Şimdi Ara

HALO THE MASTER CHİEF COLLECTİON (Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
11
Favori
31.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EFSANE YENİDEN GELİYOR!!!



     HALO THE MASTER CHİEF COLLECTİON (Ana Konu)



    Halo: Master Chief Collection, Xbox One İçin Duyuruldu


    Microsoft cephesinin en önemli serilerinden Halo'yu Halo 5: Guardians adıyla yeni nesilde göreceğiz. Ancak bunun öncesinde serinin bütün oyunları Xbox One yolcusu oluyor.

    Daha önce söylentilerde duyduğumuz Halo: Master Chief Collection, Xbox One için duyuruldu. 11 Kasım'da 59.99 dolardan satışa sunulacak olan Master Chief Collection'da Halo serisinin ilk dört oyunu 1080p / 60 FPS detaylarıyla bulunacak. Altı ikonik Halo 2 haritasının yeni sürümlerini içerecek olan pakette sonbahar döneminde yapılacak olan Halo 5: Guardians betasına erişim hakkı ve dijital dizi serisi Halo Nightfall da yerini alacak.




     HALO THE MASTER CHİEF COLLECTİON (Ana Konu)








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 21 Ekim 2014; 23:37:28 >







  • HALO COMBAT EVOLVED benim için özeldir özellikle Silent Cartographer bölümü vardı PC dergisi zamanında HALO 1'nin demosu olarak o bölümü vermişti. Uzun süren bir demoydu. Oynadığım ilk FPS oldu, ilk göz ağrım o olunca diğer FPSleri de hep onla kıyasladım. Atmosferi çok özel, müzikleri çok orijinal, mekanlar, araçlar, Master Chief'in gizemli hali, Cortana, Elite'ler... HALO 2 for Windows Vista satın aldığım ilk kutulu oyun oldu.
    Eğer söylenti doğruysa ilk HALO aslında Apple'ın Mac'i için geliştiriliyormuş ve Steve Jobs oyun hakkında çok cool bir oyun diye açıklama yapmış. Sonra Microsoft parayı basıp Bungie'yi bünyesine katmış ve oyunu Xbox'a özel kılmış.
    İlk Halo'nun değerini anlayabilmek için zamanında oynamanız gerekiyordu ama şundan emin olun elinizdeki oyun başucu eseri.
    Microsoft'un da bana sorarsanız şirket olarak çok üzerine titrediğini bir oyun, onların göz bebeği olan bir seri... Windows'daki kişisel asistanın adını Cortana koyması ve oyundaki yapay zekâ olan bu karakteri gerçeğe çevirmeyi amaçlaması, yeni tarayıcıya ilk önce Project Spartan demesi bunun göstergesi. Adamlar sanki oyunu geleceğe yönelik bir vizyon olarak görüyorlar. HALO daha menüye girdiğiniz andan itibaren sunduğu atmosferle çok fütüristtik bir havaya sahip.
    Hala dahi çıkan FPS'leri hep HALO'yla kıyaslıyorum.
    Halo Reach'i ilk çıktığı günden beri oynamak istemişimdir ama bir türlü nasip olmamıştı Xbox 360 almak. Reach çıkış yapmadan önce harçlıklarımla zar zor PS3 almış olduğumdan 360 sahibi olmak sadece bir hayaldi o zamanlar benim için. Mezun olup para kazanmaya başlayınca yıl olmuştu 2014 ; yeni nesil konsollar çoktan çıkmıştı ve PS3/360 multiplayer lobilerinde modcular, hileciler kol gezdiğinden (Reach dahil) eski nesile yatırım yapmak gereksiz görünüyordu. Bende bu düşünceyle ps4 almıştım ama Reach'i asla oynayamayacak olmanında burukluğu vardı. 2013-2014 zamanında eski nesil konsollardaki modcuların, hilecilerin sayısı tavan yapmıştı (ki halen hemen her online PS3/360 oyununda hileciler bolca bulunur) bu yüzden her ne kadar çok istesem de param olmasına rağmen Xbox 360 almamıştım. Daha sonra MCC duyuruldu ama, halen şu zamana kadar deneyimleyememiş olmama rağmen serideki en sevdiğim oyun olan Reach yoktu bu koleksiyonda. Artık hiçbir umudum kalmamıştı. İlerleyen yıllarda oyun geriye dönük uyumlu olduğunda da sevinememiştim sonuçta 360 serverlarının vaziyeti malumdu, ve geriye uyumlu olduğuna göre Mcc'ye asla gelmeyecektir diye düşünüyordum. 2010-2012 yıllarında, en güzel zamanlarında oynayamadığıma çok üzülüyordum.

    İlk oynadığım Halo oyunu 2008 yılında Combat Evolved olmuştu. Abim internetten CE demo indirmişti bilgisayarına ; Blood Gulch haritasında bir multiplayer maçta Banshee kullanıyordu. Oyunu ilk gördüğüm o anda mest olmuştum. Cs,Cod,Swat gibi zamanın bilindik fps oyunlarından çok farklı bir oyundu ; sadece piyade olarak ateş etme değil, büyük bir haritada çeşit çeşit araçları da kontrol ettiğimiz, hem günümüz silahlarına benzer silahların hemde ilginç uzaylı silahlarının olduğu daha önce benzerini hiç görmediğim muhteşem bir oyundu. Diğer fps oyunları sadece piyade askerin bakış açısıyla oynandığından kendimi kısıtlanmış hissederdim ama haloda araçları kullanırken kamera açısı third person shooter oluyordu ; önüne geleni eziyor, tarıyor, tankla bombalıyordun. Oyun bildiğin GTA gibi hissettiriyordu bana bu yönden. Öte yandan, diğer fpsler gibi 2 mermi sıkarak birisini öldüremediğin, ilk vuranın %100 kazanmadığı bir oyun olması bana "işte bu" dedirtmişti. Canı tam olan rakibini, o sende 2-3 vuruşluk can bırakmış olmasına rağmen indirmek mümkündü bu oyun serisinde. Yetenek ve kurnazlıkla comeback yapabildiğimiz bir oyundu. Yeri geldiğinde piyade olarak adam öldürdüğün, yeri geldiğinde kendilerine has kullanım ve vuruş hissiyatları olan çeşit çeşit araçları kullanarak ortalıkta terör estirdiğin, sıkılmanın imkansız olduğu bir oyundu. Kaybetsende kazanmış kadar keyif aldığın çağın ötesinde bir oyundu.
    CE'den sonra yeni Halo oyunlarının çıktığını bilmiyordum. İlk oyunla 2009 senesinde tanışmıştım, tek bir haritası olan demosunu sıkılmadan 1 yılı aşkın bir süre oynadıktan sonra o zamanki yarım yamalak ingilizcemle Google'a New Halo game diye yazdım ve bir baktım heryerde reach fragmanları var. Reach, Ilk oyundaki tüm o saydığım özelliklerin daha da geliştirildiği, çok güzel ve eğlenceli yeniliklerin getirildiği, grafiklerinin harika gözüktüğü bir oyundu. CE'den sonra gördüğüm ilk Halo oyunu bu olduğu için yeri ayrıdır bende. Ps5/Scarlett satın alsam bu kadar heyecanlanmazdim.

    Ign'nin haftalık top 10 kills videolarını bir gün oynayacağım diye hevesle izlerdim, arka plana koydukları Lone Wolf müziğinde ayrı bir heyecan katardı ;
    https://www.youtube.com/watch?v=LMvGxSQqbI0&feature=youtu.be

    Nerdeyse 10 yıl sonra nasip oldu hayalimdeki oyunu oynamak.
  • Serinin en beğendiğim oyunuydu, günlerce oynamışımdır. Merakla bekliyorum
  • X360'a da gelseydi keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun resmi olarak duyurulsada rahatlasak...
  • halo 5 gecikicek ama değer resmi duyuruyu bekliyorum
  • Halo 5'den daha güzel haber olur benim için eğer duyurulursa.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek single gerek multiplayer benim adıma serinin en başarılı oyunudur.

    Xbox da online oynamak için çektiğim çileleri ben bilirim. Efsane oyun. Teknik anlamda umarım hakettiğini alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gamezone.com/news/2014/02/13/breaking-voice-of-master-chief-confirms-halo-2-anniversary-says-halo-5-won-t-release-this-year

    “I think you may be ahead of yourself on Halo 5,” Downes said. “I wouldn’t expect anything until 2015. What you can look forward to this year is an anniversary edition of Halo 2.”
  • Steve Downes, Halo 2 Anniversary'i Onayladı




    Microsoft her ne kadar Halo 2: Anniversary'i inkar etse de Master Chief'in seslendirme sanatçısı olan Steve Downes'ın açıklamaları bu oyunun varlığının artık inkar edilemecek duruma geldiğini gösteriyor. Downes'ın açıklaması şu şekilde:

    "Sanırım kendinizi Halo 5 için hazırlıyorsunuz. Ben olsam 2015 yılına kadar bir şey beklemezdim. Bu yıl beklemeniz gereken şey Halo 2'nin Anniversary sürümüdür."

    Microsoft'un bu planını ısrarla açıklamamak istemesi anlaşılabilir, ama Halo 2: Anniversary'nin artık inkar edilecek bir hali kalmadı.
  • Micro hem E3'de hem de ayrıca başka bir yerde Halo 5'in 2014'de geleceğini resmi ağızdan açıklamıştı ondan da vazgeçtiler 2015 diyolar kimler yönetiyor yav bu şirketi hiçbir dedikleri doğru çıkmıyor credibility sıfır anasını satayım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    Micro hem E3'de hem de ayrıca başka bir yerde Halo 5'in 2014'de geleceğini resmi ağızdan açıklamıştı ondan da vazgeçtiler 2015 diyolar kimler yönetiyor yav bu şirketi hiçbir dedikleri doğru çıkmıyor credibility sıfır anasını satayım.

    Hiçbir zaman Halo 5 demediler hacı sadece 2014'de Halo oyununuza kavuşacaksınız dediler..Hatta geçen hafta da aynı şeyi tekrar söylediler söylentilere yanıt olarak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    Micro hem E3'de hem de ayrıca başka bir yerde Halo 5'in 2014'de geleceğini resmi ağızdan açıklamıştı ondan da vazgeçtiler 2015 diyolar kimler yönetiyor yav bu şirketi hiçbir dedikleri doğru çıkmıyor credibility sıfır anasını satayım.

    İyide Halo 5 demediler ki mesela Halo'nın teaser'da bile beş yazmıyordu. Halo oyunun yolda olgunu lanse ettiler.
  • E3'te 'new Halo coming in 2014' falan yazıyordu hatta ondan sonra sequel mi olur prequel mi olur diye tartışmıştık nasıl hatırlamıyorsunuz Halo'cular Halo 2 Anniversary 'new Halo' mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    E3'te 'new Halo coming in 2014' falan yazıyordu hatta ondan sonra sequel mi olur prequel mi olur diye tartışmıştık nasıl hatırlamıyorsunuz Halo'cular Halo 2 Anniversary 'new Halo' mu?

    http://www.youtube.com/watch?v=YFCjkqTRmwk

    Al hacı Halo 5 filan yazmıyor..Sadece 2014 yazıyor ki bu Live Action serirsinin trailer'ı bile olabilir..Herkes Halo 5 olarak yorumladı ama hiçbirzaman resmi olarak Halo 5 bu sene gelecek demedi kimse..

    Aha bu da resmi açıklama:

    Rob Semsey @RobSemsey
    Follow
    Rest assured your next Halo journey WILL begin in 2014. #staycalm




  • Microsoft, Halo 2 Anniversary İçin Teaser Çalışmalarına Başladı


    Hatırlarsanız bu senenin başında 'ntkrnl' nickli NeoGaf kullanıcısı geniş bir Microsoft sızıntısı gerçekleştirmişti. ntkrnl'ın listesinde yer alan birçok madde şimdiye kadar gerçek olmuştu. Bu listede Halo 2 Anniversary de yerini alıyordu. Görünüşe göre bu maddeye de önümüzdeki hafta itibariyle olumlu bir işaret atacağız.

    Xbox'ın Meksika ayağı, resmi Twitter adresi üzerinden Halo 2 Anniversary adına bazı Teaser çalışmalarına başladı. Ekip, yayınladığı görsellerle E3 2003 ve E3 2004'ü hatırlatıyor, Halo 2 duyurusuna değiniyor. Microsoft'un E3 konferansı 9 Haziran tarihinde, 19:30'da başlayacak. Muhtemelen Halo 2 Anniversary de orada yerini alacak.




    Bsc




  • Joe Staten'da Bungie'den ayrılıp Microsoft'a geri döndüğüne göre şu anın tekrar yaşanmaması için hiçbir neden yok ..Sadece Peter reisin yerine Phil Spencer olacak..Bonnie Ross'dan nefret ediyorum sahneye o çıkmaz umarım..

    http://www.youtube.com/watch?v=b1AOHoyDFuA


    Son 5 gün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 4 Haziran 2014; 14:12:02 >
  • tek başına konsol sattıracak nadir oyunlardan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    tek başına konsol sattıracak nadir oyunlardan

    O kadar da değil ama güzel oyun,bence 1 den iyiydi,ı zaman grafikleri hasta olmuştum,silahı zoom yapıyordum sağa sola oynatınca buğulu hafif blur filan oluyordu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollarda oynadığım ilk online tabanlı oyundur Halo 2. Kardeşim bile beraber bölünmüş ekranda hiç tanımadığınız insanlarla karşı beraber mücadele verdiğimiz anlar aklımda geldi de şimdi, yıllarca single oynadıktan sonra bir garip ruh haline bürünmüştük.

    Xlink Kai sağolsun...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.