Şimdi Ara

Trafik sigortasız araç satma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    şöyle bir sorunum var. geçtiğimiz günlerde kendi aracımı elden çıkarmadan yeni bir araç aldım. daha sonra sigorta şirketini aradığımda eski aracın sigortasının indiriminden faydalanabileceğimi, ancak bunun için aracın satışının yapılması gerektiğini söyledi. fakat benim aracın pek satılacağı yok gibi duruyor, aklıma şöyle bir çözüm geldi..

    Ben elimdeki aracı formaliteden birine satış göstersem ve sigorta indirimini kurtarsam.. daha sonra o aracı satarken sigortasının bulunmaması bana yada alıcıya herhangi bir sorun çıkartır mı ? yada nasıl bir problemle karşılaşırız..

    aracımı acil olarak satmaya çalıştığımda edeceğim zarar aşağı yukarı 500 lira, sigortadan sağlayacağım indirim ise 150 lira..

    aklıma farklı bir çözüm daha geliyor.. aracı satış gösterdikten sonra sigorta indirimimi alıcam ve yeni arabamın sigortasını yaptırdıktan sonra eskisine sıfırdan yeni bir sigorta yaptırıcam nasıl olsa satıştan sonra sigorta iptalinde paramızı geri alıyoruz..

    bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum..

    şimdiden teşekkürler..







  • Yazdığından doğru dürüst bir şey anlamadım.Sigortasız, vergisi ödenmemiş, borcu olan aracı satamazsın noterde sistemde görünüyor engelleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.