Şimdi Ara

Bir Buçuk Ayda Finallere Nasıl Hazırlanılır?(Calculus) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çıkmış soruları çalış,bilen arkadaşına anlattır,ne tip sorular çıkar diye hocaya git odasına yardım iste bana tavsiye etceeniz kitap var mı de türkçe,öle işte
  • Calculus 1 c gelmişti. Şimdi calculus 2 alıyorum. O da c gelecek heralde.

    45 ile nasıl c geldi hala anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha diferansiyel var. Onda ne yapcam hiç bilmiyorum :-( ama okulu gram uzatmamam için vermem gerekiyor. Bu matematiği buşanın ben...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 101 alıyorum ben tekrardan. 1.5 ay özel ders, çeşitli kaynaklar falan bularak 19 gibi bir not aldım. 101'i yapmadan 102'yi yapamazsın dediler, bende 101'i verip almayı planlıyorum 102'yi tabi verebilirsem. 2. Dönem hiç bir mat101 dersine de giremedim. Saat 5 ile 7 arasına koydular 2 gün. Okul evime 25km uzaklıkta ve o günler saat 11de dersim bitiyor 5'e kadar da yapacak hiç bir şey yok. O yüzden bu dönemde geçmekle ilgili bir umudum kalmadı maalesef. green_arrow pek yarar yöntemler olmuyor onlar maalesef. Adamlar yüksek not alsın diye kopya verip dersten kalıyorum ve bunlar geçiyor rahatça. Ancak iş bana döndüğünde kimse gram yardımcı olmuyor. Hocam okulunuzu çok merak ettim, 45 ile C nasıl gelmiş curve'de.
  • 3 haftada tıp 2.sinif finaline hazirlanacaz,butse finalden 2 hafta sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calaquessir kullanıcısına yanıt
    Derslere girmezsen anlaman kafadan 2 saat uzar ve çoğu hoca derste kendi verdiği örnekler arasından sınava soru elbet serpiştirir gelenler öne çıksın diye. En azından ders notlarındaki soruları tekrar tekrar çöz.
  • Tıp olunca işler değişiyor hocam. Günlerce kütüphanede sabahlayan arkadaşlarım var şuanda. Kolay gelsin size.
    Zaten kalalım diye bu saate koymuşlar diye sanıyorum. Quiz yaptığı günler amfiye sığmadık ancak normal derslerde ön 2 sıra dolmadı. Ders notları ise ilk dönemin ders notlarını kullanıyor herkes fakat hala bir değişiklilik yok maalesef. Bende rapor aldım vizeye mayısın ortalarında girecem muhtemelen. Bakalım vizeyi 50 üstü tutarsam geçme ihtimalim var yoksa imkansız şuanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calaquessir -- 26 Nisan 2014; 19:26:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Calaquessir

    101 alıyorum ben tekrardan. 1.5 ay özel ders, çeşitli kaynaklar falan bularak 19 gibi bir not aldım. 101'i yapmadan 102'yi yapamazsın dediler, bende 101'i verip almayı planlıyorum 102'yi tabi verebilirsem. 2. Dönem hiç bir mat101 dersine de giremedim. Saat 5 ile 7 arasına koydular 2 gün. Okul evime 25km uzaklıkta ve o günler saat 11de dersim bitiyor 5'e kadar da yapacak hiç bir şey yok. O yüzden bu dönemde geçmekle ilgili bir umudum kalmadı maalesef. green_arrow pek yarar yöntemler olmuyor onlar maalesef. Adamlar yüksek not alsın diye kopya verip dersten kalıyorum ve bunlar geçiyor rahatça. Ancak iş bana döndüğünde kimse gram yardımcı olmuyor. Hocam okulunuzu çok merak ettim, 45 ile C nasıl gelmiş curve'de.

    Dostum 102 tamamen Integrale dayalı sayılır . Özellikle zaten 102 nin serilerden onceki kısmı

    Integration By parts
    Substution
    Trigonometric integrals
    Vs vs

    İntegral şart gercekten ancak çalışılarak ypsilir bence sizin okulu bilmem de 101 kolaydı Yav bizde olsun ders almış oldun çalışıp yaparsın .

    Bir de gercekten okulun uzakta olması sıkıntı 2-3 ders icin o yolu çekmek istemiyor insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Calaquessir kullanıcısına yanıt
    butun bi yıl için 22 gun veriyor vicdansızlar,mesela nöroanatomi ve duyu organlarina 2 gün ayırabiliyorum,bide sinav insanlik disi,anatominin yarisi sözlü yarisi zilli sınav,off off sınıfta kalma stresi yiyip bitiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sorun matematik olsa oturup tüm zamanımı ayırırdım. Java ve Fizik dersleri de ayrı bir yoruyor insanı. Ama dediğin gibi bana iyi ders oldu hatta 2 saatlik için o dersi beklesem aklım daha da başına gelirdi açıkçası. Baya boşlayan var bu dönemde serilere baya saydırıyorlar. Hangi okuldasınız bu arada?

    Tıp için her sene üniversite sınavına hazırlanıyor gibi hazırlanmanız lazım, en zor ve en önemli meslek hocam sonuçta. Vize ile final arasında ki tarihi hesaplamadan, öncesinden çalışmaya başlayarak yapmak lazım diye tahmin ediyorum.
  • Ders dinlemek önemli cidden. Nerdeyse 1 yıl bitecek şuan çok iyi anladım ders dinlemenin önemini.

    En azından bir görmüşlüğün oluyor , sıfırdan dalmıyorsun işe.

    101 den kaldım 102 dende kalirsam yaz okuluda kurtarmayacak .

    Ahhh bileydim hazırlıkta mal mal yatmazdim, geçti ama önümüze bakmak lazım :S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders dinlemekte yetmiyor bazen. Pişmanlığı bırakıp devamına bak işin boşver. Hazırlık olayını şans eseri atladım ama en çok lazım olan şeylerden biriydi bana. Hazırlık zaten yatma dönemi liseden sonra bi kurtuluşa geçiyorsun sonuçta. Okulun hangisiydi bu arada?
  • ankara üni. (e.e. müh.)

    ders tek başına yetmez doğrudur ama hiç dinlememktende kat kat iyi. Böyle olacağını bilsem hazırlıkta çok kasmadan bazı kısımları tekarar ederdim, sene başı hoca anlatmaya başlayınca kendimi her şeyi unutmuş gibi hissettim zaten o noktadan sonra insan derslerden kopuyor.

    Ama doğru diyorsun bu saatten sonra geri dönemeyiz, yoluma bakmam lazım bakalım finale kadar halledebilecekmiyim
  • Calculus matematik değil mi la
  • Calculus öğrenci trajedisini yaratmak için çıkarılmış bir kitaptır.
  • Calaquessir kullanıcısına yanıt
    daü öğrencisyim. fakat sınıf ortalaması 35 idi. hoca da geçme notunu 38 yapmış.
  • daü de bi arkadaşım daha okuyor. yabancı uyruklu öğrenci çok olduğundan olabilir hocam o. bizimde ilk dönem yabancı öğrenciler diğer sectionda çanı aşağı çektiler baya ve kaldılar zaten. bu dönem darısı bize.
    bu arada yabancı öğrencileri aşağılamak falan değil amacım. kendi ülkelerinde bunları görmeyen yabancı öğrenciler sadece vasat durumda.
  • Geliyor gönlümün efendisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.