Şimdi Ara

Paul Walker e üzülmemizin asıl sebebi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kimse ayak yapmasın olum hepimiz Hızlı ve Öfkeli 7 çıkmicak diye adama üzüldük yoksa başka bi yan karakter ölse umurumuzda olmazdı...



  • Adam ölene kadar çoğu kişi ismini bile bilmiyordu
  • Adamı tanımayanlar böyle düşünüyodur evet ama herkes böyle düşünmüyodur yine de doğru tespit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

    Kimse ayak yapmasın olum hepimiz Hızlı ve Öfkeli 7 çıkmicak diye adama üzüldük yoksa başka bi yan karakter ölse umurumuzda olmazdı...



    iyi de birader bundan sanane ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brad Pitt

    Adam ölene kadar çoğu kişi ismini bile bilmiyordu

    Şahsen ben bilmiyordum adamın adını. Açıkçası üzülmedimde. İnsanlar doğar, insanlar ölür. Her ölüm erkendir ve hepsinin hikayesi vardır. Ölümün şekli nasıl olursa olsun ardında yatan bir trajedi bulmak zor değil. Bana sorarsanız aşırı tepki verenler var. Konu üzerine yazdıklarım yüzünden küfür ettiler, hakaret ettiler; cahillikle yaftalandım. Söylediklerime göre 15 yaşında bile olamazmışım ve kafam güzelmiş. Bir vatan haini ilan edilmediğim kaldı yani geriye... Ama nedenini anlayabiliyorum. Forumun (Özellikle Konu Dışı'nın) yaş ortalamasının pek yüksek olduğu söylenemez. Bununla beraber aşırı tepki verenlerin çoğu Hızlı ve Öfkeli izleyerek büyüdüler. Ama ben Hızlı ve Öfkeli ile büyümedim. Filmleri izledim, izlenebilirler; ama defalarca izlenebilir de değiller benim için. Ben Kemal Sunal ile büyüdüm her ne kadar ben 10 yaşındayken ölmüş olsada. Lâkin onun ölümüne ağlamıştım. Çünkü yaşım küçüktü. Aşırı tepki vermiştim yaşın getirdiği duygusallıktan ötürü. Filmlerini de hala gördükçe izlerim; kaçıncı kez izlediğimin önemi yoktur. Cem Karaca öldüğünde de çok üzülmüştüm. Ağlamasam da yüreğim burkulmuştu, 14 yaşındaydım ve tutmuştum kendimi. Onun da yerini doldurabilecek kimse yok.

    Demem o ki ben de ergendim bir zamanlar. Ergenliği aşırılarda yaşamasamda, basit ya da normal bir olay karşısında aşırı tepki verdiğim oldu. O yüzden ergenliğin getirdiği öfkeyi, kini, overreact dediğimiz aşırı tepkiyi anlayabiliyorum. Onları suçlamıyorum; yalnızca gereksiz tepkiler vermeden önce anlatmak istediğimi anlamaya çalışmalarını dilerdim. Ses yükseltme, üslupta çirkinleşme ve üste çıkmaya çalışma gibi davranışlar yerine mantık çerçevesinde konuşup tartışabilmeyi isterdim.
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bilmiyordum adamın adını, sosyal medyada sanal alemde büyüte büyüte ilah yaptılar adamı resmen
  • Öldüğü gün facebook sayfası 7 milyon civarındaydı dün baktım 15 milyona yaklaşmış ilginç şeyler tabi bunlar.
  • Dediğin bir bakıma doğru ama zamanında o adam sayesinde arabaları sevip,ilgi duymaya başlamıştım.Benim için önemli biriydi,brad pitt nasıl efsane biriyse benim gözümde o adamda aynı.
  • hızlı ve öfkeli 7 nin çıkacağını bile bilmiyordum yakınım ölmüş gibi oldum duyunca
  • T.C. Vatandaşı kullanıcısına yanıt
    hay senin imzana :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.