Şimdi Ara

'Her yerden altın madalya ile dönüyoruz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  'Her yerden altın madalya ile dönüyoruz'


    "Her yerden altın madalya ile dönüyoruz"

    Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türkiye'ye altın madalya getiren tek spor olduklarını belirtirken, Dünya Karate Şampiyonası'nda da hedeflerin altın madalya ile dönmek olduğunu söyledi.


    Delihasan, Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na katılacak milli sporcuların bu sabah İspanya'ya hareket ettiğini söyledi.

    Erkek milli sporcuların Erzurum'da, bayanların da Kocaeli'de hazırlık kampı yaptığını anımsatan Delihasan, "Çocuklarımızdan ümitliyiz. Birçoğu Avrupa ve Dünya Karate Şampiyonaları'nda derece alan sporcularımız. Kamp sürecini çok iyi geçirdiler. Umarım emeklerinin karşığını fazlasıyla alırlar" diye konuştu.

    Delihasan, şampiyonaya 31 genç sporcunun katılacağını ifade ederek,"En son Gençler Dünya Şampiyonası'nda en çok madalyayı biz almıştık ama 1 altın eksik aldığımız için genel klasmanda ikinci olmuştuk. Avrupa şampiyonasında da açık ara şampiyon olmuştuk. İnşallah burda da amacımıza ulaşacağız. Ufak tefek sakatlıklar var ama sprocuların maç yapmasını engelleyecek bir şey yok. Hedefimiz, dünya şampiyonasınıen üst seviyede tamamlayabilmek" dedi.

    "KARATE, TÜRKİYE'YE TEK ALTIN MADALYA KAZANDIRAN SPOR"

    Karatenin dünya dövüş oyunlarında Türkiye'ye altın madalya kazandıran tek spor olduğuna dikkati çeken Delihasan, her gittikleri yerden altın madalyayla döndüklerini vurguladı.

    Delihasan, "İspanya'da düzenlenecek Dünya Karate Şampiyonası'nda da altın madalya almayı hedefliyoruz. Türkiye'de şu andaki sporlar içinde en başarılı federasyon karate federasyonu. İnşallah bu şampiyonayı da yüzümüzün akıyla atlatacağız" şeklinde konuştu.

     'Her yerden altın madalya ile dönüyoruz'







  • Karate

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.