Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 1122one2211 , 1122one2211 , Nundina1st
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
69.700
Cevap
2.048
Favori
8.316.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • SON GÜNCELLEME:

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)







    Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz tüm siparişler aynı gün kargolanır. (Yurtiçi KARGO)

    Cumartesi ve Pazar kargo çıkışı yoktur.





    instagram hesabımız: @tutasteparfum


    Alışverişlerinizin tamamı adınıza faturalıdır. Aksi kesinlikle yaşanmamaktadır.
    Aşağıda listelenmiş olan parfümlerin markaları ile hiçbir bağımız yoktur ve alternatif (benzer ürünleri) satmaktayız.
    Seçiminizi kolaylaştırmak adına benzer kokuları aşağıda listelemekteyiz.


    Markaların isim hakkı ile ilgili konularda Eserkozmetik@hotmail.com adresinden ulaşınız. Gerekli durumda düzenleme yapılacaktır.





    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)




    Mail: EserKozmetik@hotmail.com
    GSM : 0541 571 60 80 (09:00 21:00 Arası)










    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)




    İŞ BANK

    Alıcı: Eser Atabay

    IBAN TR34 0006 4000 0019 1100 4586 70




    Forumda sıkıntı olduğu için listeyi kaldırdık.

    Listeye bir süre sitemizden ulaşın lütfen:
    https://www.ozelparfum.com/liste



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 6 Mart 2024; 11:5:13 >
  • Ya arkadaş kim okuyorsa okusun, uğraşmayı bırakın şu konuyla. Kitleyip açmalar vs. Adam adabıyla satış yapıyor, kimseye müdanası yok.Gereksiz şirinlikler peşinde değil. Hayatımda almam dediğim açık parfümü sevdirdi bana. Kaliteli yapıyor vs. Alan memnun. Birilerinin dolduruşuyla mı oluyor bu işler anlamadım. Hani herkes kendi ekmeğiyle uğraşsın, başkasınınkine çomak sokmakla vakit kaybedeceğine kendi ürünlerine kafa yorsun. Ahlakıyla ticaret yapan adamın tekerine çomak sokmaya çalışanlar unutmasın döner dolaşır size gelir bu işler.
    Buğüne kadar Eserden aldığım, zaman zaman yorumladığım ama zamanla gerilerde kalan parfüm yorumlarımı derleyip tek bir baslıkda vermeyi uygun buldum.Parfümleri merak edenler en azından vakit kaybetmez diye düsündüm.Cok uzun bir yazı oldu eger rahatsız olursanız bildirin yazıyı geri kaldırabilirim.
    Gelelim parfümlere ,Eser hocamın parfümleri neye benziyor elimden geldiğince açık yazmaya çalışdım.Parfümlerdeki notalarda farkı algılarım varsada kusura bakmayın elimden gelen bukadar.

    Vakko - V'de VAKKO : Gayet kaliteli ve bir okadarda kalıcı resmi bir koku.Lavanta temalı ve baharatlarla zenginlendirilmiş güzel bir parfüm.Genel olarak lavanta kokuya hakim ama alttan cok hafif odunsu kokular ve karanfil kokusuda hissediliyor ama cok sönük.Kalıcılıgı ve olumlu geri dönüşleri olan bir parfüm.Ofis ortamlarında kullanılabilir boğucu bir havası yok ilk bir dakika hariç :),30 yas ve ustü densede 25 yas üstüne uygun buluyorum. 

    Kilian - Straight To Heaven (White Crystal) : Koku muhtesem desem yeridir.İlk basta agır bir alkol kokusu ki bu rom gibi hafif sekerli ve arkasından yanık odun benzeri sisli bir hal alıyor.Cok farklı ve genelde herkeze hitap etmeyen bir yapısı var.Cok zengin bir hali oldugu için karışık denebilecek ama burnu yormayan ender parfümlerden.Fakat beni üzen kalıcılığı ve farkedilirliği orta düzeyde olması gün içinde tazelemek gerekir.Olumlu yönde geri dönüşler aldım ve İmza kokusu olabilecek kadar kaliteli ve zengin bir koku. Odunsu kokuları sevmeyenleri boğabilir çünkü ilk açılışdaki yogun koku bir anda dağılmıyor ve bir süre o şekilde gidiyor daha sonra bir anda geriye çekilip tene yakın hale geliyor.25 yaş ve üstüne uygun bir koku. 

    Kilian - Back to Black :İlk sıktıgızda hafif sekerli bir bal üzerine ağır tutun ilave edilmis hissi veriyor.Daha sonra vişne kokusunuda hissetmeye başlıyorsunuz.Bal-tütün ve vişne karışımı bir koku.Genel olarak bu sekilde değismeden devam ediyor Cok ağır ve beğeneni az olabilecek bir koku ama asırı kalıcı ve fark edilirliği yuksek, genclere hitap etmeyen bir tarzi var.Genelde soğuk kış günlerinde açık alanlarda ,düğünlerde 2-3 fıs ile kesinlikle fazla değil , olumlu tepkiler alabilirsiniz.Ama kapalı alanlarda ve dozu kaçılırsa sizin için pişmanlık olabilir:)Kör alıma uygun degil. 30 yaş ve üstü için uygun. 

    Creed - Original Santal:Adındanda anlasıldıgı gibi sandal agacı kokusu.Genel olarak baskın sandal alttan hafif bir fresh olarak devam ediyor fazla değisiklik gostermeyen bir koku.Sabunsu ,kesinlikle alanı üzmez.Boğucu bir tarafı yok .Saldırgan özellikde değil daha sakin duran ve benim hosuma giden bir koku.Joop home benzetmiş bazı yorumcular bana göre hiç alakası bile yok tarzları bile farklı.Zaten yorumcuların bazıları sabun kokusuda demişler ama bana göre sizi ve etraftakileri yormayacak sakin bir parfüm.Bence her yaş gurubuna gidebilecek kışın ve serin havalarda kullanılacak bir beyefendi kokusu. Yaz akşamlarında cok güzel olur. 

    Nasomatto - Black Afgano: Bu parfüm gerçekten çok ağır ve sert bir parfüm.Haşhaş kokusu densede ben haşhaşdan ziyade deri kokusunu daha çok algıladım.Deri ve haşhaş kokusu karışınca sanki yanık odun kokusuna benzer sisli bir hava alıyor. O sisli havayıda oud veriyor galiba.Belli bir süre geçtiginde hashas kokusu alttan hissediliyor ama direk haşhaşda denemez..Mariunayada benzetilmiş ama biraz abartılmış .Nasomatto - Black Afgano fazla bir değişiklik göstremeyen ve uzun süre kullanımlarda sıkıcı bir parfüm olacakdır.Tam bir erkek kokusu ve ağır kokuları sevmeyenlerde baş ağrısı yapabilir.Cok kaliteli ve başarılı.Soğuk havalarda ve özel günlerde kullanıldığında ayrı bir hava katacakdır.Cok sert ve kendine has ,rengi siyah gizemli bir parfüm. 30 yaş ve üstüne uygun buluyorum. 

    Terre D'Hermes:Herkesin yorumunu duydugu bir parfüm.İlk sıktığınızda yogun bir greyfurt kokusu hissediyorsunuz.Daha sonra çürümüş portakal kabuğu ve greyfurt karışımı gibi :)Daha sonra limon kokusu belli ediyor kendini.5-10 dakka sonrada portakal kabugu ki bu biraz çürümüş portakal kabuğu kokusu hakim oluyor.Bazı kullanıcıların küf dediği koku ise altta kalan toprak benzeri bir koku cok baskın değil.Soğuk havalarda toprak benzeri koku biraz daha ön plana çıksada bu mevsimlerde portakal kokusu aktif olarak kendini belli edecekdir.Karışık bir parfüm olmadığı için 3-4 saat kokuyu kendinizde alabiliyorsunuz cünkü burnu yormayan kaliteli bir koku.Kesinlikle belli bir yaş isteyen parfüm sıradan bir parfüme benzemiyor takım elbise kokusu desem yeridir.Çok renkli bir parfüm değil ama bildiğiniz kokulara benzemiyor. joop-home gibi zaman isteyen bir parfüm.25 yas ve üstündeki herkezin deneyip biraz zaman vermesini istediğim bir parfüm. 


    Nicos - Sculpture:Dört mevsim kullanabileceğiniz ferah güzel bir parfüm.İlk başda biraz agır bir fresh parfüm.Biraz zaman geçinde daha güzel oluyor.Kalıcılığıda freşh parfümlere göre gayet yeterli.Serin havalarda ve yazın kullanılabilecek atak bir koku.Yukarıdakiler gibi niş bir parfüm degil sıradan herkezin beğeneceği kör alıma uygun bir parfüm. Beğenmeyenide elbettde çıkabilir özellikle o ilk dakikalardaki yaydığı sertlikden dolayı:)Her yaş gurubuna uyar. 

    Jean Paul Gaultier - Le male :Koku genel olarak baharat karışımına benzesede baskın vanilya kokusu kendini hissettiriyor.Hafif şekerli ve baharatlı bir vanilya kokusu ve beğenilen bir koku.Kalıcılıgıda gayet yeterli bir parfüm, alanı üzmez.Herkese hitap eden güzel bir koku.Kör alıma uygun kaliteli bir vanilya kokusu.Vanilyanın baharatlarla olgunlaştırıldığı ve olgun bir yapıya sahip takım elbise kokusu olarak düsünüyorum.Her yaş gurubuna uygun bir parfüm.

    Creed - Green Irish Tweed : Bu kokuyuda arko tras kolanyasına benzetildiği için almak istememişdim.Arko tarş kolanyasını ben sevmiyorum:Git yeşil bir koku içinde yeşili andıran bütün kokular var gibi.Özellikle çimen kokusu baskın ama ciçeksi bir çimen kokusu.Doğada yeşil çiçeklerin olduğu bir çimenin üzerinde oturdugunuzu düşünün ama bu çiçek derken cok hafif hissedilen erkeksi kokan çiçekler.Sanki lavanta baskın gibi geldi bana.Çimen ve lavanta baskın gibi hissettim.Arko taraş kolanya olayına gelirsek sadece anımsatıyor .Parfüm deneyimi olmayanlar direk olarak benzetebilirler ama tarz olarak cok farklı bir koku.Bu yüzden almak istemeyen varsa alsın hemen.Yazın ve kapalı ortamlarda kullanacağım, kalıcılığı ve atak bir parfüm.25 yaş ve üzerine daha cok yakışan bir koku.Gençlerde deneye bilir. 

    Tom Ford - Extreme:Genel olarak Tütün ilk başlarda aktif gibi dursada belli bir süre sonra deri kokusu ortaya çıkıyor ama sanki kekik kokusu ki ben kekik kokusuna benzettim kokuda aktif olarak devam ediyor.Kekik ve sisli deri kokusu karışınca çimen kokusunu andıran bir hal alıyor açıkcası.Bircok yorumcuda çimen ve tütün demiş ama bana göre sisli deri ve kekik kokusu.Bu haliylede tütün ama ağır bir tütün değil ve sisli bir koku ve çimenede benzeyen bir hali var.Gayet sert ve maskülen bir koku.İlerleyen saatlerde tam bir şahesere dönüşüyor.Koku tene yaklaşdıkca tarçın ve vanilya kendini hissettiriyor ve cok daha güzelleşiyor.Bir afgano kadar sert değil ve daha renkli 30 yaş ve üstüne gidecek ,ağırlığıylada sizi özel yapacak kaliteli bir koku. Kalıcılı ve farkedilirligi üst düzey ve benim beğendiğim özel günlerin favorisi olarak kullanacağım bir koku. 

    Gucci Envy:Kokuyu ilk sıkınca yogun bir zencefil ve hafif limon aroması hissetim ve burnunuzu yakan bir hali var. Koku biraz hafifleyince odunsu notalar katılsada ahşap tarzı odunsu zencefil ve karanfil kokusunu daha yoğun hissettim ve lavantada sanki vargibi.Açılışda tatlılık olmayan koku belli bir süre sonra hafif tatlımsı bir hale bürünüyor.Aromatik buruk bir tatlılık şekerli bir parfüm değil kesinlikle.Ama çok hafif ve rahatsız etmeyecek şekilde.Alt noktalarda amber hissetsemde cok silik geldi bana.Zengin bir koku olduğu için köşeli bir yapısı var uzun kullanımlarda sıkıcı olacağını sanmıyorum.Zaman zaman farklı notalar burnunuza geldikçe zevk alacağınızı tahmin ediyorum.Son noktaları acımsı bir tat burakdı bende.Olgun işi kalıcı ve gayet başarılı bir Eserkozmetik daha, 25 yaş ve üstüne kışın ve soguk havalarda baharat ve oryantal karışımı kalite hissi veren güzel bir koku.

    C.Dior - Fahrenheith :Bu kokuyu bir yerde yanık asvalt kokusuna benzetmişler:)İlk sıkdıgımda burnumu dayadığımda yanık asvalta benziyor ama bende sanayi yağına benzettim ilğinçdir:)Koku ilk açılıda hafif ekşi limonsu bir koku gibi ama belli bir süre sonra hafif tatlımsı bir salatalık kokusunu andırıyor.Tabiki salatalık kokusunun arkasında gizlenmiş çiçek kokularıda alabiliyorum ama feminel bir şekilde değil.En çokda lavantayı hissettim.Tekdüze fazla bir değişiklik yok parfümde gayet başarılı ve yazın sıcaklar hariç kullanılabilir.Bana göre bu koku her yaş gurubuna gider.Gençler bu kokuyu alın ve deneyin:)).Olumlu tepki alacağınızada emin olabilirsiniz.Burnu yormayan güzel bir parfüm her yaşa tavsiye ederim. 

    Creed - Aventus :Kokuyu sıktıgınızda meyveli bir aroma oldugunu hissediyorsunuz zaten ve cok hafifde olsa turunçgilde var.Deri üzerine konmus bir ananas ve elma kokusu sanki.Deri kokusuda karışınca dumansı meyvaların karışımı gibi.Buruk meyveler demek daha mantıklı.Bazı arkadaşlarda papatya ezmesine benzetmiş,deri-ananas ve elma kokusu birleşince bende papatya ezmesine benzettim:)Yarım saatden sonra meyveleri secemedim cünkü dumansı bir koku ön plana cıkdı.Güzel bir koku ama cok renklide değil bence yazın sıcaklarda değilde kapalı,yağmurlu hafif serin havalarda cok güzel izlenimler verir.Dumansı ananas yada tütsülü ananas üst seviyede iken kalite hissi ve gizemli bir hale dönüstürüyor parfümü.Her yaş gurubuna serin ve yağmurlu havalarda kullanmanızı tavsiye ederim.

    Creed - Millesime imperial :İlk açılışda meyve aroması , turungil en cokda limon kokusu alıyorsunuz.Belli bir süre sonra kavun kokusu ama tatlı bir kavun kokusu değil.Zaten zor algıladım kavun kokusunu ve sentetik bir kokuda var içinde.Neye benzediğini tam olarak çözemedim ama tam bir yaz kokusu.Tam çözemesemde koku tene yaklaşdıkca cok güzel bir hal alıyor ve kavun kokusunuda ozaman daha net alabildim.Doğal bir meyve aromasından daha çok sentetik bir aromaya benzettim buda belki meyvelerdeki tatlılıgı bastırmak için kullanılan tuzdan kaynaklanıyor olabilir.Yazın kullanılabilecek kalıcılıgı ve farkedilirligi güzel her begeniye açık,karışık olamyan sade ğüzel bir parfüm .Yaz için her yaş gurubuna tavsiye edebilirim. 


    Giorgio Armani- Acqua Di GioProfumo  : Bu parfüm savauge ile Armani D'Aromes  arasında bir parfüm.Turunçgille başlayan ve belli bir süre sonra hafif baharatların devreye girmesiyle olgunlasan bir koku.Sauvage bunun daha sert baharatlısı ,daromes ise bundan daha turunç bir koku.Her yaş gurubuna sonbahar ve yazın kullanılabilecek güzel bir turunç kokusu.Sauvage bu parfümün daha olgun hali ve takım elbiseye yakışdırdığım bir parfüm ama baharat oranı yüksek olduğundan bana göre yaş isteyen ve denenmesi gereken bir parfüm.Sauvageyi veya daromesi sevenler bu parfümüde kesinlikle severler,abi kardeş misali:))) 

    Costume National - Scent intense [COST]: Bu parfüm amber ,zencefil,biraz karanfil ve hafif yeşil otsu bir karışım.Hafif,kalıcı ve farkedilirliği yüksek bir parfüm.25 yaş ve üstüne her mevsim kullanılabilir.Kör alıma uygun olmasada alanı üzmez ve 25 yaş ve üstüne uygun bulsamda gençlerinde denemesini tavsiye ederim çünkü bir ortama girdiğinizde direk dikkatleri üzernize cekeceğinize emin olabilirsiniz. 

    Ermenegildo Zegna - Zegna Forte [ZGN]:Bu parfüm 2011 de ödül almış baharatlı olarak gecen bir koku.Genel olarak hafif vanilya,biraz baharat ve odunsu kokuların güzel bir bileşimi.Turunç bir açılısı var ama turunç kokusu cok kısa bir süre sonra hissedilmiyor.Vanilya ve odunsu kokular tam ayarında kullanılmış ve baharatlarla desteklenmiş ,birazda tatlımsı, olgun ve zengin çok güzel bir koku.Kalıcılığı ve farkedilirliği yüksek sonbahar ve kış parfümü.Tatlılığı rahatsız edecek seviyede değil beni rahatsız edmedi.25 yaş ve üstüne hafif tatlımsı, vanilya kokusunu sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. 

    Chanel - Allure Homme  :Bu parfümde bergamot ve turunç ile açılıyor ama belli bir süre sonra geriye cekiliyor.Orta kısmı Xeryus Rouge  çok benzeyen eski kafalı erkeksi bir koku.Ondan birazdaha tatlı ve cok yakın kokular.Xeryusu sevenler kesinlikle bu parfümüde severler ve denemelerini tavsiye ediyorum.Hermevsim ve her yaş gurubu kullanabilir. 



    C. Dior - Ambre Nuit:Bu koku ilk açılışda narinciye ile acılıyor ve sonra amber , biber ve gül karışımı bir koku ortaya cıkıyor ama gül az kullanılmış ,yani ayarında.Baharatlada desteklenmiş çok hoş ,çok güzel bir koku.Biber özellikle kendini belli ediyor.Gül ,biber ve amber üçlüsü çok güzel bir harmanı var.En cok kendini belli eden amber ve baharatlar ,gül silik kalmış.Gül çok az kullanılmış ve baskın değil ama tatlımsı bir amber hissediliyor .Ünisex olarak piyasaya sürülmüş bir koku ve feminel bir yapısıda var.Ama biber kullanımı kokuyu birazdaha erkeksi yapmış.Amber severler bu kokuyu seveceklerine eminim.Kışın ve soğuk havalarda içinizi ısıtacak sıcak baharatlar ve tatlımsı amber kokusunun cok güzel bir harmanı. 

    C. Dior - Sauvage :Eksimsi ,acımsı ,tatlımsı bir greyfur ve acımsı mandalina ile acılıyor.Üçünüde hissediyorsunuz.Daha sonra turunç kokusuna otsu bir koku eslik etmeye baslıyor.Tütsülü ,narenciye ,otsu ve baharatlı bir parfüm. Hafif aromatik sekerde var içinde.Herkezin begeneceği bir koku degil.Yaz kokusu diyenlerde var ama bukadar yaz kokusu varken savauge bana göre sonbahar ve kış kokusu.Belki ilk açılışındaki narenciyeden sonra yaz kokusu gibi durabilir ama ilerleyen zamanlarda baharatların devreye girmesiyle oturaklı bir kokuya dönüşüyor.Beyefendi kokusu sakin ve durgun hosuma gitti.Tene yakın duruyor farkedilirliği düsük galiba.Her burun bu kokuyu sevemeyebilir.Erkeksi bir koku,ne cok ağır nede hafif ,25 yas ve üstüne resmi kıyafet giyinene tavsiye ederim tam bir ofis kokusu.Hermesin baharatlı haline benzettim. 

    Creed - Silver Mountain Water :Kokuyu ilk sıkdıgınızda limon kokusunu ve mandalina benzeri bir koku , biraz sonra fresh ,sucul bir koku ortaya cıkıyor.Yazın kullanılabilecek güzel bir koku ve biraz yesil kokuda var.Yeşil çayı hissediyorsunuz zaten. Creed Millesime Imperial in meyvelerinin, deniz notalarına karışmış hali.Çok hafif metalik aroamalı meyve,yeşil çay ve deniz notası olarak değişmeden gidiyor.Kalıcılığı ve farkedilirliği bu tür parfümlere göre çok başarılı.Yaz için kullanılacak güzel bir fresh koku fazla söylenecek pek birşey yok.Creed VİW göre daha oturaklı duruyor. 

    Creed - Virgin island Water:İlk asıkınca gayet ekşi bir limon sizi karşılıyor.Yeşil limon kokusu,çok ekşi bir yapısı var.Biraz zaman geçince hindistan cevizi hafiden hissediliyor.Zaman geçdikce hindistan cevizi daha aktif bir hale geliyor.Limon ve hindistan cevizinin beraber koktuğu çok güzel bir harman.Aktif bir koku etrafa yayılımı gayet güzel kendini belli eden bir parfüm.Yaz için çok hoş duracak bir koku tam yemelik bir parfüm.Ekşi ,yeşil limon ve hindistan cevizi aroması.Her yaş gurubuna ,yazın kullanılacak bir parfüm.

    Bvlgari Aqua Marine:İlk acılısı ekşimsi ve tuzlu bir koku.Belli bir süre sonra mese yosunu devreye giriyor ve bildiğiniz deniz kenarlarındaki gibi bir yosun kokusu parfüme hakim oluyor.Alt noktalarda ise sallatalık kokusunu andıran bir yesil kokuda devreye giriyor ama sönük kalıyor.Tuzlu bir yosun kokusu ,kabaca sucul bir parfüm.Yosun kokusunu sevmeyenler beğenmeye bilir.Kalıcılığı ve farkedilirligi basarılı bir parfüm.20 yaş ve üstüne uygun buluyorum. 

    Yves Saint Laurent La Nuit de L'homme:Genel olarak lavanta ve baharatlar eslik ediyor.İlk başta tatlılık pek hissetmedim yok denecek kadar az.Belli bir süre sonra biraz daha tatlımsı bir hale geliyor.Begenilen bir koku.Sonbahar ve kısın kulanımına daha uygun.Biraz tene yakın duruyor günümüz parfümlerine uygun, herkezin sevecegi bir tarzı var.Kapalı alan ve ofis kullanımına uygun buluyorum.Her yaş gurubunun seveceği bir parfüm.Yazın sıcaklar hariç her mevsim kullanılabilir. 

    Givenchy - Xeryus Rouge:İlk açılısı biraz ekşi.Oryantal bir koku.Baharatlar güzel harmanlanmıs ve pek birsey hissedemiyorsunuz.Tozlu bir yesil koku algıladım .Erkeksi çiceklerde kokuya destek veriyor.Tatlı bir yapısı yok ama biraz atılgan bir koku femiellik içermiyor.Yeşilli ve baharatlı ve birazda odunsu ve biraz eski kafalı bir parfüm.Tam bir erkek kokusu.Kalıcılıgı ve farkedilirligi yüksek yaz sıcakları hariç her mevsim kullanılabilir. 

    Paco Rabanne - iNViCTUS:İlk acılısda eksimsi bir narenciye ile baslayan ve daha sonra sucul bir koku ,hafif yosunumsu bir koku ve aromatik bir havası var.Meyvemsi bir koku değil.Her nota var içinde .Tatlımsı bir koku özelliği yok .Ekşimsi,sucul ve hafif yosunumsu ve hafif baharatlı kokan sanki her mevsim kullanılsın diye yapılmış gayet güzel bir parfüm.Tatlımsı olsaydı bukadar fresh bir izlenim vermezdi ama bu haliyle gercekten cok güzel olmuş.Galiba bunda paculi ve ambergis yok bu yüzden tatlımsı bir özelligi yok.Bana gönderilen tester karışmadıysa bu koku gayet basarılı ve yılın her vaktinde cok rahat kullanılabilir.Sade ,basit ve farkedilirligi gayet güzel.Her yaş gurubuna ve her mevsim öneririm bu parfümü. 

    Chanel - Bleu de Chanel:Narenciye ile acılan koku ilerledikce baharatsı ve odunsu bir hale geliyor.Erkeksi bir koku ve ferah koku dört mevsim kullanılabilir.Avon full speet tarzında bir koku.Genelde ben bu tür kokuları basit bulurum ama en begenilen ve tutulan kokularda bu tarz kokular.Yaz aksamları ve bahar aylarında cok güzel izlenimler verir.Bence övgüyü hakedecek kadar var.Kalıcılıkğı ve farkedilirliği bu tür parfümlere göre başarılı buldum.Orjinali cok pahalı, belki o fiyat etmez ama Eser bey size bu fiyata ulaştırabiliyorsa kesinlikle denemelisiniz. 

    Armani D'Aromes:İlk sıktıgınızda bergamut ve mandalina kokusunu alabilirsiniz.İkisi karısınca ben kanlı portakal kokusuna benzettim.Belli bir süre sonra koku tene oturdukca baharatlar hafifden devreye giriyor.Alttan hafif zencefil kokusuna, aromatik baharatlar ekleniyor biraz tatlımsı bir hal alıyor.Turuncgiller ve tatlımsı baharat ve hafif odunsu bir koku sonbahar ve yaz kokusu bana göre.Benim tenimde kalıcılığı biraz zayıf kaldı ama farkedilirliği yüksek bir parfüm.2014 yılı cıkışlı yeni bir koku ve yeni bir parfüm denemek isteyenlere tavsiye edebilirm. 

    Hugo Boss - Boss (Vanilyaly):Koku yapay seker ve vanilya kokusu.Cok ağır bir koku değil ,hafif sekerli bir vanilya parfümü.Bu kokuda tam yemelik bir koku basit bir vanilyalı akide sekeri gibi.Kalıcı ve farkedilirliği yüksek bir koku.Ben basit bulsamda genç yaşa cok yakısacağına inandığım hoş bir parfüm.Sonbahar ve kış kokusu olarak tavsiye edebilirim. 

    Parada amber 
    Testeri geldi.Cok güzel ve sabunsu bir koku.Ayrıca farklı bir sabunsu koku.Amber ve cicellerin karısımı gibi.Galiba menekşe ve safran kokusu baskın ve beni mest etdi.Ofis ortamlarında rahatlıkla kullanılabilir.Koku zaman geçtikce dahada duruluyor.Orta noktaları daha çok hoşuma gitti.Kesinlikle farklı ve zengin kokusu. 30 yas üstü sabunsu kokuları seven herkese tavsiye ederim.Kalıcılığı ve farkedilirliği basarılı bana göre.


    İntense ultramarina 
    Koku baya keskin ilk sıkınca sanki keskin çiçekler size nefes bile aldırmıyor:)Bir kaç dakika sonra koku oturmaya baslayınca fresh bir koku ortaya çıkıyor ama sucul bir freşh değil ,nane ve hafif tütün kolanyası freşliği desem mantıklı.Karpuz kokuyor densede cok silik asıl ana karakteri nanemsi ve karanfilli bir tütün gibi ama tütün cok hafif hissettiriyor kendini.Cok güzel bir harmanı olduğu için diger cicek kokularını ben alamadım ama kokuya cok güzel destek veriyor.Koku kendini belli eden cevreye ben burdayım dedirten bir tarzı var.Kalıçı ve farkedilir bir koku. 


    M.Micallef - EMiR :İlk sıkdığınızda yanık sekerli ve narenciyeli bir koku hissediyorsunuz.Bu sekerli his paculi kullanımından ,isli halede oud kullanımından geliyor galiba.Yani sekerli ve dumansı bir karısım sizi karşılıyor.Oud kullanımı cok sert değil.Belli bir süre sonra şeker geri cekilirken hafif yeşilimsi ve çiçeksi bir kokuya dönüsüyor.İsli ve yeşil kokuların içinde erkeksi çiçekler gibi.Ben kinski nin yesil kokusuna benzettin , misk ve odunsu kokularla zenginleştirilmiş bir hali var.Eski ahsap üzerine biraz yesil ve biraxda amber dökün alın size emir kokusu:))Günde 2-3 fıs ile zevkle kullanabilirsiniz.Zengin bir kokusu var.Kalıcolıgı ve farkedilirliği gayet başarılı.Fazla sıkarsanız böyle kokular sert ve saldırgan yapısından dolayı hem sizi hemde etrafınızdakileri rahatsız eder ve parfümden soğursunuz.Tenimde en uzun süre kalan bu oldu.Ben niş parfümlerden en cokda bu kokuyu sevdim.Sebebi ise arap kokusunu anımsatsada modern bir tarzda olusu .Kışın ve +30 yaş için cok güzel bir koku.

    Kinski - Kinski [Kins: ilk açılışı ekşimsi, otsu uesil bir koku.Otsu derken cimen yesilinden ziyade ağaç yapraklarının yeşili gibi ve içindede erkeksi çiceklerin olduğunu düşünün.Ama çiçeden ziyade odunlu ağaç yapraklarının dumansı ve ekşimsi bir hali gibi.Koku cok fazla bir değişiklik göstermiyor genelde bu halde ilerliyor.Maruanaya benzetenlerde var ama ben pek benzetemedim .Biraz zaman geçince hafifden benzesede cok belli etmiyor kendini.Maruananın yeşil yapraklarına belki benziyordur.En net maruana kokusunu ben afganoda almışdım.Yeşil kokuları sevenler severek kullanacaklardır.Bana göre ormanlık bir alana gittiginizde dogadan gelen ağac yapraklarının ve hafif sert ciceklerin katıldığı dumansı ,ekşimsi doğal bir koku.Tam bir beyefendi kokusu.Kısın ve +30 yaşa uygun buluyorum.

    Hugo boss velvet amber:ilk açılışını sevmedim sert ,ekşi bir kehribar kokusuna benzettim.Biraz zaman geçince vanilya ve amber karısımı balzamik bir hal alıyor. Vanilya kendini cok hissettirmiyor bariz bir vanilya kokusu alamıyorsunuz.Güzel bir harmana sahip modern bir amber kullanılmış.Sıcak tatlımsı bir amber beklemeyin bu kokuda.Dior ambre nuitin içinden gülü ve sıcak amberin çıkarılmış hali gibi geldi bana.İçine biraz kehribar ve birazda vanilya katın :)Zaman gectikce tatlımsı bir hale gelerek koku yumusuyor ve vanilya biraz daha kendini hissettiriyor.Kalıcı ve farkedilir bir koku.
    +25 ve soğuk havalarda kullanılmalı.





    Alfred Dunhill - Desire Blue:Ben bu kokuyu creet smw ve aqua marina karışımına benzettim Başarılı bir sucul parfüm.Bugari Aqua marinaya daha cok benziyor yosunumsu ve deniz notaları eklenmiş hali ama tuzlu değil smw gibi birazda meyvemsi diyebilirim.Dört mevsim kullanılacak her yasa uygun bulduğum bir koku.Beyefendi kokusu ve daha cok yaza yakısacak yosunumsu ve hafif meyvemsi sucul bir parfüm.Kalıcılığı basarılı bu tür sucul parfümlere göre.Aqua marinayı ve creet smw yi sevenler bunuda seveceklerdir.

    Armani - Code Profumo:Koku lavanta ve tonka fasülyesi ekseninde dolanıyor.Amber hafifden hissediyorsunuz.Orta yaş parfümü kalıcı ve biraz ağır bir koku.Deri üzerine baharatlar ve hafif amberle birleşmiş hali.Tabi hafif sekerli tonka fasüllesinin verdiği bir tatlılık var bence.Kısaca Hafif sekerli deri üzerinde lavanta eşliğinde ve baharatlarla zengişletirilmiş hafif amber ve hafif vanilya kokusu. Benim hosuma gitti desinger pargümlere göre basarılı ve erkeksi bir parfüm.Orta yaş gurubuna ve kışın kullanımına uygun buluyorum.Kalıcı ve farkedilir bir koku.

    Cartier Declaration:ilk sıktığınızda tuzlu baharatlar ve hafif turunç kokusu alıyorsunuz.Yeşil çay ve iso e kullanımı kendini belli ediyor.Ciceksi ve topraksı bir koku.Hermesin ciceksi ve yeşil cay kullanılmış hali.İlerleyen zamanda cok kaliteli bir sabunsu hale geliyor yada ben öyle hissettim.Beyefendi kokusu ve orta yaşa yakısacak benim beğendiğim bir parfüm.Parfüm fazla renk değiştirmeyen açılısı ile kapanısı hemen hemen aynı .+30 yaş ve üstüne hermesi seven herkese denemelerini tavsiye ediyorum.

    Frederic Malle - Musc Ravageur:ilk sıkdığınız tahammülü zor bir koku ortaya çıkıyor ve oldukça kirli bir koku.Declarationa benzesede ondan haha sert ve daha kirli bir acılısı var.Biraz bekleyince boss velvet amberin daha sert haline dönüsüyor.Hayvansalık hissettiğiniz ve rahatsız ediçi bir koku.Amber ve misk temalı bir cok parfümde bu kirlilik oluyor.Bu kokuda bunu yumusatmak için hiç birsey yapmamıslar belli:))Tarçın,vanilya,amber ve misk karışınca sert ve kirli bir hale dönüşmüş yada cilvet kullanılmış ondan dolayıda olabilir bu kirlilik.Zaten bu niş parfümlerin amacı herkeze değilde belli bir kitleye hitap etmeyi amaclıyorlar ve bu amacına musk ravageur ulaşmış gibi.Zaman gectikce koku yumusuyor ve pudramsı vaniya tatlılıgı devreye giriyor ve güzellesiyor ama o hayvansallık yok olmuyor kendini hissettiriyor.Tonka fasülyesi ve vanilya bu kirli miski yumusatmaya yetmiyor:)Benim gözümde ya sev ya terket parfümlerinin en basında yer alır.Bu tür kirli kokuları sevmeyenler ter kokusuna cok benzetir ama sevenleri ne alakası var der ,o derece farklı yorumların yapılacağı bir parfüm :)) 35 yaş üstüne ve kış günününde kullanılacak bir parfüm.

    Bvlgari - Man in Black:Hafif narinciye ve baharatlarla acılıyor.İçki temasınıda andırıyor.Cok saldırgan bir yapısı yok.Hafif limonsu ve biber kokuda ilk basda hissedilenler.Belli bir süre sonra tütün ve amber devreye giriyor.Birazda vişne kokusu algıladım.Tütün,vişne,biber,vanilya ve amber ile cok güzel bir karışım olmus.Hafif tatlımsı 25 yaş ve üstüne resmi kıyafet üzerince güzel durur bence.Soguk havalarda kullanılabilecek kalıcı ve farkedilir bir parfüm.

    Carolina Herrera CH MEN Prive:İçki temalı ve genel kullanıcıya uygun bir koku.Hafif deri ve kekik kokusunun narenciyeyle harmanlanmış hali gibi.Tene yakın duruyor belli bir süre sonra hafif tatlılasıyor.Bence hafif sert baharatlarda var içinde zaman ilerledikçe erkeksi baharatlar kendini belli ediyor.Her yaş gurubuna ve yaz hariç her mevsim kullanılır bence.

    Dolge & Gabanne - The One:Sekerli bir koku.Tatlımsı baharatlar ve narenciyeyle desteklenmiş odunsu bir parfüm.Genel kullanıcıya uygun ve tene yakın duran yaz sıcakları hariç her mevsim kullanılabilir.Sekerli kokuları sevmeyenler begeneceğini sanmıyorum.Asıl olarak koku tatlımsı meyveler ve tatlımsı baharahlar sekli.Modern bir koku ve sekerli bir yapısı var.Baharatların içindende zencefili algıladım.Zencefil ve hafif narenciye harmanı ile tatlımsı bir koku.Zaman gecdikce odunsu notalarda devreye giriyor ama orta noktaları gayet güzel buldum.Cok farklı bir koku olmasada günümüze uygun güzel vede kalıcı bir parfüm.Her yasa ,serin ve soguk havalarda kullanımını uygun buluyorum.

    M.Micallef - Avant Garde :İlk sıkdığınızda hafif sekerli bir turunç kokusu ve alta hafide bir kakao kosusu geliyor.Cok güzel bir açılısı var .Niş parfümleri gibi değilde desinger parfümlerini anımsatıyor.Turunçgiller ,hafif deri, hafif tütün karısımına birazda kakao ekleyin alınsize avant garde:)Güzel bir harmanı var.Genel kullanıcıya hitap ediyor bana göre.Kakao var diye cukulata gibi kokuyor sanmayın tatlımsı bir pipo kokusu gibi alttan cok hafif geliyor .Herkeze tavsiye ediyorum bu kokuyu alanı üzmez çünkü zamanımıza uygun modern bir koku.Bu parfüm bana göre risksiz bir koku genel begeniye uygun bir tarzı var ama cok farklı bir kokuda değil.Kalıcı ve farkedilirliği basarılı.Güzel ,risksiz bir parfüm +25 yas ve üzerine yaz hariç hermevsim tavsiye ederim.


    Clinique - Happy For Men :Bu kokuyuda bir arkadasa almışdım hatırladığım kadarıyla turunc bir koku.Full speed tarzı bir turunc ondan farkı zaman gecince biraz daha odunsu bir hale geliyor.Portakal ve limon karısımı gibi bir acılısı var ve daha sonra odunsu notalar devreye giriyor.Bir zaöanların en popiler parfümüydü.Genç arkadaslara tavsiye ederim.Günlük kullanıma uygun ve kalıcı turuç bir koku.


    Parfümler tende farklı,elbisede farklı kokabilirler.Elbisenize sıktığınızda beğenmediğiniz bir koku teninizde daha güzel kokabilir.Bunun sebebi vucut sıcaklığı ile alakalı koku moloküllerinin yayılımı ve teninizin parfüme etkisidir.Benim tenimde güzel kokan,başka birinde güzel kokmayabilir veya benim tenimde kalıcı olan bir parfüm başka birinde fazla kalıcı olmayabilir.Tenimizdeki yağ oranı ve terleme miktarı parfümün kokusunu ve kalıcılığını birebir etkiler. 


    Bu benim Eser beyden aldıgım ve deneyerek ve araştırarak yazdıgım bir yazıdır.Amacım tekbir sayfada kullandığım kokuları derleyip kokuları merak edenlere sunmak en azından bir önbilgi vermek.Bir yemeği nekadar tarif ederseniz edin tadına bakmadan neye benzedigini anlayamadığımız gibi kokularıda nekadar tarif edersek edelim alıp koklamadığınız sürece neye benzediğini anlayamazssınız.Burda sadece yüzlerce koku arasından size en uygunu olanı alıp denemeniz için bir ön bilgi olarak yazılmışdır. 
    Saygılarımla....
    Zam yapmamak için elimden geleni yapıyorum. 2 ayda 80 bin tl lik fatura kesmişim ama cebimde 1 tl yok. Bunları konuşmayı sevmiyorum. Ben tadında ticaretimi yapıp memnun insanlarla çalışmayı seviyorum. 2 kuruş fazla kazansam pakete bir şeyler eklemeye veya üründe bir şeyleri iyileştirmeye çalışıyorum. Fiyatta indirim, kampanya vs gibi şeylerle gelmezseniz bu yüzden sevinirim. Eğer öyle imkanlar olsa şu Delux olan ürünleri diğerlerine karıştırıp tek fiyat kafa rahat çalışmak isterdim ama maalesef...

    Ayrıca alıma göre fiyat şeklinde çalışıyorum. Paket 1 deki fiyat fatura edildiğinde geriye içine koyduğum 2 numune bedeline yakın bir şey bırakıyor. Fiyat fazla geliyorsa bütçenize uygun açık parfümler piyasada çok. Onlardan almanızı öneririm.
    3 hafta felan önce oğlumla Gürcistan'a gidecektim. Eser'den de parfüm sipariş etmiştim. Gideceğimi duyar duymaz, 'uğramayacak mısın?' diye sordu, uğramaz olur muydum? :) 'Gelirken aç gelin' dedi, birkaç defa da hatırlattı. Uğradım, merak ettiğim parfümleri denedim. Parfüm hediye etti. Bizi yemeğe götürdü. Daha önce parfüm alışverişi dışında tanışıklığımız olmamasına rağmen 10 yıllık arkadaş gibi sohbet ettik, dertleştik. Sonra vedalaştık ve yoluma devam ettim.

    Şunu söylemek istiyorum: Bu adam güzel bir adam. Hangimiz parfüm aldığımız kişinin olduğu şehre gittiğimizde 'Aç gel yoksa parfüm satmam!' diye bir cümle duyduk? Hangimiz parfüm aldığımız satıcı tarafından yemeğe götürüldük?
    İsmini bile duymadığım, duysam bile deneme imkanımın olamayacağı nice parfümü Eser sayesinde denedim. Bu yetmez gibi, bir kardeş gibi ağırlandım.
    Kendisine bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Sizlerin de bilmesini, yakından tanımasını istedim bu güzel insanı.
    Kazancın bol olsun.
    Arkadaşlar alacağınız parfümü mutlaka buradan araştırın, baya büyük bir site bu Sık Kullanılanlarınıza ekleyebilirsiniz direkt.

    http://www.fragrantica.com/

    Kalıcılığını(Longevity), farkedilebilirliğini(Sillage), puanını, kaç kişinin oy verdiğini, temel, orta, tepe notalarının ne olduğunu, yazlık mı kışlık mı vs. görebilirsiniz, kör atış yapacak olsanız da daha isabetli atış yapmanıza katkı sağlar diye düşünüyorum.

    Konu sahibi ilk sayfaya eklerse iyi olur veya artılayarak ilk sayfada gözükmesini sağlayabilirsiniz.
  • Hayırlı satışlar kardeşim. Bu sefer 10 şişe birden almıycam çünkü bitmek bilmiyor ve yeni ürünlerini deneyemiyorum. en sevdiğim çeşitlerinden şişede az kalmıştı, bu kampanya çok iyi oldu
  • Güzel kampanya hayırlı satışlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Eser kardeşim merhaba..

    seni uzun zaman sonra sıcak fırsatlarda görmek çok güzel.

    bir önceki siparişlerim bitiyor. bende yakında toplu bir sipariş geçebilirim.

    bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum.

    parfümde kalite on numaradır.

    kendisinden farklı kişiler için yaklaşık 55-60 adet parfüm sipariş etim.
    her kullanan olumlu yorum yaptı..

    kalıcılık ve koku kalitesi olarak kesinlikle tavsiye ederim..
  • Yorunlariniz icin cok tesekkur ederim. Olabildiginde kaliteli urunleri kullanmaniz icin elimden geleni yapiyorum.

    Timsahhh hocam ne zaman musaitsen buyur. Basimla beraber..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger parfum satan arkadasla bu arkadasi kiyas yapabilecek biri araniyor.
  • Kendisiyle iki yıldır alışveriş yapıyorum, bir kere bile üzmedi beni saolsun.Kokular mükemmel, kalıcılıkları mükemmel.Sadece ben değil kardeşim ve arkadaşlarım da kendisinden alışveriş yapıyoruz.Hepimiz çok memnunuz, parfümüm bitince ilk işim kendisiye iletişime gecmek oluyor.Gerçekten çok üst düzey ürünleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cycloner

    Diger parfum satan arkadasla bu arkadasi kiyas yapabilecek biri araniyor.

    Diğer arkadaşı bilmem de ben dp, bargello ve avonun ürünlerini kullandım sürekli.Sonra denemek için eser beyle alışveriş yaptım ve ürünleri gerçekten üst düzey.Hem kalıcılık hem koku manasında.Onun listesinde bir parfüm varsa orjinaline koku anlamında çok yakındır, kalıcılığı ise en kötü ihtimalle orjinali gibidir, çoğunlukla daha kalıcı:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r10 üzerinden bikaç defa parfüm almıştım sizden. daha bitmedi, bitecek gibi de durmuyorlar

    gerçekten kalıcı ve kaliteli kokularınız var. ancak marka yelpazenizi biraz daha genişletmeniz lazım.

    denemek isteyen arkadaşlara tavsiye edilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cycloner

    Diger parfum satan arkadasla bu arkadasi kiyas yapabilecek biri araniyor.

    her iki satıcının parfümünü de kullandım. Eser kozmetik diğerine göre 1 tık daha üst seviyededir kalıcılık ve koku bakımından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qbert1903

    r10 üzerinden bikaç defa parfüm almıştım sizden. daha bitmedi, bitecek gibi de durmuyorlar

    gerçekten kalıcı ve kaliteli kokularınız var. ancak marka yelpazenizi biraz daha genişletmeniz lazım.

    denemek isteyen arkadaşlara tavsiye edilir

    Merhaba hocam. R10 Nickinizi yazarsaniz hatirliyim kim oldugunuzu :)

    Markayi daha fazla arttiramiyorum. Cunku urunler cok pahali. Su kampanyada size gelen fiyatlara uretiyoruz neredeyse. Yakin zamanda bir alt kaite icin ayri bir marka yapacagiz. Yedi liraya satilacak sekilde.ama tutaste urunlerinde daha fazla cesit demek kaliteyi dusurmeme neden olur. Sermayem buna yetmedigi icin urunu bekletmeden satmam gerekir. Bunu yapamam.

    Yorum ve desteginiz icin cok tesekkur ederim.

    Saygilarimla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kalite ile oynama.
    Düşük kalite de yapma. Alacak olan kaliteli alsın ve kullansın.
    Kullanmayan arkadaslar da denedikçe farkı farkedeceklerdir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timsahhh

    Bence kalite ile oynama.
    Düşük kalite de yapma. Alacak olan kaliteli alsın ve kullansın.
    Kullanmayan arkadaslar da denedikçe farkı farkedeceklerdir..

    Düşünceleriniz önemli Erman abim. Ama diğer olayı yaparsam Tutaste ile bir alakası olmayacak ama marka patenti sağlık bakanlığı izni vs zaten baya zaman alıcak. şuan için bir oluşum yok
  • issey miyake fiyatını diğerleriyle aynı seviyeye çekerseniz almayı düşünebilirim. arkadaştan bu markayı daha önce alıp kullanan var mı?
  • ‰97 oranına yakın mı orjinallikte :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona

    ‰97 oranına yakın mı orjinallikte :)




    :) Firmanın kendisi bile 2 kazan arasında %5 fire veriyorken, kimyasal ürünlerde bu denli bir yakınlık mümkün değil Hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfist

    issey miyake fiyatını diğerleriyle aynı seviyeye çekerseniz almayı düşünebilirim. arkadaştan bu markayı daha önce alıp kullanan var mı?

    Pm ile dönüş yaptım hocam size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    quote:

    Orijinalden alıntı: timsahhh

    Bence kalite ile oynama.
    Düşük kalite de yapma. Alacak olan kaliteli alsın ve kullansın.
    Kullanmayan arkadaslar da denedikçe farkı farkedeceklerdir..

    Düşünceleriniz önemli Erman abim. Ama diğer olayı yaparsam Tutaste ile bir alakası olmayacak ama marka patenti sağlık bakanlığı izni vs zaten baya zaman alıcak. şuan için bir oluşum yok

    bence de düşük kalite işine bulaşmayın derim ,bizim insanımıza düşük kaliteli deseniz dahi yine de başlar ciyaklamaya ve sizin için kötü reklam olur


    geçen gün bende 2 nci alışverişimi Eser kardeşten yaptım , inanın ticaretin zevkinden ürünleri unutuyorsunuz :)

    böyle ilgili ve dürüst bir insan bence fazlasını hak ediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    quote:

    Orijinalden alıntı: timsahhh

    Bence kalite ile oynama.
    Düşük kalite de yapma. Alacak olan kaliteli alsın ve kullansın.
    Kullanmayan arkadaslar da denedikçe farkı farkedeceklerdir..

    Düşünceleriniz önemli Erman abim. Ama diğer olayı yaparsam Tutaste ile bir alakası olmayacak ama marka patenti sağlık bakanlığı izni vs zaten baya zaman alıcak. şuan için bir oluşum yok

    bence de düşük kalite işine bulaşmayın derim ,bizim insanımıza düşük kaliteli deseniz dahi yine de başlar ciyaklamaya ve sizin için kötü reklam olur


    geçen gün bende 2 nci alışverişimi Eser kardeşten yaptım , inanın ticaretin zevkinden ürünleri unutuyorsunuz :)

    böyle ilgili ve dürüst bir insan bence fazlasını hak ediyor

    Vay Kemal abim :) yorumun için çok teşekkür ederim. Bir kaç değerli müşterim daha yapma dese elim gitmeyecek zaten bu durumda (:

    Güzel günlerde kullanın abi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 30 Aralık 2013; 20:41:59 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    çok sağolasın

    ben ticarette kolay kolay bu sözleri söylemem ama sen gerçekten hak ediyorsun , bize önce insan lazım gerisi zaten gelir :)

    açığını yakaladığım adamı hiç affetmem ama sizin gibi güzel insanlara da gereken sözleri söylemezsek vebal olur :))

    inan 5 tl. bile kazanıyorsan bereketini görüyorsundur ,bu fani dünyada kandırmak için her yolu deneyenlere yazık diyorum

    selamlar , Allah bereketini artırsın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.