Şimdi Ara

Logitech H760 Kablosuz Kulaklık 80 TL (189TL İndirim- Amazon 140$) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
8
Favori
14.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır kablosuz kulaklık almak isterim hep kötü yorumlar ve yüksek fiyat nedeni ile vazgeçerim.
    Açık söyleyeyim @Theologist çok gaza getirdin verdim siparişi. Yıllardır son anda vazgeçtiğim wireless kulaklık gazımı da törpülememde yardımcı oldun, hayırlısı artık.
    Sorularım olursa PM atabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xao

    Yıllardır kablosuz kulaklık almak isterim hep kötü yorumlar ve yüksek fiyat nedeni ile vazgeçerim.
    Açık söyleyeyim @Theologist çok gaza getirdin verdim siparişi. Yıllardır son anda vazgeçtiğim wireless kulaklık gazımı da törpülememde yardımcı oldun, hayırlısı artık.
    Sorularım olursa PM atabilir miyim?

    Aynı duyguları paylaşıyoruz, daha önce bluetooth kulaklık alsamda benim isteğimi tatmin etmemişti, hep fiyatı 250-200 lerde dolaşan bu kulaklığın önünden geçer bakardım Teknosa ve benzeri marketlerde, alacak gücüm vardı kimi zaman ama 300 lira için evden atılan, kirasını ödemeyen insanlar aklıma gelir son anda vazgeçerdim.

    Böyle bir fırsatı görünce kablo karmaşasından, kafamı bilgisayara zincirlenmiş duygularımdan kurtulmanın çaresi dedim kendi kendime, benimle aynı duyguları yaşayan mutlaka birileri vardır deyip satın almadan önce konusunu açtım, stok bitme riski olmasına rağmen.

    Güle güle kullanmamız dileği ile, şu an çok rahatım, ne ses ile başkasını rahatsız ediyor, ne de bilgisayar başında durmak zorunda kalıyorum. En ufak bir sıkıntıda garantiye gönderebilirsiniz, faturanız ve garanti belgeniz sağlam yerde dursun :)




  • Benim kulaklıkta geldi sonunda. Açıkçası ederi bence en fazla bu kadar olabilir. Yani bu kulaklığa 100 tl den fazla vermek gereksiz. Malzemesi fena değil gibi ama yine de kulaklığı açarken falan her an kırılacak gibi hissediyor insan. Ses konusunda beklentimin üzerin de diyebilirim ama yine de öyle bangır bangır bas ve ses beklemesin kimse. Zaten kulaklığın amacı voice uygulamaları ağırlıklı olduğu için de fazlasını beklemek doğru olmaz. Mikrofonu deneyemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Fakat mikrofonun hareket mekanizması sanki biraz fazla gevşek herkesin mi böyle acaba merak ettim. Alanlara hayırlı olsun diyor konu sahibine de teşekkür ediyorum.
  • mserifoglu kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın :)

    Mikrofon biraz gevşek geldi evet ama belli ki bir amacı var, galiba bir yerlere takılıp zarar görmesin diye. Ben arka ayarı hiç açmıyorum şahsen çünkü gerek yok, galiba çok büyük beden insanlara göre ekstradan konulmuş bir ayar, zaten o açık olmayınca kırılma gibi bir ihtimal pek mümkün görünmüyor.
  • Teşekkür ederim, mikrofon ayarı birkaç gıdım daha sert olabilirmiş yine de. Ben de kafa ayar kısmını ayarlayıp bir daha kurcalamadan kullanmayı düşünüyorum yoksa eminim uzun vade de sıkıntı çıkartacaktır. Hayalim de ki Astro A50 yi alana kadar bununla idare edeceğiz artık.
  • ben beyendim sahsen bu paradan fazla eder bence ses kalitesi yerinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dimitradon

    ben beyendim sahsen bu paradan fazla eder bence ses kalitesi yerinde.

    Evet zaten o yüzden çok fazla talep oldu ya, parasından fazla kalitede bence de, o yüzden piyasadan kalkana kadar 250 üzeri fiyata satıldı. Stokları tüketmek istedikleri için bu fiyata düştü.

    Bu arada güle güle kullanın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 17 Aralık 2013; 19:50:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık dün geldi.. Bu akşam deneme fırsatı buldum...

    Aldığımız fiyatın karşılığını fazlasıyla hakeden bir ürün... DFX ile birlikte kullanınca harika oldu...

    Sıcak fırsatı paylaşan arkadaşa tşk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casper333

    Kulaklık dün geldi.. Bu akşam deneme fırsatı buldum...

    Aldığımız fiyatın karşılığını fazlasıyla hakeden bir ürün... DFX ile birlikte kullanınca harika oldu...

    Sıcak fırsatı paylaşan arkadaşa tşk.

    Rica ederim :)

    Herkese DFX şiddetle öneririm arkadaşlar, o zaman kulaklıktan hak edilen sesi alabilirsiniz. Bulabiliyorsanız alın lisans veya bulun, 3D özelliği bayağı fark ettiriyor.

    Güle güle kullanın :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklığı kullananlar daha önce hangi kulaklıkları kullandılar da ona göre kıyaslama yapıyorlar? Sesin iyiliği görece bir kavram ama şu modele göre iyidir denilirse daha net bir fikir verir diye düşünmekteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

    Bu kulaklığı kullananlar daha önce hangi kulaklıkları kullandılar da ona göre kıyaslama yapıyorlar? Sesin iyiliği görece bir kavram ama şu modele göre iyidir denilirse daha net bir fikir verir diye düşünmekteyim.

    Ben Logitech H 130 ve Gold Master HP 191 BT kullandım. KULAKLIK dediğiniz gibi göreceli bir kavramdır, beats kalitesi zaten beklenemez, zaten ben görüşme ve çok beklentisi olmayan müzik film için kullanıyorum. Tercih etmemin sebebi, esneklik, hafiflik, kulak arkası ve markası. Sesi beklediğimden iyi çıktı Dfx ile kullanınca, mikrofon çok net, gürültülü ortamda bile hiç sıkıntı çıkarmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın beni; Seenheiser in öve öve bitiremedikleri 15 liralık kulaklığı için bass severler kaçırmasın demişlerdi aldık gördük bassı. Alan arkadaşların objektif yorumları muhakkak önce kullandıkları kulaklıklara kıyasla oluyordur. Bu yüzden sormuştum.

    Mikrofonlu kulaklıkların genelde bir tarafı problemli oluyor. Ya mikrofonu, ya ses kalitesi tatmin edici olmayabiliyor. Sağlamlık, konfor vs derken seçim için bir ton kriter çıkıyor.

    Teşekkürler.
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    Bu gibi durumlarda yani "ses kalitesi arama" gibi durumlarında teknoloji marketlere gidip denemek kullanmak, denemek en mantıklısı olur.

    Biz orta segment bir ses kalitesi ile yetinedebilirdik ancak beklediğimizden oldukça iyi bir sonuç aldık. Konuyu görüp satın alan arkadaşlarımızın hiç biri deneyip almadı, bizim almaktaki amacımız kablosuz olması, ama bir kablosuza göre fiyatı oldukça uygun, hele Amazon ve benzeri yerlerde 100$ üzeri satılınca almak istedik ve kimse pişman oldum demedi henüz.

    Hem mikrofon hem ses oldukça güzel çünkü sürekli ikisini de kullanıyorum. Tabi iyi bass beklenmemeli çünkü o amaçla üretilmemiş.

    Rica ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası bu fiyata bu kalite seviyesinde bir ürünü birdaha bulmak çok zor olduğu için satın aldım. önceden sennheiser ın orta seviye bir kablolu kulaklığını, sonrasında da microsoft lifechat lx 3000 kullanıyordum. özellikle microsoft kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok başarılıydı, oldukça memnundum. logitech in bu kulaklığının ses kalitesi bir lifechat lx 3000 kadar kaliteli değil, arada dağlar kadar fark var. lakin bilgisayar başında kulaklığı genelde oyun vs oynarken skype, teamspeak ile kullandığımdan dolayı bu ürünün hafif ve kablosuz olması bir artı özellik. eski kulaklığımı depoya kaldırdım. h760 dan şu an genel anlamda gayet memnun kaldım. diğer arkadaşın da dediği gibi, en son eskiden winamp kullanırken beraberinde kullandığım senelerin dfx i ile ses kalitesi hatrı sayılır şekilde artıyor ürünün.
  • Güle güle kullanın :)

    Dfx son sürümü Netten indirebilirsiniz kulaklığı gelen diğer arkadaşlar, lisansı olursa daha iyi ayar ve süresiz kullanabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarımı kusursuz sağladı bu kulaklık, herkese hayırlı uğurlu olması temennisiyle :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacım vardı bu tarz bir ürüne, 85TL geldi kargo ile birlikte. Enpara sağolsun 68'e mal olmuş oldu.
  • 3 sene önce fln dı galiba nokia nın bluetooth kulaklığını aldım bh503 dü yanılmıyorsam. 23 dolara aldım. Halen kullanıyorum şarjıda efsane gidiyor 2 ayda 5 sezon dexter 3 senoz firnge izledim hepsini de bu kulaklık ile tek şarjda.

    Artık çok eskidi yeni bişi arıyordum bu dikkatimi çekti ama şu mikrofon daha nazik bişi olabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Belanir

    İhtiyacım vardı bu tarz bir ürüne, 85TL geldi kargo ile birlikte. Enpara sağolsun 68'e mal olmuş oldu.

    Güle güle kullanın :) çok iyiye gelmiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alicilik

    3 sene önce fln dı galiba nokia nın bluetooth kulaklığını aldım bh503 dü yanılmıyorsam. 23 dolara aldım. Halen kullanıyorum şarjıda efsane gidiyor 2 ayda 5 sezon dexter 3 senoz firnge izledim hepsini de bu kulaklık ile tek şarjda.

    Artık çok eskidi yeni bişi arıyordum bu dikkatimi çekti ama şu mikrofon daha nazik bişi olabilirdi.

    Bu Wireless kulaklık olduğu için çok fazla pil performansı sunmaz Bluetooth kulaklık gibi, ama kablo takılıyken de kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Anladım pil konusunda çok beklentim yok eskisi kadar oturup bir sezonu soluksuz izleyecek vaktim olmuyor.

    Ses kalitesinin kötü olacağını sanmam ama bass ve mid seviyesi nasıl ? BH503le gümbür gümbür bass alıyordum. Bir de çinden geldi millet sahte diye dalga geçti.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.