Şimdi Ara

Dun aveadan alinma sifir s4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AVEADAN BUGÜN ALINMIŞ SIFIR ÜRÜN, KUTULU ,FATURALI JİLETİNİ SİZ AÇACAKSINIZ , KAPALI KUTU, TAKAS OLUR.İSTEDİĞİM FİYAT 1400 TL
     Dun aveadan alinma sifir s4 Dun aveadan alinma sifir s4 Dun aveadan alinma sifir s4

    Telefon Tipi : Akilli Telefon

    Dijital Kamera Kalitesi : 13 Mp.

    İşletim Sistemi : Android 4.2 Jelly Bean İşletim Sistemi



    Samsung markalı iddialı bir telefon olan Samsung Galaxy S4 ürününü inceledik:

    Tasarım: Samsung Galaxy S4 cep telefonu da tıpkı Samsung Galaxy S3 gibi yuvarlak köşelere ve küçük bir anasayfa butonuna sahip fakat Galaxy S4 biraz daha hafif ve daha ince. Samsung Galaxy S4 7.9 mm inceliğinde ve 130 gr ağırlığında. Boyu 136.6 mm eni ise 69.8 mm uzunluğunda. Bu ebatlarla Galaxy S4 cep telefonunun Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 arasında bir ölçüye sahip olduğu söylenebilir.

    Ekran: Samsung Galaxy S4 Süper Amoled kapasitif dokunmatik ekrana sahip ve 16M rengi destekliyor. Telefonun ekran genişliği sie 5 inç ve 1080x1920 piksel ebadında. Ekranında Corning Gorilla Glass 3 koruması mevcut. Samsung Smart Scroll yazılımı sayesinde Galaxy S4 göz hareketinizi algılıyor ve ekranı/sayfaları yukarı veya aşağı yönde hareket ettiriyor.

    Hafıza: Samsung Galaxy S4 cep telefonunun 16GB, 32GB ve 64GB hafızaya sahip 3 modeli bulunuyor. MicroSD kart ile hafızası 64GB'a kadar daha genişletilebiliyor.
    Veri Transferi: LTE, 4G, 3G ve NFS teknolojilerini desteklemeketedir.

    Kamera: Samsung S4 telefonunun 13 MP ana kamerası ve 2 MP ön kamerası bulunmakta. Fotoğraf ve video kalitesinin üst düzeyde olduğu S4 cep telefonu ile aynı anda hem video hem de resim çekmek de mümkün.

    İşlemci: Samsung S4 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemcisi ile oldukça yüksek bir performans gösteriyor ve rakiplerine bu konuda fark atıyor.

    Varyantlar: İlk etapta siyah ve beyaz renk seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan S4 cep telefonu seçeneklerine daha sonra ise mavi, gri gibi renkler de ekelencektir. Cimri.com'da Samsung S4 telefonuna ait Galaxy S4 16GB Siyah , Galaxy S4 16GB Beyaz , Galaxy S4 32GB Siyah , Galaxy S4 32GB Beyaz , Galaxy S4 64GB Siyah , Galaxy S4 64GB Beyaz varyantlarının fiyatları ve online satış mağazalarını kıyaslayabilirsiniz.

    Fiyatı: Samsung Galaxy S4 cep telefonu fiyatlarının 2.000 TL civarında olacağını öngörüyoruz. En ucuz S4 fiyatları ve Galaxy S4 kampanyaları sitemizde yayınlanan güvenilir mağazalar tarafından sunulmaktadır. Samsung Galaxy S4 fiyatı ve en ucuz Galaxy S4 mağazalarını görmek için sitemizi düzenli olarak takip etmenizi öneririz.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.