Şimdi Ara

Ps4 mü 2000 tl pc mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konsol al kurtul hocam kafan rahat her oyunu oynarsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeRo-34 kullanıcısına yanıt
    bende konsol fan boyu değilim ama her zaman savunduğum şey oyun konsol içindir bende bir kere pc işine bulaştım sonra tövbe ama cevremde o kadar çok ukala varki gidip belli pc sistemleri toplayıp öve öve biteremiyolar şöyle böyle süper sonra bu arkadaşları ellerine gecen 3 kuruş parayla koşa koşa ya yeni ekran kartı cıkmış şu oyun için gerekli yok ram alıcam diyince komik oluyo benim görüşümdür
  • şimdi bi ps4 al ilerde de pc alırsın o zaman
  • Tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan çıkar....Bakış açısına göre değişir arkadaşlar..Bir a4 alıp + / - yazıp tercihlerine göre karar vermek en mantıklısı bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler PS4 alacağım fakat TV tavsiyesi lazım. 2400TLye 3dsi sağlam 47ınc. led tavsiyesi verebilir misiniz lütfen ? Simdiden teşekkürler.
  • Laptopunuz yada masaüstü pc'niz varsa gerek yok, ps4 alın keyfinize bakın.
  • 2000 tl lik bir bilgisayarla o dediğin oyunlarda en düşük ayarlarda 25-30 fps arası alırsın o oyunları iyi bi kalitede oynamak istiyosan o 2 bin tl yi sadece ekran kartına vermen lazım.
  • Yıl olmuş 2014 hala pc de oyub oynayanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captain Sword

    2000 tl lik bir bilgisayarla o dediğin oyunlarda en düşük ayarlarda 25-30 fps arası alırsın o oyunları iyi bi kalitede oynamak istiyosan o 2 bin tl yi sadece ekran kartına vermen lazım.

    O kadarda değil be dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin arkadaşlar çok yüksek sistemler kurup 4 5 sene idare edecek pcler toplayabilirler yada sistemlerini güncelleyebilirler onlara lafım yok.ancak 2000 liralık pc donanımı ps4 ün sistemine yaklaşamaz bile.cod,bf4 gibi oyunların ps4 de ultrada değil diyen arkadaşlar onun sebebi ps4 sisteminin kaldırmadığından değil.henüz tam gücünü kullanmaya yaklaşmadılar bile.ps3 e bakarsanız şuan için o berbat sistem ile çıktığından 6 yıl sonra bile bazı oyunlarda grafik şovu yaptığını görürsünüz (gow) yani şuan ki ps4 sistemi kağıt üzerinde bile çok iyi ancak uygulamada çok çok iyi lafı az kalacaktır bu da bir oyun konsolu ile bilgisayar arasında ki en büyük fark.pc de oyun oynamak için oyun bilgisayarı alınır ve uzun süre idare edebilmesi için 2500 3000 lirayı gözden çıkarmanız gerekir.yoksa 2000 liralık bir sistem ile 2 sene sonra yüksek grafik ayarında fps düşüşü sebebiyle oyundan eskisi kadar zevk almazsın(alırım diyen arkadaş kendini kandırmasın konsolda oynasın o akıcılığı görünce o pc den soğur).hatta bir zamandan sonra oyun oynarken fps ye bakmaktan oyunu oynayamıyorsun:)pc yi bu açıdan savunan arkadaşları anlıyorum çünkü 2000 2500 lira verip bunları duymak can sıkıyor.bende 4 sene önce servet ödeyip aldığım pc yerine ps3 alsaydım şimdi bunları yazmak yerine ghost oynuyor olurdum :)
    Yalnız bana göre tercihini yaparken hangi tarz oyunlardan zevk aldığına göre yap.eğer sistem donanımı açısından soruyorsan 2000 liralık pc ps4 ün yanına yaklaşamaz bile.2 3 sene sonra pişman olma;)
  • Bu oyunlar ps4 te oynanir (bf haric)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cy_x

    suan için ps4 yeni cıktıgında belki pc ile pek fark yok ama ilerde pc aradaki farkı baya açacaktır, suanki ps4 5 yıl sornada aynısı olucak ama pc o zaman nerelere gelir bilinmez.

    PC'lerde 4K'ya geçiş başladı bile. Grafik olarak PC'ler erken fark atti konsollara bu nesilde. Ama şu da var ki konsol demek konfor demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cy_x

    suan için ps4 yeni cıktıgında belki pc ile pek fark yok ama ilerde pc aradaki farkı baya açacaktır, suanki ps4 5 yıl sornada aynısı olucak ama pc o zaman nerelere gelir bilinmez.

    Ps3 ilk çıktığında kill zone 2 vardı grafik olarak iyi değildi sonra ps3 e bal the last of us uncharted 3 gibi oyunlar çıktı aradaki gelişmeyi görmedin sanırım ps4 te gelişecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela şu anda 256 mb lık bi pc de tlou veya fifa14 ü ps3 deki gibi oynayabilir miyiz ? cevap hayırsa konsollarla pc lerin çalışma sistemleri farklı demek ki . o yüzden birebir donanım karşılaştırması yanlış gibi geliyo bana
  • Yerinde olsam PS4 ve kalan parayla da olabildiğince oyun alırdım.
  • aslında param 2400 tl 1400 tl ps4 e 1000 tl 32" smart TV'ye vercem.Pc bence de gereksiz.Konsol da 5 yıl oyun oynarsın ama pc de 5 yıl oyun falan oynayamazsın.Bence en mantıklısı pc.(YAŞASIN SONY).
    Edit:Edite tıkladım sonra vazgeçtim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardafbfcb -- 14 Aralık 2013; 20:52:40 >
  • laptop de bf4 açsam laptop patlar.Özellikler:
    Corsair DDR3 3GB RAM
    GeForce 315M
    Anakart bilinmiyor
    Intel Core İ3
    Windows7
    250GB HDD
  • sen ne diyosun ya:), herkes senin gibi pes oynamiyo sirf. Pc de yaptiginin 10da1ini ps ile yapamazsin. Ac LoL, Dota oyna, foruma gir, internete gir, ayrica her oyunu da oyna, denemek istersen indir bak. Ps te kacini yapabilirsin?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.