Şimdi Ara

Türkiye sunucusunun kalitesini arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben türkiye serverinde oynuyorum ve hergün defalarca küfür ve lane kavgalarıyla tekrar tekrar bunalıyorum türkiye serverinin kalitesini malesefki hepimiz biliyoruz ve bazen dalga bile geçiyoruz bu kesin tr serveri diye fakat ben artık bundan çok sıkılmış durumdayım, rp fiyatlarınında uygun olduğu sadece türklerin barındığı bize özel bir server varken weste veya easte geçmek istememekteyim ve profesyonel oyuncularında benimle aynı görüşte olmasını ummaktayım. Bende şöyle bir www.facebook.com/loltrsenbidur şeklinde bi facebook sayfası üstünden yürütmeye çalışacağım bi proje hazırladım tabi amaç sayfanın sadece beğenilmesi değil sayfada herkezin ulaştıracağı oyun içindeki olumsuz sslerin gerekirse paylaşılıp bu tip insanları dışlayıp serverin kalitesini arttırma yönünde . Okumaya üşenenler olabilir ama umarım derdimi paylaşabilmişimdir :D hatta bu konuda benimle bir üstünde durabilicek arkadaşlar bana ulaşırsa bu projeyi bir çok koldan yürütme niyetindeyim.







  • Güzel bir çalışma bütün görülmesi gereken ss'ler albüm olarak riota sunulabilir. Ama ne yapabilirler ki ?
  • Bu saatte kim okur be qnq. TR düzelmez rahat ol. Kendini yorma. Paran varsa git weste hayatını yaşa. Onlara aile terbiyesi vermek lazım. Kimsenin anası babası değiliz. Bırak söven sövdüğüyle kalsın
  • işte benim kızdığım nokta ben niye weste gidiyorum ki benim ülkemin profesyonel oyuncları niye weste gidiyor türkiye serveri kimsenin istemediği oyuncuların toplandığı servermiş gibi yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle kimse sayfayı like etmese bile olur tek istediğim trolleyenlerin sslerini mesaj olarak ulaştırırsanız orda bir yığın oluşturabilelim kendi serverimizin kalite çıtasını beraber belirliyelim istiyorum gönüllülere açığız çünkü ben tek başıma hiçim bunu hepberaber yapmalıyız yalnız başıma başarıya ulaşamam takım oyunu op
  • oyun içinde takımınızı sakin tutmaya çalışıp, yeri geldiğinde bazılarını alttan almaya çalışmalısınız, takımınızın moralini yüksek tutmaya çalışmalısınız.
    Ama baktınız bazı çıkıntılar durmuyor bu durumda yapmanız gereken, uygun bir dille kendisini oyun sonunda reportlayacağınızı ve ignoreladığınızı söyleyip ignore'u atmanız.
    son olarak herşeye rağmen oyun içinde güzel bir takım oyunu sergilemeye çalışmak.
    (oyun sonu ister reportla ister reportlama sonuç fark etmez)

    SS alıp , sayfalar açarak buna çözüm bulunamaz. yukarıda yazdıklarım dışında bir çözüm olduğunu sanmıyorum.
  • reportlamanın dışında dediğim gibi amac kalite için bi çıta belirlemek olmalı bence çünkü reportda bi yere kadar işe yaramakta şöyle düşünün biz bi kabileyiz bi arkadaş grubuyuz ve kendi sorunlarımızı paylaşıyoruz böylece diğer arkadaşlarımızda o sorundan ve sorun yaratandan haberdar oluyor onlarda ignore ediyorlar böylece kendimize güvenli bi oyun alanı oluşturabilmiş oluyoruz tabi kolay değil özverili ve gerçekten isteyerek yapılması gereken bişey fakat hiç bişey yapmamaktansa bişiler yapmak iyidir diye düşünmekteyim he benimle aynı fikirde olanlar olur olmayanlar olur yinede ilginize tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlarda yardımcı olurlarsa ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum
  • geçen gün Na'dan bi strem izliyorum shyvana var duvardan ultiyle atlamaya calısıyo atlayamıyo sonra flashla deniyo olmuyo. en son altta f. me yazıyo bizim shyvana. ordan baska biriside boş ver sorun değil gibi bişey dedi..

    bu türkiyede olsa ne kadar küfür varsa yer birde diger kişi afk kalırdı
  • Cidden tr sunucusunu düzeltmek sanamı kaldı arkadaşım :P
  • TR sunucusunu düzeltmek için bizim insanamızı düzeltmen gerek. Bunuda ss atarak yapman imkansız. Bir düzeltme yapacaksan oyun içinde bunu yap. Yüksek bir ligte olup , Diğer alt liglerdeki arkadaşlarına bakın ben küfür vs..... etmiyorum diyerek onları düzeltebilirsin.
  • oyun oyundur arkadasim sen bunu abartip hayatinda biraz on plana alinca oynadigin oyundaki yeteneksizleri beceriksizleri fark ediyorsun ve oyunda egelenmek yerine sinirlenmeye kufur etmeye basliyorsun. Bunun bir oyun oldugunu hatirlayip egence icin oynarken kendini kendini gelistirmek inan daha zevkli. Ben lane imi kazanip tf lerde gorevimi iyi yaptigimi dusunuyorsam basarmisim demektir ve bundan mutlu olurum oyunun kazanani pek onemli degil ha zaman kaybim oldugunu dusunebilirsin evet yenilince insan uzuluyor emegine yazik diye bu surekli tekrarliyorsa arkadaslarinla girmeni veya arkadaslar bulmani tavsiye ederim bir sekilde kazanmaya basliyorsunuz . Ama sen gelip oynadigin bir karakter ile diger 4kisiye hukmedebilicegini dusunuyorsan onlara emir verip azarliyorsan ne yazik sana(soz meclisten disari)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işi çözse çözse tribunal çözer o zamanda silver da bile 20 dakika oyun bekleriz.buda olmıyacağı için boşuna çabalıyorsun sayfaya harcadığın zamana yazık.Ciddiim
  • bence ilk kendini düzelt
     Türkiye sunucusunun kalitesini arttırma


    annieye bu armor mr ne full ap rune'leri ile girmişsindir muhtemelen. dur tahmin edeyim lux pick sırasında senden yukardaydı luxun konuşmasına gerek yok pick sırasında yukardaysa istediğini seçer. ayrıca trollese bile 2 mid gidersen ondan farkın kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 11 Aralık 2013; 6:36:35 >
  • öncelikle insanlar konuşup anlaşarak lock yapıyorlar (normal pvp sıralı seçimde değiliz herkez aynı anda seçim yapabildiği için benden sonra kitlerse alttaysam bu beni haksız durumunamı düşürecek yani?) ikincisi zaten annieyi kitlemiş biri olarak mid gitmeyip ne yapıcaktım ayrıca rünlerim ve oyun tarzımda kişisel sayılmıyormu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackanizma -- 11 Aralık 2013; 8:26:12 >
  • Koca serveri kimse kurtaramadi sen kurtacan
  • hackanizma kullanıcısına yanıt
    Haklisin ama bu sadece senin yada bizim gibi bir grubun duzeltebilecegi bir durum degil.O sayfada bu adamlari istedigin kadar ifsa et.Bu adamlari bloklasak bile riot sistemi eslestirme esnasinda bizi bunlarla tekrar eslestirebiliyor.Asil riot tr nin birseyler yapmasi gerek.Oyunun basindan sonuna kadar soven sayan kendini insan zanneden hayvanlari her zaman oyun sonunda detayli bir aciklama ile report ediyorum.Fakat bir cezalandirma oldugunu goremedim.O cezalandirma sistemi neden var hala anlamis degilim.Bir hayvanin cezalandirilmasi icin illa su kadar reportlanmasi durumu sacmalikdan baska birsey degil.Bu hayvan oyun icinde agir bir veya birden fazla kufur mu etti?Hemen cezalandiracaksin,birkac kez boyle yapsin bakalim bir daha kufur edebiliyor mu?
  • amaç: facebook sayfa reklamı.
  • Ben hem TR'de hem de West'te oynadım, halen de oynuyorum. TR gerçekten kötü bu anlamda ama West'te süper, mükemmel falan değil. Ama daha seviyeli olduğu da aşikar. En azından herşeye küfür edilmiyor, düzgünce konuşuluyor.

    Ben daha LoL'de hiç küfür etmedim. Zaman zaman iğneleyici şekilde konuştum ama ağzımı hiç bozmadım. Özellikle de TR'de yaşları benim kardeşim yaşımda olan insanlara küfür etmek yakışmaz zaten.

    Fakat şu da var. O küfürler sadece edenlerin seviyesiz oluşundan değil. Bir de o küfürü hakedenler oluyor ki en kötüsü bu.

    Örneğin TR'de son oyunlarımdan bir örnek: Benim için sıkıntı yoktu. Solo Top oynuyorum. İki premade girmiş bot istediler. Kimse birşey demedi. Adamlar aldılar herolarını. Jungler kendi herosunu aldı. Sona mid kaldı. Adam da mid bana kaldı değil mi diye sordu, evet dedik, Aldı Veigar gitti ortaya. Sonra ne olduysa oyua girer girmez oldu.

    Bizim mid bir başladıysa anne, kız kardeş sövmeye ... Anlatamam, 22 senedir hayatımda duymadığım küfürler.

    Sebepleri de şu :
    1) Neymiş efendim zorla midi bırakmışız ona. Kimse zorlamadı, üstelik bir de onayladı kendisi mid bana kaldıysa gidiyorum diye. Zaten söylese gideriz birimiz mide, ranked oyun değil birşey değil. Ne olacak yani, sonunda ölüm yok.

    2) Bot'taki adcyi beğenmedi. Sivir adc falan değilmiş ona göre. Bir de yazık ADC'miz nasibini aldı middeki çocuktan. Yahu sanane herkes iyi olduğu heroyu seçiyor. Ki oyunu 4v5 aldık ki bu da Sivir'in sayesinde oldu. Adam canavar gibi oynadı. Adam ADC ile 3 lane'i birden gankleyerek aldı.

    3) Jungler hiç yardıma gitmemiş. Bunu yazdığında hem mid hem Jungler 2 leveldı :)

    Şaka gibi, adam dakika 4 afk oldu gelmedi bir daha. Sövdüğüne mi yanarsınız, afk olduğuna mı ?

    Ağzımı açıp tek kelime etmedim, takıma da ettirmemeye çalıştım. Sakin olun falan vs.

    Ama söyleyin şimdi bunun böylesine ne yapılır ? Riot adam gibi oyun incelese, reportları düzgün incelese bunlar olmaz diyeceğim ama milyonlarca oyuncuya yetişmek de imkansız, onları da anlamak lazım.

    Sonra adamın nick'i isim soyisimdi. Aklıma geldi face'den bi arattım. Çocuk 14 yaşında. Şimdi kızsan kızamazsın, zaten kötü birşey denmez, adam kardeşim yaşında.

    Çok berbat bir durum.

    West'e geçtik rahat ettik resmen. Yine küfür var, laf eden de var. Ama en azından yaş ortalaması daha yüksek. Hiç değilse TR gibi 10 oyunun 9'u küfürlük değil. Oran 10'da 2-3'e düşüyor.




  • trnin böyle olmasının tek sebebi varsa, türkçe olmasıdır.aksi iddaa edilemez
  • Full ap rünüyle oyuna giren adam mı söylüyor bunu
  • Full ap rununa neden laf atıyorsunuz anlamıyorum Runların genelde amacı earlyde avantaj sağlamasıdır. (bazende late) Full ap mid gayet viable dayak yemiyorsanız.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85040410
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.