Şimdi Ara

ACİL!! ÇİZİKSİZ SSDLİ MACBOOK PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 ACİL!! ÇİZİKSİZ SSDLİ MACBOOK PRO
    Vatan'dan 3 yıl önce alınmıştır. Fabrika çıkış halinden farklı olarak 5gb Ram ve 64gb SSD harddisk takılmıştır. 160gb harici apple harddisk mevcuttur. Programları hariciye kurup kasmadan, takılmadan kullanabilirsiniz. Toplamda 220 gb alanı vardır. SSD'nin hem sistemin daha aktif ve hızlı olmasına faydası olmakla beraber internet gezintilerinizin de daha akıcı olmasına yararı var.
    10.8.5 sürümü yüklüdür.Pc ortalama 7-8 saniyede açılmakta. Ps,ai,id programlarını eş zamanlı olarak hiç kasmadan kullanabilirsiniz. Bugüne kadar pc de ne kasma ne de resetlemeyle karşılaşıldı. Tüm grafik tasarım programları da mevcuttur.
    Kasasında, ekranında çizik yoktur. Kılıfıyla tertemiz kullanılmıştır. Kutu içeriği, aksesuarları eksiksizdir. Yanında ek olarak; Taşıma çantası ve kılıf verilecektir.
    1600tl istiyorum
    Fiyatta az da olsa birşey yapılabilir.TAKAS SADECE; Az kullanılmış bir iMacle olabilir. Arzu ederseniz kredi kartıyla da alabilirsiniz.

    İLAN DETAYLARI İÇİNhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-ssd-li-yuksek-performansli-ciziksiz-macbook-pro-146687087/detay/
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.