Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.093
Cevap
33
Favori
150.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Oyunda çok basit temel şeyler eksik bide ona sinir oldum. Pazar arama falan olmaması çok kötü bence neden getirmediler hala anlamadım TR'de bile var
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Evet o tür yenilikler gerekli bencede,bence yaza doğru yeni bir server aşıp yenilikleri getirilerse baya oyuncu çekerler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Hocam meraktan soruyorum, Tr'de ban mı yedin? Nickleri karıştırmadıysam konun vardı bir tane

    Yok ban yemedim ama zevkli degil TR. Farm yapsan farm yapamiyorsun botlardan ve oyuncu kalabaligindan, item efunlamak icin para yatirman sart vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canoner17

    Painkillerla oynamak da çok eğlenceliydi, kule vs yaparken konudakiler komple girerdik M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

    1Dayz benim Chardı.Arkadaşa vermiştim oyunu bıraktığım için.Resimde de görünce bi garip oldum.Hey gidi günler hey.2 yıl kadar önce daha bi güzeldi oyun.Yanlış yönetim içine etti oyunun.Artık köklü bir güncelleme şart.Bu arada LeveL loncasını yeniden kurdum.Artık eskisinden de güçlüyüm.Yeni başlayan arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız.

    canoner17 kardeşim belki de seninle konuşmuşuzdur eskiden.Hala oynuyor musun.Yoksa tamamen baglantını kopardın mı sg ile.

    Beyler hala oyunda turk var.Yani sıkıntı yapmayın tek başıma kalırım korkusu yaşamayın.




  • Burası hala yaşıyor mu yav :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Yarim yamalak yasiyor kral nerelerdesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Valla en son yönetimle bir tartışmam olmuştu, o ara bıraktım oyunu. Oynayacak arkadaşlar için kısa olarak sv güzel yönetim rezalet demek isterim. Biz buradaki ekibimizle birlikte rubinum başladık 1-2 gün önce, mesajı görünce bi selam vereyim dedim. Nasılsın dostum sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 yıl aradan sonra can sıkıntısını atmak için döndüm ama sunucu neredeyse son saatlerini yaşıyor gibi. Çok az şey alınıyor ve satılıyor. Herkes zaten tüm itemlerini yapmış ve efsunlamış. Oyunculara onları oynamaya motive edecek fazla bir hedef bırakmamış. Aslında bunun temel nedeni Gameforge'un aksine her şeyi fazlasıyla bol keseden vermiş olmaları. Sürekli yapılan etkinliklerde verilen nesne market itemleriyle zaten herkes tüm karakterlerini dizmiş, tek dertleri efsun değiştirme olmuş.
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Yonetim rezalet otesi bu serverin oynanabilir bir yani malesef kalmamis. Cok uzucu. Oyun guzel fakat dediginiz gibi tek dertleri changer olmus, butun oyun changer kasmak uzerine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar yönetimsel sorunlar olduysada başka hiçbir sw de 2. köyde metin kesmek bu kadar zevkli gelmiyor :) Yeni bir sw açsalarda millet tekrar gelse,tek sorun bütün eski oyuncuların sw de istedikleri yerde at koşturmuş ve tüm itemleri toplamış olmaları,bu rockefellerlardan kurtarılırsa sw oynanır.
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    Geçen bi yazdıgımda gireyim dedim de arkadaşın dediği gibi son saatlerini yaşıyor resmen. Aslında konuşmuşluğumuz var gibi hatırlıyorum ben de. Vay be eskiler yazınca bi duygulandırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyt be resimi gördümde o günü hatırlıyorum Synthol ve Syntholbuff benim charlar oyun içi para ile 75 lwl char almıştım onu hatırlamıyorum ama yeni server gelirse kesinlikle geri dönerim çok zevkliydi bu serverde oynamak
  • Düşününce yeni server fikri çok mantıksız değil. Yukarıda birinin dediği gibi oyun bir sürü rockefeller ile dolu. İnsanlar başlamaya çekiniyor. Kolay düzeydeki pvp serverlerde bile bu kadar elit item yok vallahi! Yeni serverde npcde +8 itemler falan olmasın, eski singapur versiyonundaki gibi olsun her şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Düşününce yeni server fikri çok mantıksız değil. Yukarıda birinin dediği gibi oyun bir sürü rockefeller ile dolu. İnsanlar başlamaya çekiniyor. Kolay düzeydeki pvp serverlerde bile bu kadar elit item yok vallahi! Yeni serverde npcde +8 itemler falan olmasın, eski singapur versiyonundaki gibi olsun her şey.

    Yeni server gelirse SG'nin olayi biter zaten. Imkansiz o yuzden. Ama su +8 itemlar konusunda haklisin. Eskiden +9 kaplan plaka basa basa para kasardik oyunda. Level kasmakta bir derece zordu yine simdiye gore.


    Oyun ici item/para karsiligi eski Steam hesabimi veriyorum bu arada.https://steamcommunity.com/id/ericcartmanofficial



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 3 Şubat 2018; 11:36:56 >




  • Eskiler konuya teşrif etmiş sonunda.Nerdesiniz siz arkadaşlar.Özlettiniz kendinizi :)

    Oyunda ufak çaplı degişikler var.Yeni 2 italyan GM aldılar.Pazarda kendilerini görüp biraz konuşma fırsatı buldum.Bilindik problemlerden bahsettim.Yeni görevlerinde başarılar felan diledim.Yeni server açılır mı diye sordum bilmediklerini söylediler.Umarım düşüşteki sg'yi eski günlerine döndürürler.

    Yeni server açılsa bence güzel olur.eski oyuncular da sıkılmış.Oynanmadık karakter kesilmetik boss bırakmadılar.Yeni server eski oyunculara da yeni hedefler vermiş olur.Bence yeni server açılmalı.

    Oynanacak daha iyi server olmadığı için burdayım.Bazı sorunları olsa da hala en iyi server SG
  • bekleriz arkadaşlar,şuan rubinumdayız ama her sw için bölümümüz var , anlık iletişim ve muhabbet için iyi olur diye düşündük , bekleriz.
    [DH]LONCASI Discord Kanal Linki :https://discord.gg/yBU5vQE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 7 Şubat 2018; 22:19:31 >
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Rubinum metin2'de akıl olmaz derecede kasıyor benim bilgisayarım anlayamadım gitti. Hiç bir pvp de veya TR de kasmayan Pc Rubinumda deli gibi kasıyor.
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    Halâ oynuyor musun SG da ?
  • O kasma değil hocam lagdır, yoğun metin kesilen haritalar laglı olabiliyor yoğun saatlerde fakat şuan baya düzeltmişler-
  • Ortalama zarar direncinin tam olarak işlevi nedir? Karakterlerin düz vuruşlarını mı azaltıyor sadece?
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.