Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
368.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En boş golf 63 bin lira, bu çıkabileceğimiz maximum miktar, fazla yol yapmıyoruz evet, daha donanımlı ve daha kuvvetli bir araç düşüncesi var sadece, yoksa şuan ki aracımız da sıfır gibi maşallah. bunu da yine 1- 1,5 sene kullanırız.
  • enpisagor kullanıcısına yanıt
    Yilda yaptiginiz km ye gore dogru araba tercihi olmus.

    Ancak sizde arada bir gazliyim hevesi yoksa turbonun da manasi olmaz. Lakin atmosferik motor cok cansiz bunu turbolara gore kiyasliyorum.

    90 lik turbo sizi uzmez. Donanimlarda iyi polonun.

    Golf fiyati en son 57 lerde idi aklima kaldiginda. Artik fiyatlara yetisemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba fiyatlari zaten ucuk polo guzeldir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli araç tercihinde bana sorarlar, ancak terzi kendi söküğünü dikemez hesabı, kararsız kaldım, 1.0 trendline aracı değiştirip, lounge alma yoluna girdik, bakalım hayırlısı, yılda 5-6 bin km yaparız.

    Golflerde 2. Ellere de baktım, sıfır parasını geçtim, daha çok isteniyor, 3 ay bekleyeceğine alan kişi çok olunca. 2013 model eski Euro 5 motor olanlar dahi 55 ten aşağı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enpisagor -- 21 Mart 2016; 2:08:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedyhk S kullanıcısına yanıt
    Tabiki var zaten far anahtari degisiyor orjinaliyle birde aracinizda eger gunduz fari varsa yan tarafindaki bolmeye ampul ve tesisati takiliyor.Yoksa extradan gunduz farli sis fari cercevesi takiliyor.Direksiyonu ne tarafa cevirirseniz o tarafin sis fari yaniyor kodlamayla.Ankarada iseniz yapacak bi kac yer biliyorum yardimci olabilirim.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Uzun zamandır araç almak istiyor ve işlerimi yoluna koymayı bekliyordum. Şimdi araç işine karar vermekte zorlanıyorum. Bütçem 1.2 TSI DSG Polo Comf. ve 1.2 TSI manuel Golf Comf. almaya yetiyor. Korkum manuel vitesin altından kalkamamak(ikamet İstanbul) nedense hep ürkütücü gelmiştir manuel vites ve debriaj ikilisi ama bir yandan da iç hacim, bagaj ve sınıf farkı (B-C).

    Burası Polo grubu farkındayım ama tecrübe sahibi olanların benimle tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Çünkü birkaç gündür bir türlü işin içinden çıkamadım.

    Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim ama istanbuldayim :) ankaraya bir sefer geldim sabahin koruydu, neresine gittigimi de bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedyhk S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yolunuz duserse haber verin yardimci olurum.
  • leon_55 L kullanıcısına yanıt
    Trafikte gercekten sorun oluyor manuel.Fakat dsg alirsaniz ek garanti yaptirmaniz lazim extra ucretle.Zaten golfde autohold var yokuslarda ve sehiricinde gayet kullanisli ama trafikte manuel sorun olur.Performans olarak ayni diyebilirim.Zaten polonun ici suan golfle hemen hemen ayni sizin icin otomatik olmasi mi coksa genis olmasimi daha onemli ona gore karar verip tercihinizi yapin derim.
  • Tekrar merhaba, 1.0 Polo yu satıp, Lounge ye geçiş yaptık, biraz kafa karışıklığı olsa da kısmet buymuş, yardımcı olanlara teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donvito

    Merhaba arkadaşlar,

    Polo 2014 1.4 TDI comfortline aracıma yan sanayi bluetooth özellikli teyp taktırmak istiyorum.

    Ancak mevcut teyp ile görebildiğimiz yakıt ve araç durumu bilgilerinin gözükebileceği bir marka/model önerisine ihtiyacım var.

    Daha önce taktıran var ise iletişime geçebilir mi ?

    Arkadaşlar yok mu bilgisi olan.

    yardıma ihtiyacım var.
  • enpisagor kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam hangi rengi aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 tdi var bende. benzinli motordan geçtim. manuel aracım. ama 2. viteste sanki gaz yemiyor araç ilk anda. gaz pedalına çok basmak gerekiyor. diğer dizel araçlarda böyle problem yaşamıyordum.. yardımcı olcak var mı?
  • ali_tuncer1907 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, bu kez beyaz aldık, klasik oldu, trendline da beyaz çok firma aracı gibi geliyor, ama lounge de beyaz da hoşumuza gitti.
  • Bende ilk başta beyaz alacaktım bütün işlemleri bitirmiştik sonra Bi anda gönlüm İpek mavisine kaydı tekrar bütün evraklar yeniden hazırlandı falan baya uğraştırmıştım insanları :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_tuncer1907 A kullanıcısına yanıt
    İpek mavisi candır gerısı heyecandır :=)
  • Temizken öyle :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatal V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu kronik bi sorunmuş,tdi alanların alayında var.****ler bizlere bunları sattı.bendede vardı.servise git,3 5parça değiştiriolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar polo 1.2 tsi 90 hp dsg lounge modeline ACC takiliyor mu? arac olusturucu bolumunden eklemeye calisiyorum ACC gozukmuyor opsiyon bolumunde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canmiyagi C kullanıcısına yanıt
    garanti kapsamında değişiyor değil mi?

    bir de polo ların kavrama noktası çok üstte nerdeyse debriyajdan çekmeye yakın kavrıyor. 2015 poloların kavrama noktası ayarlanabiliyor mu? hidrolik debriyaj ise ayarlanamaz falan demişler sanki..

    gerçekten yoğun istanbul trafiğinde acayip yoruyor bu haliyle araç. hem 2. viteste gaz yemiyor sürekli 1. vitese dönmek zorunda kalıyorum. hem de debriyaj çok yukarda kavrıyor aracı bağırtıyorum stop ettiriyorum dikkat etmezsem de. 2. viteste palio araç bile kalkarken bu aracı kaldırmak çok güç
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.