline da da fazlasıyla lüks hissettirecektir. eğer aile için kullanacaksanız sanki comfortline döşemesi daha risksiz olacaktır gibime geliyor. birde yanılmıyorsam 13.000tl gibi bir fiyat farkı var. şahsen manuel highline alacağıma aynı paraya dsg comfort alırım diye düşünüyorken şansımıza da böyle bir araç düşmüşken tercihimizi comforttan yaptık. bence sizi de üzmeyecektir. Ama şunu çok iyi biliyorum gördüğüm her highline passatın gündüz farklarına bakacağım içli içli :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RyanCooper_

    Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Biz de 13yıl 2ay 230.000km boyunca bindigimiz Laguna mızı sattık ve yine d segmenti sıfır bir araç almak üzere araştırmalara başlarken şansıma ( elinde para aylarca araç beklemekten nefret ediyorum ) 1.4TSI 122 BMT Comfortline DSG şeker beyazı bulduk. bi vatandaşın kredisi düşmüş ve araç biz gelemden önce boşa çıkmış vs. Comfortline donanımında bence hissedeceğiniz en büyül iki eksik lasitk başınç sensörü ve katlanır aynalar olmaması. Maalsef vw ve doğuş kanszılık güçlerini TR de birleştirdiği için bu tarz kilit donanımları üst donaımlarda kullanıp yüksek donaımlara teşvik ediyorlar. Bu iki husus haricinde bir de fonksiyonelliğinden ziyade görselliği beni cezbeden led gündüz sürüş varlı bi xenon farlar ve led stop grubu yok comfortline da. 510 teyp manuel saat elektrikli el freni gibi özellikler sizi comfortline da da fazlasıyla lüks hissettirecektir. eğer aile için kullanacaksanız sanki comfortline döşemesi daha risksiz olacaktır gibime geliyor. birde yanılmıyorsam 13.000tl gibi bir fiyat farkı var. şahsen manuel highline alacağıma aynı paraya dsg comfort alırım diye düşünüyorken şansımıza da böyle bir araç düşmüşken tercihimizi comforttan yaptık. bence sizi de üzmeyecektir. Ama şunu çok iyi biliyorum gördüğüm her highline passatın gündüz farklarına bakacağım içli içli :)

    Bende 2009 1.4 tsi comfortline var, lastik basınç sensörü bulunuyor. 2013 ler de olmamasına şaşırdım.
  • Highline 2. el mi 0 comfortline mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevgilim16

    Highline 2. el mi 0 comfortline mı?

    buna cevap vermek çok zor =) aradaki 13.000tl lik farkı düşünecek olursa highline 2 yaşında 30-4000de bi araç alınır gibi duruyor. bence kumaş koltuk olsun sıfır olsun derim ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_mercure

    quote:

    Orijinalden alıntı: _RyanCooper_

    Öncelikle hakkın................

    Bende 2009 1.4 tsi comfortline var, lastik basınç sensörü bulunuyor. 2013 ler de olmamasına şaşırdım.

    Şöyle bir ekleme yapayım. Sene 2008.
    Hem golf hem passat comfortline donanımı birebir aynı idi. (hb-sedan farkı nedeniyle fark olabilir belki 1-2, yatan koltuk vb.)

    yağmur-far sens, kararan ayna (bunlar zaten hepsi birden ya vardır ya yoktur)
    Lastik basınç
    çift bölge klima
    cruise kontrol
    16 iç alaşım jant
    coming-leaving home
  • Hocam araçtan beklentinize göre değişir ,

    http://binekarac.vw.com.tr/passat-donanim.aspx burada donanımlar hangisinde ne var yazıyor , bu özelliklerden olmazsa olmaz dediğiniz varsa tercihinizi değiştirin
  • passat 1.6 hdi oto sıfır comfortline sunrooflu modelini aldım yarısını ödedim de bandrol muhabbetine 3-4 ocakta alacaz ilk baktığım arabaydı ama kafamı çok karıştırdılar 508,insigna,mondeo,2010 a4 gez babam gez inşallah doğru karar vermişizdir ilk defa bu segment bi araba aldık hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardinyo -- 24 Aralık 2013; 15:11:52 >
  • Artan otv yi size ekledimi vw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok eklemedi aralıkta konuştuğumuz fiyattan aldık beyaz 1,6 comfortline beyaz sunroflu 86.800 şimdi baktım 92.800 olmuş
  • Kardeşler 20 Aralıkta sıfır comfortline dizel otomatik passat aldım.Ama üstünde zenec bilmemnesi varmış 4000 TL .de ona verdik.Daha öncede trend manuel dizel passatımız vardı 45.000 km.satıp bunu aldık.(Ne akla hizmet ettik bilmiyorum)Fena değil kullanışı filan rahat ama sanki 120 beygir filan olsa daha iyi olacak,chiptuning yaptırmak nasıl olur acaba.
    Manuel trend şehir içi 100 km.de 4,5 lt. yakıyordu bu ise 100 km.de 5,5 lt filan.Ama araba daha çok yeni belki ileride düşer.Biraz kullanım bakalım ilerde değiştiririz.Sağlıcakla kalın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.