Şimdi Ara

SAMSUNG P7501 GALAXY TAB 10.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SAMSUNG P7501 GALAXY TAB 10.1
    SAMSUNG P7501 GALAXY TAB 10.1 ürünü Almanya'dan aldım çok az kullandım ihtiyaçtan satılık Fiyatı:900 TL


    Samsung Galaxy Tab 10.1 daha iyi bir çalışma ve oyun deneyimi sunar. Daha keskin HD kaliteli ekran, flash ile daha iyi web gezintisi, daha etkin çoklu görev ve hatta HSPA ile daha yüksek hız. Daha fazla hareket daha fazla hayat.
    Yeni GALAXY Tab 10.1 boyutlarına göre piyasadaki en ince ve en hafif ve geniş ekranla mükemmel bir tablet deneyim sunuyor! Benzersiz şekilde ince ve hafif gövdesiyle hareket etmenin keyfini çıkarın. Sadece 565 gram ve 8,6 mm kalınlığında bu tableti taşımak çocuk oyuncağı.
    Canlı panel: Canlı Panel özelleştirilebilir ana ekran deneyimidir, bu sayede e-posta, resim galerisi, favori Web siteleri ve sosyal ağ bildirimleri gibi içeriklere ana sayfadan anında erişilebilir. Canlı Panel?in güzelliği, istediğiniz şekilde düzenlediğiniz gerçek zamanlı güncellemelerdir, her an erişiminize açık olmak için sürekli yenilenir.
    Sınırsız gezin! Binlerce popüler web sitesi zengin Flash uygulamaları kullanır, ister web?de gezinin ister çevrimiçi multimedya içerik görüntüleyin, GALAXY Tab 10,1" ve Adobe® Flash® player desteğiyle tümünü görebileceksiniz.
    Readers Hub: Readers Hub milyonlarca kitap başlığına, binlerce gazete ve dergiye farklı dillerde erişmenize imkan verir. Yakınlaştır / uzaklaştır, yazı tipini büyüt ve sanal yer işaretleri gibi dijital okuma fonksiyonlarıyla e-okuma deneyiminizi zenginleştirin. Geniş parlak ekranla, keskin ayrıntılı metin ve görüntülerin keyfini çıkarın.
    Social Hub: Social Hub çoklu e-posta, anlık mesajlaşma ve sosyal ağ hesaplarına tek bir portal üzerinden kolayca, gerçek zamanlı olarak erişmenize ve yönetmenize imkan veren güçlü bir araçtır. Mesaj ve Bildirim sekmelerinde basitleştirilmiş görüntüleme için iki erişim noktanız mevcut; tek, okuması kolay akışla entegre mesaj ve web bildirimleri.
    Işıltılı 10,1" tablet ekranı üzerinde HD Oynatma ile sinema büyüsünü yaşayın. Ekranı çevreleyen dual hoparlör, filmi daha gerçekçi hale getiren surround ses efekti yaratır.
    Klavye veya masa üstü ünitesi gibi doğru eklentiler bir tablet deneyiminden çok daha fazlasını yaşatır. İster tableti daha elverişli şekilde kullanın ister tabletin kullanımını genişleten aygıtlar bağlayın, bu aksesuarlar tabletle etkileşiminizi zenginleştirecek.
    Google ile çok daha fazlası ! Google Talk? video sohbet, **********?, Google Calendar?, Google Maps?, Google Latitude?, Google Places? ve benzeri uygulamalar Samsung Galaxy Tab 10,1" üzerinde sorunsuzca çalışır.
    Yüksek çözünürlüklü 10,1" ekran, eşsiz ekran keskinliğine sahiptir. 149ppi (inç başına piksel) piksel yoğunluklu 1 280 x 800 WXGA ekranıyla ayrıntıların keyfini çıkarın. Zengin grafikli filmler, fotoğraflar ve programlar tabletin ekranıyla hayat kazanacak.
    Mini Apps: Gerçek bir çoklu görev özelliği olan Mini Apps?la daha verimli ve üretken olabilirsiniz. Mini Apps, takvim, PenMemo, Dünya Saati, Hesap makinesi veya Görev Yöneticisi gibi sık kullanılan özelliklere anında ve kolayca erişmenizi sağlar. Tam ekran uygulamalarında açılır pencere olarak başlatılırlar.
    HSPA+ (21 Mbps) ve WiFi desteği ile istediğiniz her yerden 7/24 bağlanın. Hızlı gezinti, dosya indirme ve çok daha fazlası için internete süratli ve kararlı bağlanmanın keyfini çıkarın. Web?in en iyilerine tabletinizden erişin.
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Fiyat 800 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.