Şimdi Ara

boya koruma vs. uygulamaları aldıgım fiyat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    siz iyisine denk gelmişsiniz, tabii ki belli standartların üzerinde olması gerekiyor, yoksa adamın elinden anında alırlar işi.

    Lakin bizim insanımız anlamadığı için birçoğu ne olduğunu bilmeden yanlış işlerden kazık yiyor, aracı zarar görüyor, sonra da suçu ispat edemiyor. Çok büyük firmaların bayiilerinde polisaj kullanmayı bilmeden araçlara girişen elemanlar dolu. Gözümün önünde A6'nın kaputunu yakan oldu.

    Yani parayı verip Franchise almakla olmuyor bu işler, işten anlayan, dürüst eleman bulmak lazım imkansız gibi. Çok iyi İngilizce bilecek ki ürünleri tanıyıp, hangisinin hangi sırayla, hangi miktarda, hangi hızda vs kullanacağını bilsin. Böyle bir eleman ben daha TR'de görmedim, çoğu kenar mahalleden gelme part time mantığıyla çalışan tipler.

    Her eline makina+ürün alan deneme yanılma yöntemiyle yaparsa, iş rezil olur, ki şu anda 90% böyle. Ben uygulama merkezlerindeki elemanları aracıma yaklaştırmam bile mesela, herifler Sealant ile Wax'ın farkını bilmiyor daha. İstediği kadar Sonax, Ziebart olsun, içindeki çalışan Ahmet Mehmet sonuçta. Aşağılamak için değil, bileni var bilmeyeni var, o açıdan.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.