Şimdi Ara

2014 KPSS SET ÖNERİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar kolay gelsin cümletten. Ben lisans mezunuyum ıns kısmet olursa 2014 kpss girecem hazırlanıyorum. Gk ve Gyten girecem. 2014 yayınlarından alan arkadaslar varmı hangilerini öneriyorsunuz? Biraz baktım yargı ile ihtiyacın seti iyi diyorlar. Benım sözel sıkıntım var Mat çözüyorum pek eksiğim yok. Sözeli en iyi anlatan set hangisidir yardımcı olursanız çok çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkür ederim...



  • Bende yediiklimin seti var soru bankaları çözümlü olduğundan güzel konu anlatımlı matematik kitabıda oldukça güzeldi ama ihtiyacın yokmuş ona:) ancak diğer sözel derslerdeki konu anlatım kitapları pek açık değil yani bilgi var ama bazı yerler çok sade geçilmiş hele ki coğrafya ve tarihte bariz belli ve bu iki derste benim için harita görselliği önemlidir ancak haritalar öyle dikkat çekici büyüklükte değil insanın ince yazılara bakası gelmiyor. Yargını setini bilmiyorum fakat tarih soru bankasını aldım tarihim zayıf ama o soru bankası o kadar kolay ki tarihi biliyorsun gibi geliyor ama öyle bir şey yok :)

    ihtiyacın konu anlatımlarına baktım daha dolu dolu geliyor insana. Soru bankası olarak ihtiyaç alma çünkü hatalı sorular fazla. Data ve uzman kariyerede pek bulaşma derim zor zoruyor çok iyi bilgi veriyor gibi görünüyor ama zor olan iyidir diye bir durum yok. Fem yayınlarının tarih ve coğrafya soru bankaları idealdir çünkü ösym kalıbına yakın hazırlamışlar soruları.

    birde pegemin ince coğrafya tarih vs. kitapları var onlardan bulundur bol haritalı onlar konu anlatım yönü zengin değil ancak haritalı döküman olarak bilgiler daha iyi yerleşiyor hafızaya.

    Önerilerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • evet hocam epey yardımcı oldun teşekkür ederim tekrardan. Ben şu anda şırnaktayım yanı bıraz mahrumıyetteyım askerde oldugum için bakıp gorup inceleme şansım pek olmuyor anca netten sıparıs verecem 10 güne falan anca gelir :) yediiklim almıştım ama sözeli kesınlıkle yetersiz gelıyor. exelans53 sanırım ihtiyac ve fem için iyi diyorsun. Yargı hakkında bilgin varmı brkaç forum sayfasında baktım ona da ıyı dıyorlar ama kararsızım halen :)
  • Valla yargı için ne desem yalan olur hiç göz atamadım onların setine sadece tarih soru bankasını aldım çözümlü diye o da sorular gerçekten çok basit seviyede ama konu anlatımlılarını inan hiç bilmiyorum. Tek bir kaynak al konu olarak işini görür bunun için de ihtiyaç şu an bana göre biraz daha iyi duruyor. Neticede reklam peşinde değilim çevremde ihtiyaçtan çalışıp kazanan da var yediiklimden çalışıp kazanan da var. Hangi kaynak olursa olsun iş sende bitecek neticede.

    Konu anlatımda eğer ek kitapta istiyorsan x yayınlarının not defterleri var piyasada 6 lira genelde ama netten 4,90 civarına alabilirsin onlardan. Sanki birisi oturmuş elle not çıkarmış gibi kitaplardır genelde banada tavsiye ettiler bende tarih vatandaşlık ve coğrafyasından sipariş verdim.

    Yargının sözel sayısal mantık kitabınıda alabilirsin kpssde artık mantık sorularıda yer aldığından işini görür pratiklik bakımından ;)

    Fem kitaplarını önermem ösymnin hazırladığı kalıpta soruları ve soru havuzları oldukça geniş. Soru bankaları işini görür.

    Kazanan bir abiye sormuştum bir ara 92 almıştı ve bana güvenderin kaynaklarından çalıştığını söylemişti. Şu an güvenderin kpss kitaplarına hiç bakmadım bu sene daha piyasaya çıkmamışta olabilir.

    Çok eksik kaldığın yerler olursa netten video bulup izlmenide tavsiye ederim teknolojiyi kullanmak gerek :)




  • şu an ındırıyorum 18 GB arşiv indiriyorum ama eski anlatımlar yanı 2014 fln degil :) yorumların ve ilgin için çok teşekkür ederm. Sanırım ihtiyaç işimi görecek anlattıgın kadarıyla :)
  • uzaktan eğitim deki hafıza teknikleri setlerine de bakabilirsiniz.
  • ÇÖZÜM DERGİSİ DERSHANELERİ
    KPSS öğrencilerine Türkçe, Tarih, Anayasa, Matematik, Geometri, Coğrafya, Eğitim Bilimleri (Ölçme ve Değerlendirme, Rehberlik, Program Geliştirme, Öğrenme Psikolojisi, Gelişim Psikolojisi, Öğrenim İlkeleri ve Yöntemleri) branşlarına yönelik dersler verilmektedir. Bu gruptaki öğrencilerimize doküman olarak Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set (6 adet), Eğitim Bilimleri Soru Bankası, Eğitim Bilimleri Yaprak Test Çek Kopar, Eğitim Bilimleri Deneme (10 adet), Genel Kültür Genel Yetenek Konu Anlatımlı Soru Bankası (5 adet), Genel Kültür Genel Yetenek Soru Bankası, Genel Kültür Genel Yetenek Yaprak Test Çek Kopar, Genel Kültür Genel Yetenek Deneme (10 adet) verilmektedir.


    http://cozumdershaneleri.com.tr/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.