Şimdi Ara

Xbox One'da BF4 Premium Üyelerine Para İadesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Microsoft, Battlefield 4 Premium üyesi bazı Xbox One sahiplerine para iadesi gerçekleştiriyor. Normalde BF 4 Premium üyesi (üye olmak için 40 pound ödemeniz gerekli) Xbox One sahipleri Second Assault isimli DLC paketi hem ücretsiz hem diğer platformlardan daha erken deneyim etme şansına sahipti ancak yaşanan sorunlar sebebiyle bu gerçeleşemedi.
     
       EA ve Microsoft sorunu gidermek için gerekli çalışmaları başlattıklarını Kasım ayı sonu itibariyle bildirmiş ancak sonuçta herhangi bir olumlu geri dönüş yaşanmamıştı. Durumdan muzdarip olan ve Premium üyeliğin kendilerine zarar getirmekten başka bir şeye yaramadığını anlayan bazı BF4 sahipleri Microsoft Support'a ulaşarak geri ödeme istediler ve bunun karşısında Premium üyelik bedeli geri ödendi. Tabii para ödemesi yapılan oyuncular Premium üyelikten de çıkarıldılar.
     
       Aynı durum Sony kanadı için PS4 üzerinde de geçerli mi bilinmiyor. Bazı müşteriler Sony'e başvuruda bulunmuşlar ancak Microsoft Support'da olduğu gibi ses müşteri hizmetleri olmamasından dolayı henüz bir cevap alınabilinmiş değil.








  • Sony dükkanın içine ''Satılan ürün iade alınmaz'' yazmış,iade almaz
  • Demek ki neymiş? Özellikle EA'nın oyunlarını ön siparişle almamak gerekirmiş.

    NFS Rivals'ın siyah ekran ve directx hataları sebebiyle birçok oyuncunun oyunu oynayamadığını da söylemek lazım. Son çıkan oyunlarda sürekli sorunlar oluyor. BF4'ün son gelen yamayla bile oyundan atma sorunlarının bitmediğini görmek de mümkün.

    Şu oyunları adam gibi test edip öyle çıkarsalar bu kadar tepki çekmezlerdi. Bu sorunların en büyük sebebi de dağıtımcıların geliştiriciler üzerindeki baskısı. Ama kendilerine zararı var haberleri yok.
  • hayret micro nasıld para iadesi yapıyor paragöz micro anlamadım gitti belki de sonunda sonyden ders alıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunu Sony yapsa ''Vay be adamlara bak ne iyi firma'' Microsoft yapınca Sony'e benzemeye çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.