Şimdi Ara

Golf 1.2 tsi comfortline mı Polo Gti mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. İki arabanın fiyatıda aynı, evliyim çocuk yok. Arabadan beklentilerim komfor, yakıt, kalite, performans (yeterli ölçüde). Bu iki araba arasındayım. Maddi imkanım 50000 max. Bu arabaları kullanan arkadaşlar varsa arabaların artılarını ve eksilerini söylerseniz çok memnun olurum. Şuanki aracım toyota auris 2009 dizel. Bu araçtan sonra söylediğim araçlar ne gibi bir farklılık yaratır bende. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medicccc -- 11 Aralık 2013; 13:24:58 >



  • gti tabikide ama konfor bekleme
  • Gti olsa 10 yıl sonra bile keyifle binersin
  • Sizin dediğiniz aynı Pakistan'da cumhurbaşkanı mı olayım yoksa Amerika'da devlet istatistik kurumunda personel daire başkanı mı olayım olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medicccc

    Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. İki arabanın fiyatıda aynı, evliyim çocuk yok. Arabadan beklentilerim komfor, yakıt, kalite, performans (yeterli ölçüde). Bu iki araba arasındayım. Maddi imkanım 50000 max. Bu arabaları kullanan arkadaşlar varsa arabaların artılarını ve eksilerini söylerseniz çok memnun olurum. Şuanki aracım toyota auris 2009 dizel. Bu araçtan sonra söylediğim araçlar ne gibi bir farklılık yaratır bende. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    çok büyük bir beklentiye girmeyin bence, keza çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum,gtı da performans ve ve yakıt farkı olacaktır sadece o kadar artı ne kadar para vereceğinizi de hesaba katın değermi bence değmez.
  • Performans mi istiyorsunuz konfor mu? Oncelikle buna karar verin. 1.2 tsi golf 6-7 arasi yakiyor basmadiginizda. Polo gti 8-9 hatta 10u da bulabiliyor. 1.2 tsi in performansi da zaten yeterli duzeyde. Oyle gitmeyen bir araba degil 10kusur saniyede 100km ye ulasiyor. Bence siz golf alin. Her istediginize karsilik veren bir arac.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli olmaları dışında pek ortak özellikleri yok.

    Ayrıca Gti' lar hala yağ eksiltiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 11 Aralık 2013; 13:49:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carvajal

    Performans mi istiyorsunuz konfor mu? Oncelikle buna karar verin. 1.2 tsi golf 6-7 arasi yakiyor basmadiginizda. Polo gti 8-9 hatta 10u da bulabiliyor. 1.2 tsi in performansi da zaten yeterli duzeyde. Oyle gitmeyen bir araba degil 10kusur saniyede 100km ye ulasiyor. Bence siz golf alin. Her istediginize karsilik veren bir arac.

    Benimde niyetim önncelikli olarak golf. Ama gti de bu fiyata bu performans bu yaşta sürmessem sanki bu keyfi bir daha yaşayamayacakmışım gibi geliyor. Mantıklı olan tarafım golf diyor, asi tarafım gti diyor kafa karıştırıyor. kararsızım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkb23

    Benzinli olmaları dışında pek ortak özellikleri yok.

    Ayrıca Gti' lar hala yağ eksiltiyor mu?

    Yag eksiltme devam ediyor.

    Ben olsam gti alirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şöyle düşünün foruma takılanlarlar hepsi olmasa bile otomobili heves olarak görenlerden her türlü polo gti tavsiye edeceklerdir genel olarak.. bende araç alırken ibiza tsi dsg aldım performans olarak 1.6 lara göre çok iyitabi golf bu kadar iyi olmayacaktır ama mqb olduğu için çok ta geri kalmayacaktır bu fiyata dizel bulur bide chiplersen çok daha tatmin olursun yakıtı da o kadar düşünmezsin
  • Poloyuda GTI yapıp sattılarya...Tabiki Golf
  • Golfle polo kiyaslanmaz ayni paraysa gidilir golf alinir.. yeni kasaninda keyfini 3 4 sene surersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürüş konfor paketiyle alabiliyorsanız golf alın, alamıyorsanız 2 sinide almayın aurisle devam edin
  • medicccc M kullanıcısına yanıt
    Kriterlerinize göre golf uygundur.
    Polo tatmin etmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.