Şimdi Ara

Oyun Bölümünde ağır tahrik var Lütfen bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53097731/mpage_8/tm.htm

    Tanıtım konumuza gelen arkadaşlar bizi tahrik etmeye çalışıyorlar. Biraz daha durursa mesajları küfürleşmeye varacak. Korkak falan demeye başladılar. Esas niyetleri tanıtım konusunu kirletmek. Lütfen buna mani olun.

    Buraya yazma sebebim şikayet sisteminin Oyun bölümünde yavaş çalışması.



  • Konumuz yeterince kirlendi hala gelen giden yok. Her mesaj problemli. Hepsini şikayet ettim kimse bakmıyor hala?
  • forumda yönetici eksikliği var sanırım oyun konularının çoğu bu şekilde. dota bölümünü görseniz millet birbirine düşman.
  • Şikayetçi olduğunuz kısımları, şikayet ederseniz bakılır. Yönetici eksikliği ile alakalı bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Zira yöneticiler binlerce konuyu tek tek takip edemez..
  • Stones S kullanıcısına yanıt
    takip edemiyorlarsa yönetici eksik demektir takip etmiyorlarsa yöneticiye ne gerek var o zaman?3 gündür sorunlarımıza çare arıyoruz kimsenin 1 kelam ettiği bile yok.faydalı konular siliniyor öbür tarafta insanlar birbirine sövüyor kimsenin umursadığı yok
  • Sizin niyetiniz bağcıyı dövmek mi size yardımcı olmaya çalışanlara muhalefet olmak mı? Tüm forumda gerek ben gerek diğer hocalarımız elinden geleni yapmaya çalışıyor. Rahatsızlık içeren mesajlar için şikayet butonu kullanınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Sizin niyetiniz bağcıyı dövmek mi size yardımcı olmaya çalışanlara muhalefet olmak mı? Tüm forumda gerek ben gerek diğer hocalarımız elinden geleni yapmaya çalışıyor. Rahatsızlık içeren mesajlar için şikayet butonu kullanınız.

    bağcıyı dövmek? forumun yöneticisi yada sahibi olmak sizi forumun bağcısı yapmaz.burada faydalı bilgileri paylaşan kişiler forumu değerli kılar.bir forumun değeri paylaşıldığı bilginin miktarı ve işlevselliğiyle doğru orantılıdır.kimseye muhalefet olduğum yok.bu forumda çokca faydalı olmaya çalışanlardan birisiyim.kullandığınız cümlelere ve konuşma biçiminize dikkat ediniz.eğer sorunlarımızı yaşadığımız problemleri bununla ilgili olan bölümde dile getiremeyeceksek bu bölüm neden var?bir diğeri "diğer hocalarımız" sözü de çok garip duruyor. hoca diye kime denildiğini biliyorsunuz ki öğretmenlere de hocam denildiğini varsayarsak burada yönetim kadrosunda bildiğim kadarıyla öğretmen olan tek kişi sayın Ömer'dir.

    edit: oyun bölümünlerin bir çoğunda insanların tahammül süzleşmesinin sebebiyle üyeler birbirine artık düşman gibi davranıyor.ciddi anlamda oyunla ilgili konularda bile dalga amaçlı mesajlar yazılabiliyor.buradaki arkadaşın konusunun benzeri dota bölümünde defalarca yaşandı.bir grup arkadaş orada bir oyun takımı kurmuşlardı ve kendilerine ait olan facebook sayfasıda dahil olmak üzere takımlarıyla ilgili bilgileri paylaştıkları konu son haddine kadar diğer üyeler tarafından alaya alınmış ve ağır şekilde tahrik edici mesajlarla cevaplandırılmıştı.ben şahsen bu türden gördüğüm mesajları şikayet ediyorum ancak bir süre sonra aynı kişiler benzer mesajlara devam ediyor.buna katti bir kural getirilmeli.özellikle " fikir beyan edenlerin aşağılanması ve tartışma çıkarmaya yönelik " mesajlara ağır yaptırımlar uygulanmalı.bu da 4 gün veya 1 hafta gibi bir hesap kapatma değil 1-2 ay bölüm uzaklaştırması uygulanarak yapılmalı.mesela şu an takip ettiğim birisi var uzun zamandır bu tip mesajlar atıyor 5 gün ceza yemiş son 2 günü kalmış geldiğinde büyük ihtimalle devam edecek aynı şeylere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 11 Aralık 2013; 19:16:44 >




  • Stones S kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun bölümünde sıkıntı var. Bir mesajı şikayet ediyoruz cevap 3 günde geliyor. Bir gün birisi na bacı sövecek diye korkuyorum. 3 gün kalacak orada.
  • Hala şikayet ile ilgilenildi mesajı gelmedi. Yazık ya. Bu forum böyle değildi eskiden.
  • Artık bakmasanız da olur. Birbirimize hakaret etmeye başladık. İstediğiniz oldu artık rahat rahat uzaklaştırmamızı verebilirsiniz.
  • Oyun bölümündeki konularda hakaretleşmeleriniz sebebiyle gerekli uyarıları her iki tarafada verdim.
    Cezanız açıldıktan sonra devamınız halinde oyun bölümüne uzun süre mesaj atamayacağınızı burdan samimi olarak belirtiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.