Şimdi Ara

Büyük İndirim Hafta Sonu için:Zyxel NSA 220plus NAS Depolama Cihazı 4 TB 475 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
11
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İnceleme Linki Buradahttps://www.donanimhaber.com/ag-urunleri/haberleri/isin-Ozu-Zyxel-NSA220-Plus-video.htm
    . Ben 2 Tblık iki adet diskle toplam 4 TB kapasite ile kullandım. Cihazın kendi web, ftp ve media serverı bulunuyor. iTunes server da cihazda mevcut. İki adet USB bağlantısı ön tarafta bulunuyor. Buraya harici disk bağlayıp genel kullanıma açabilirsiniz. External disklere NTFS okuyup yazabiliyor. Bu önemli bir destek. Bazı cihazlar NTFS okuma ve yazma yapamayabiliyor. Bu cihazla tüm dosyalarınızı tek bir noktada toplayabilir ve yönetebilirsiniz. BEn daha çok WD TV Lİve ile film seyretmek için bu cihazı kullanıyordum. Tüm medya dosyalarını buraya yükleyip, paylaşıma açma gayet pratik ve kullanışlı oluyor. Cİhaz kablolu olarak bağlı olduğunda 1080p MKVleri seyrederken herhangi bir atlama, takılma yapmıyor. Aynı anda birden fazla kullanıcı cihazdan faydalanabilir.
    Cihaz da RAID 0, RAID 1 ve tüm diskleri bir dik gibi kullanmaya imkan veren JBOD (just bunch of disk) modu bulunuyor. Diski eğer raid 0 ve JBOD modu kullanmıyorsanız, içindeki diskleri windows makinaya takıp içini görebilirsiniz ve dosyalarınızı başka bir diske kopyalayabilirsiniz. Cihaz EXT3 dosya sistemini kullanıyor ve bu dosya sistemini windows altında okuyup yazabilen yardımcı yazılımlar var. Ancak diski windows makinaya takıp içine veri atmayı tavsiye etmiyorum. Ama okuma yapıp başka diske kopyalamada herhangi bir sorun olmuyor.
    Cihazın Performans değerlerine gelecek olursak;
    Cihazın gigabit bağlantı desteği ve bu bağlantı üzerinde jumbo frame desteği var. Ben kullanırken jumboframi açmadan kullandım. Yazma hız windows üzerinden amba ileı 12-14 mb/sn ve okuma da 13-18 mb/sn civarında bulunuyor. FTP'den dosya atarken bu hızlar bir miktar artıyor. Cihazın linux NFS desteği de mevcut. MAC cihazlar da Samba protokolü ile cihazı kullanabiliyorlar.
    Elimde bu cihazdan 3 adet var. Sanırım 3 yıldır kullanıyorum. Hiç bir şikayetim ve veri kaybım olmadan gayet güzel kullandım..



    NSA 220plus +İki adet 2 Tb WD Green diskle birlikte 4 TB Depolama 600 > 475


    İki takım cihaz kalmıştır.

    iki takımı da birden alacaklar için bir güzellik yaparım. Geforce 950 gibi ekran kartları öncelikli olmak kaydıyla ekran kartları ile takas olur.

    Resimler
    [album] Büyük İndirim Hafta Sonu için:Zyxel NSA 220plus NAS Depolama Cihazı 4 TB 475 TL Büyük İndirim Hafta Sonu için:Zyxel NSA 220plus NAS Depolama Cihazı 4 TB 475 TL
    [/album]
     Büyük İndirim Hafta Sonu için:Zyxel NSA 220plus NAS Depolama Cihazı 4 TB 475 TL
     Büyük İndirim Hafta Sonu için:Zyxel NSA 220plus NAS Depolama Cihazı 4 TB 475 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygi -- 31 Ocak 2016; 18:01:02 >



  • güzel ürün takip...
  • arayüz Türkçe'mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theunforgettable

    arayüz Türkçe'mi ?

    Arayüz İngilizce.
  • pm
  • ihtiyacı olan varsa kaçırmasın... bende de farklı bir model var bu ürünün sadece kutu 325tl... 400tl ye hem kutu hemde 2+2tb disk kaçırılmayacak bir fırsat, ürünün torrent download, ftp, web sunucusu (php+mysql) dahil çok fazla özelliği var, çok memnun kalırsınız...
  • Takip

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.