Şimdi Ara

Laptop Hareket Edince Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık da dediğim gibi laptopu hareket ettirince kapanıyor. Bazen tekrar çalıştırınca direk açılıyor bazen de fan soğuk hava üflüyor ekran gelmiyor. Sizce sorun nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ekran görüntü aktarım kablolarında sıkıntı olabilir temassızlık vardır.Hareket ettirince kapanıyor demişsiniz komplemi kapanıyor ekran mı? biryerlerde temassızlık olduğu belli güç kablosunun soketinde deolabilir sorun ihtimaller dahilinde içinin açılması gerekir yazılımsal değil aşikar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wakepeople16

    Başlık da dediğim gibi laptopu hareket ettirince kapanıyor. Bazen tekrar çalıştırınca direk açılıyor bazen de fan soğuk hava üflüyor ekran gelmiyor. Sizce sorun nedir ?

    Daha detaylı anlatamamışsınız.Ekrana görüntü gelmezken laptobunuzun ışıkları yanıyor ekranınızın filmleri kırılmış ve değişmesi gerekecek servise verin.Şu olasılıkta var pil yatağında boşluk vardır pil oynadıkça kapanıyordur....
  • @Cengaver53
    Hocam komple güç kesiliyor. Bana icerdeki güç kablosunda var gibime geliyor. Laptobun güç kablosunu kendim lehimleyebilirmiyim acaba garanti biraz sıkıntılıda.
    @peer16401
    Hocam sadece ekrani oynatinca değil bazen laptopu tutup sallıyorum birşey olmuyor bazen minnacık bi kımıldamada kapaniyor. Bu ekrana ısık gelmeme olayida yeni basladı laptop hareket edince kapaniyor ardindan ya güç dügmesine basinca direk aciliyor yada ekrana görüntu gelmiyor, fan bosuna calistigi icin soguk hava ufluyor.pil takili olsada olmasada kapaniyo hocam o olasiliklari denedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun harddisk de sanirim bilgisayar bazen acilmamaya basladi asagida harddiskin isigi yanincaaciliyor. Yorum yapabilecek var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdtune programını kurun hdd testi yapın.Şuda olabilir hdd soketinden sıkıntı olop temassızlıktan yapabilir,test edin.Healt sekmesinde hata varmı error scan gölümünde de bedsector varmı vakın
  • Şarj kablosunu taktığın yerde yada başka bi yerde temazsızlık vardır güç kesintisi yüzünden kapanıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.