Şimdi Ara

Teknosa'dan PS4'e Gece Satışı Fırsatı (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
598
Cevap
3
Favori
23.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan

    Teknosa cevahirde çalışan Y adlı personele 75 Tl nakit para verdim (cep haclığı) cihazı ayırdı akşam 6 da iş çıkışı cihaz ücretini verip alıcam

    herkes soyguncu olmus

  • Ben dışarıda sırada bekleteceklerini düşünmemiştim. İçeride sıra yaparlar bu soğukta diyordum. Bu kadar saat orada bekliyorsa insanlar gerçekten hak ediyorlardır. Bu saatten sonra oradaki kişilerin hakkını yemezler umarım. Ben işten çıkınca gelir içeride beklerim diyordum ama artık bir anlamı kalmadı. Almayı başaracak arkadaşlara hayırlı olsun.
  • umarım sadece DH'tan giden kardeşlerim alır. Spotçulara mahal vermeyin, icabında birlik olun alın aşağıya. Bayanlara da nazik davranın :)
  • Kapi onunde siraya giren insanlar kendi aralarinda orgut olmuslar, whatsapp gruplari kurmuslar. Teknosa calisanlari da bunlara ayak uyduruyor, yuz veriyor. Adamlar nobetlese sira tutuyorlar, az once 5 tanesini yukarida yemek yerken gordum. Digerleri de onlarin yerine bakiyor herhalde. Bunun neresi sira anlamadim, bilmeyen biri gelse siraya girse nolcak? O siraya giren adam nerden bilsin, onun da hakki.. Kesinlikle sacmalik otesi! Neymis efendim sabah 8'de gelmis? İyi de kardesim sen sirada saat basi gorunup, sonra yukari cikip yemek yiyip kahve iceceksen nerde kaldi onun sirasi? Ben cok erken saatlerde gittim, siraya girsem suan ilk 10'daydim ama bu sogukta disarda beklemek de ayri delilik. Akil isi degil, 200 TL fazla veriyim 1 ay sonra evime gelsin. Sony Turkiye'ye hic yakismadi bu, aksama Mustafa Yigit gelecek diyorlar. Bekleyip laf sokmak vardi ama eve geciyorum simdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hediyeleri istemeyenler bence media marka gitsin oradaki görevli stok sıkıntısı olmaz diyor yeterli sayıda ürün varmış en azından teknosadan alıp 2000 gibi fiyata satıcak oğlanlara para kaptırmamış olursunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala_

    umarım sadece DH'tan giden kardeşlerim alır. Spotçulara mahal vermeyin, icabında birlik olun alın aşağıya. Bayanlara da nazik davranın :)


    Abi gruplaşma aşırı derece var adamlar çıldırmış valla dayaklık insanlarla dolu
  • Oradaydım, kalabalık vardı. Ayrıca arkadaşlar sıradakilerin aralarında bayanlar da var lütfen kibar olun :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalheadjm

    Beyler burda kavga cikti. Biri bicaklandi. Polis falan geldi iptal ettiler satisi.

    Obamada orda mi ramboyu cagarim eski timi tekrar toplayalim mi bizden ne istiyosun sole geliyoruzzzzzzzz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 22'de çıkıyorum ... Direkt Demioren'e mi geceyim yoksa TeknoSa mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haki_Tr
    Abi gruplaşma aşırı derece var adamlar çıldırmış valla dayaklık insanlarla dolu

    Tek misin ?
  • Millette akil yok sogukta sira bekliyorlar parayla rezil olmak boyle bisei olsa gerek
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Ben artık o sırada bekleyenlerin gerçek oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Bence hepsi spotçu. Alacaklar hediye oyunlarla beraber hafta sonu millete faiş fiyattan satacaklar.

    Sony Türkiye utanmalı. Ama biz de kabahat Sony Türkiye'yi destekleyelim, Türkçe oynu destekleyelim diye yedik bütün söylediklerini, gidip fazla fazla vererek oyunları aldık.
    Playstation 4 süresince ve Sony Türkiye'nin bu kafası değişmeden, yönetimdekiler değişmeden, aklı başında, işini doğru dürüst tapan insanlar gelmeden, bir daha desteklememeye
    karar verdim.
  • Bende gidip bir bakıcam ya.Annemde yanımda belki acırlar bize :)
  • arkadaslar simdi gitsek yer bulamazmıyız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Haki_Tr
    Abi gruplaşma aşırı derece var adamlar çıldırmış valla dayaklık insanlarla dolu

    Tek misin ?

    arkadaşım var yanımda İlker abide gelicek duruma görede teknosadan ekmek çıkmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albatrosshigh

    quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Evet liste yapan bi arkadas var fakat nolursa olsun suan kapi onunde sira olmus millet, 78 kisi vardi en son. Yani liste yapsa da yapmasa da kapida ki sira olan insanlar alicak konsolu.

    Bu arada kesin bilgiler;

    - Killzone ve Fifa14 herkese bedava

    - Stok 75 degil, 70 kisiymis. 5 adet PS4 noldu? Siz bulun artik ;)

    - Rüşvet vermek isteyen, güzellik arayan gelmesin. Kesinlikle ayrıcalık yapmıyorlar. Şahsen son çare ben de çok denedim, nafile :)

    - Doğubanktan falan gelen spotçular da sırada, gerekli şikayeti yaptim, adamlarin isin ticaretini yaptigini olan bizim gibi oyunculara oldugunu soyledim. Magaza müdürü bizi bağlamaz dedi. Musteri musteridir, o da hakli.

    - Bu saatten sonra gelmek isteyenler bosuna beklerler, şahsen bu soguk havada gelmeyin derim. Kimse sıradan cıkacak gibi degil, üstelik bekleyen 78 kişinin 8'i eli boş dönecek.


    Ben de eve dönüyorum, PS4'ü Ocak'ta almayı dusunuyorum. Bugunden sonra kesinlikle sogudum, her kafadan ayri ses cikiyor, ne duzen var ne de kural.. En iyisi stoklar tazelenince siparisi verip, kargoyla evine kadar gelmesini beklemek. Bu arada satilan PS4'lerin cogu yaninda tek oyun hediyesiyle satilacakmis. Yani zararimiz tek bir oyun. O da canimiz sagolsun artik napalim.

    Sony Türkiye utanmalı. Teknosa kendi reklamını yapıyor.

    Kesinlikle ben de soğdum bu saçmalıktan.

    +1 Kesinlikle Sony Turkiye bu yaptigindan utanmali. Bahsi gecen kampanya; eger oraya gelip gece 12ye kadar kapida beklettikleri herkesin yuzunu guldurecek olsaydi, bir yere kadar anlayisla karsilanabilirdi. Ancak sadece 75 tane cihaz icin bunca kisiyi orada bekletmek, bence insanlara yapilan bir saygisizlik.
    Bu lansman kampanyasi daha farkli bir sekilde ve basariyla yurutulebilirdi. Sony Turkiye ve Teknosa ortakliginda basarilar.
  • Media markta durum nedir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence makine gelse iyi.bırakın stok u da alan olur mu acaba.abi madem spotçulara satıyorsunuz el altından satın.normalde veriyorlar zaten almadıgımız şey değil.farkeden şey sogukta milleti bekletmeleri.yazık ya gerçekten.
    bence protesto edilip alınmamalı beyler.yazık günah insaları amele yerine koyuyorlar.

    Event yapsa nebiliyim aksiyon olsa cosplay ler gelse ufo lar kurulup insanlar ısıtılsa fay sahlep verilse ne güzel olur du değil mi ya ? Sony diyorsunuz reklam reklam hep başka birşey yok abi.Forum da öyle sağlam para alıyorlar hep incelemelerde sony- ps3 ps vita bilmem ne , alın o kadar ekmek yedirdiğimiz sony eurasia köpek muamelesi yapıyor.
    Akıl var mantık var madem sony nin ürünü abi senin gurur kaynagın diilmi bu cihaz ; Sony center lara ver satsın.Her AVM de var.yolla abi satsın adamlar.Mor fareye ver bilmemnereye ver.Teknosa nedir ? reklam ötesi .bakın saat 11 den sonra kameralar da gelir ,salak salak mikrofonla soru da sorarlar.Ertesi günde haber olur 'teknosa katkılarıyla Türkiyeye giren PS4 için izdiham yaşandı.'ihtişamlı giriş oldu vs.
    Sırf bunlara alet olmamak için gitmedim.sabah 8 de kalktım ve düşündüm ; gerek yok. almam daha iyi bunlar ekmek yemesin başkaları yesin.
  • kesinlikle katılıyorum, bir 15 gün daha sabır etseler gidip spotçulardan rahat rahat 1100 tl ye alacaklar.
  • rocky ben burda asarız kseriz kan dökülür diyenlere itafen söyledim ben giderim sırada beklerim sonra paşa paşa alırım diyenlere demedim bilgisayar başında klavye şovalyeliği yapıyorlar çok komik oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.