Şimdi Ara

[Arşiv Rehber] Yetkili Alımlarına Başlamıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz üzere bu bölümde sitemi açtığım günden beri ihtiyacım olmamıştı...Bunun asıl nedeni yaz tatiline bağlı olarak oluşan aktiflik ve ziyaretçi akımındandı.

    Günlük ortalama kayıt olan üyemiz 11 küsürlerden 6.79 lara gerilemiştir.Bunun üstesinden yalnızca forumdaki aktiflik ve yetkililerin azmiyle aşabileceğimizi en azından daha fazla gerilemesini önleyebileceğimizi düşünüyorum

    Buradaki her üyenin en az bir sitesi olduğuna adım gibi eminim fakat buradaki özellikler buradaki konular ve buradaki hitleri başka sitelerde bulamayacağınızı garanti vererek yetkili alımlarına başlamak istiyorum.

    Özellikle facebook tarzı chat eklentisi diye adlandırdığım buradaki eklentiwww.arsivmerkezi.10tl.net (www.arsivrehber.tk) adresimizdede vardır.

    Sitemize girdiğinizde göreceğiniz gibi evrensel bir sitedir.Ağırlık olarak oyun desteği vermekteyiz.Site desteği vermemekteyiz.

    Temamız tamamen edittir.Rütbe sistemlerimiz vb. sistemlerimiz benim 5 yıllık site hayatımın getirdiği eklenti ve özelliklerdir.

    5 Senelik Site Hayatım Hakkında bilgi Edinmek İsterseniz Lütfen Tıklayın

    Yeterince deneyimli oduğumu ve Kendimi kısaca tanıttığım konudada görüceğiniz gibi girdiğim alanlarda 1. likler getirdim.Ödüller kazandım.
    Forumumun hızlı ykselmesini deneyimlerime bağlıyorum ve sitemde yaptığınız uğraşların karşılığını sonuna kadar alıcağınızı belirtmek isterim ayrıca yetkili alımlarında adil bir rütbe alımı olması için 1 konu bile eksik olursa ne yazıkki başvurunuzu saymıyacağım amacı sadece yardım ve destek vermek isteyenler için bir sorun olaağını sanmam :)

    Yetkili Alımlarımız her kefeye göre var.

    1:Konu paylaşıp destek verenlerin sahip olacağı rütbeler: (Deneme Moderator, Moderator, Genel Moderator ,Co Admin ,Premium Coder ,Hack Maker ,Editör)

    Gerekli Şartlar: BURADADIR


    2:Mesaj Yoluyla Elde Edilen Rütbeler: ( Aktif Üye , Uzman Üye , Bağımlı Üye ) Altında ise mesaj yoluyla elde edilen madalyalar var fakat bu madalyaya co-adminde sahip olacak üyede , sadece madalyaları farklı olucak Mesaj Yoluyla Rütbe Elde Etek İçin Buraya Tıklayın.


    3:Oyuncu Ve Reklamcı Alımlarımz: Kısacası oynadığınız oyunlarda veya sitelerde sitemizden bahsedip destekliyorsnaız bu rütbeyi alabilirsiniz.Detaylı Açıklamamız Konudadır.Yazıya Tıklayınız.

    Uzun olduğunu biliyorum Fakat aklınızda soru işareti olmaması için uğraştım açıkçası...Alım şartlarındaki konu sayısı fazla haklısınız bunu yapmamızın nedeni her önmüze geleni yetkili yapmıyor olmamızdır.Üyemiz kalıcı olucaksa eğer bu belirtilen konulara rahatlıkla ulaşabilir.Derslerden ötürü çoğu yetkililerin yetkileri ya alınmıştır yada emekli yapııp yaz tatilinde isteğe özel birtakım şrtlarla tekrar eski rütbelerine döndürülcektir.



    Forumumuza herkes davetlidir :)







  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.