Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.387
Cevap
160
Favori
1.632.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vestel OLYMPUS 1000 CL indesit iwe8128(eu) ikisi arasında kararsız kaldım tavsiye edermisiniz yada bu özelliklere ve de fiata yakın bi makina tavsiye edermisiniz şimdiden çok teşekkürler ..
  • Yukarıda bir arkadas WIQ 1833 u almalımıyım diye sormus.Piyasada ki en baba makinalardan biridir.Butcemizi astigi icin hic bakamamıstık bile ona o zamanlar...

    Suan evimde AEG Lavamat 74850 kullanıyorum.Piyasadaki en sessiz Camasir makinasi diyebilirim.Cok memnunum ! Kesinlikle tavsiye edilir. İthal maldır !
  • WIQ 1833EU Miele yi almadan önce bende vardı o zaman 3000TL-3200TL felandı süper ötesi makine 1800Devir kocaman ekran, bu devirde böyle makine yok 1400TL ise sakın kaçırma sonra bu fiyata bulamazsın sayılamayacak kadar çeşit çeşit programları ve fonksiyonları vardı kaçırma al..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraonr

    bu bekonun servisini anlamıyorum.....kısa bi süre önce makinamın amortisörleri değişti.ama son zamanlarda yıkama ve sıkmada gelen sinir bozucu çıtırtılar yine amortisörlerde bi sorun olduğunu gösteriyor gibi.bunu servisi arayıp söylediğim zaman biz önceden geldik makineyi aldık amortisörleri değiştirdik.bir sorun yoktur az çamaşır varsa eğer dengesiz yüktendir denildi.acayip sinirlerim bozuldu sanki evde kendileri kullanıyorlar makineyi direk yorumu yapıştırıyorlar. ve bana ilk defa makine kullanıyormuşum gibi muamele yapıyorlar. bir sorun olmasa senin suratını görme merakımdan dolayı çağıracak değilim bi sorunum var ki söylüyorum yani.ama anlayana tabi.arçelik ve bekodan uzak durun ya hakikaten


    Samsung, miele, siemens gibi markalar dururken beko almanız hata olmuş...

    Özellikle arçelik ve bekonun son serilerinde çevremden çok şikayet duyuyorum..




  • Son olarak, Miele neden astronomik rakamlara makine satıyor? Meraktan soruyorum, 6-7 milyara çamaşır makinesi olur mu
  • son serisiyle ilgili bisey diyemicem.ben alalı 4 sene oldu bekonun difüzyon serisi.o zamanlar reklamlarında çok övüyorlardı tasarımı ve teknolojisiyle şöyle böyle diye..ne dengeleme yapıp sıkıyorlar(kilim elyaf yastık yorgan yatak örtüsü hayatta yıkamıyor)elinle en az 2 3 kere kapağı açıp müdale etmen lazım.amortisörleri değiştiği halde tekrar arıza verdi ama servise bunu bir türlü anlatamıyorum.tuşları dayanıksız(hızlı program tuşu nerdeyse içeri gömülmek üzere)yumuşatıcıyı erken alıyor.sıkmada bazen gümbür gümbür yürüyüp gidiyor.burda bir yerde sıemens in makinelerinin kazanı ne kadar sallanırsa sallansın titreşim yapmadığını görmüştüm sanırım. bunun gibi bir sürü sorunları var ama göz ardı ediyoruz artık. satarken su jeti var sessiz yıkar sıkma gücü iyidir memnun kalırsınız diye satmışlardı ama özellikle çamaşır dengelememe olayını bilseydim yanına bile yaklaşmazdım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SORuSORmA


    quote:

    Orijinalden alıntı: deepkurt


    quote:

    Orijinalden alıntı: SORuSORmA

    Arkadaşım nerden ne kadara aldıın bana 1000 dvr twinjet olympusu 840 tlye verdiler peşin para özellikle sormak istediğim sessizliği ürünün nasıl


    Ben hızlıal.com dan aldım, 1200CL için 1014 TL fiyatı var. Aldığınız fiyat çok iyi bence.

    Ses normal çalışırken neredeyse hiç yok, sadece twinjet motorunun sesini devreye girdiğinde hafiften duyuyorsunuz. İçeride çamaşırın çalkalanma sesi var sadece.

    Sıkma esnasında 800 devire kadar yine ses pek yok ama 1000 ve 1200 devirlerde bir miktar ses yapıyor. Banyonun kapısını kapatınca dışarıya ses gelmiyor.

    Yıkaması çok iyi, kirli, deterjanlı, köpüklü hiç bırakmıyor. Zaten twinjetin en büyük artısı bu.

    12 dakikalık programı hiç denemedim, bana pek sağlıklı gelmiyor, 12 dakikada nasıl temizlenirki çamaşır, bu
    biraz reklam amaçlı bir program bence.


    Arkadaşım öncelikle göstermiş oldugun ilgiye teşeşür ederim ellerinde 1000 dvr olanı kalmamış bende 1200 dvr olanı 900 tlye aldım özellikle 60 derecede 60 dakikada yıkama özelliği cok iyi sessizliğide gayet makul seviyede
    Ben şimdilik memnunum, ama dediğim gibi bunun kararını vermek için daha çok erken.



    Çok iyi fiyata almışsın Olympusu. Nereden aldın?

    Bu arada makinede 20 nin üzerinde çamaşır yıkadım, hala çok memnunum (gerçi daha çok erken). Sizin de belirttiğiniz gibi 60/60 program çok iyi.

    Bi arkadaşım Profilo nun o çok övülen 1001 modelinden almış, evinde inceledim, hiç de anlatıldığı gibi gelmedi bana, fazla abartılıyor ve sanki bir amaç var gibi, kimse alınmasın, bu kadar çok yazılınca... Malzeme kalitesi ve işçilik bana çok kötü geldi, plastik kasa birbirine tam oturmuyor, tamburun kaynak izleri bile görünüyordu. Üstelik kapağı Olympusun yanında kapakçık gibi kalıyor.
    Arkadaşımda yeni almış, şimdilik bir fikri yok ama çok sessiz değil dedi, ben çalışırken görmedim.




  • merhabalr,buratı benim gibi yakında evlenicek olan kuzenimden duydum ve çok mutlu oldum..zira bu beyaz eşya konusunda balataları sıyırma durumuna gelmiştik..

    her markayı araştırdık,fiyat hesaplattık ama sonuç olarak bosch almaya karar kıldık ama kafamda hala yanıtlayamadığım sorular var..

    bosch 'un lg üretimi olan xxl kdn70a40 ' ı alamayı düşünüyorduk ama lg 'den alsak bilemiyoruz. Darty de ki adam bize bosch 'un daha az enerji sarffettiğini söyledi ama inanmadım pek sizce öyle mi? ya da sharp'ın ona benzeyen dolabı wardı o nasıldır,gerektiğin de servis bulabilir miyiz sizce?

    çamaşır makinesin de ise bosh'un was20361 modelini seçtik ama lg'nin çok iyi olduğunu ve 10 yıl motor garantisi olduğunu gördük,sizce lg dğru tercih mi?

    bulaşık makinesinde ankatre alacağız ama ankatrelerin çokğu plastik tabanlı,çelik olan daha sağlıklıdır diye düşünüyoruz ama çelik olanlarda fiyat uçuyor..önerebileceğiniz ankastre model hansidir acaba ?

    bir de ankastre fırın var ama arçelik dışındaki tüm markalar bana kullanışsız gibi gözüktü..
    arçelikdaha büyük ve fazla tepsili,ızgaralı modellere sahip,kullanan kuzenim çok memnun arçelikten ama siz ne dersiniz ?

    kullananlardan yorum bekliyorum..


    şimdiiden çok teşekkür ederim alakanıza..




  • arkadaşlar en sonunda kararımı verdim ve bugün Bosch WAS20762TR Logixx 8 VarioPerfect 1000 Devir Çamaşır Makinesi-8 Kg. 1550 tl 10 taksitle aldım..bugün magazaları gezerken son anda samsung un silver nano teknolojili bi modeli de son anda listeme girdi ama bu model ile onun arasında tercihimi yaygın servis ağı ve daha sessiz olması nedeni ile boschtan yana kullandım..umarım sorunsuz bir kullanım geçiririz.makineyi kullanmaya başladıktan sonra buraya tecrübeleride yazarım emegi gecen herkese teşekkür ederim.
  • arkadslar bende sırkecıden profılo ctr 1001 aldım 240 pesın verdım gerı kalaında 8 taksıt olmak uzere 790 lıraya..pazarlık yapsam az daha ıyı alırdım ama evım ıstanbulun en kuzeyınde olunca bazen pazarlık ıse yaramıyor..cumarteesı aldım pazartesı evıme geldı bugunde servıs monte ettı..zaten yerı hazırdı 5 dakıkada gelıp taktılar..ılk yıkamayıda yenı yaptık..acayıp sessız ve guzel makıne bence..(eskı yadıgar bıraz gurultulu calışırdıda)..sonucta super olmasada f/p olarak ıyı bır makıne dıyebılırım..saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SORuSORmA

    Arkadaşlar merhaba öncelikle aranızdaki uzman arkadaşlara bir soru Tekanın Buzdolabı,Bulaşık makinası,çamaşır makinası ürünlerini kendimi üretiyordur yoksa başkasına mı ürettiriyordur ve üreticisi kim???


    turkıye bır fırma ısmını hatırlamıyorum ama turk fırması..
  • evimde ariston marka çamaşır makinası var ve hiç memnun değilim.kısa zamanda değiştirmeyi ve teknolojiye uymaya çalışacam.
  • Bosch var gayet memnunum
  • 18. senesine girdik arçelikk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çaqlar

    18. senesine girdik arçelikk



    zaten bundan 15-20 sene önce alınan arçelikler alman üretimi olduğu için dayanıklıdır. şimdikiler bu kadar dayanıklı olmuyor .
  • arkadaşlar bosch 20762 yi 2 gündür kullanıyoruz öncelikle çok sessiz bir makine..daha önceki makinamız yeri göğü inlettiği için bu makinenin sessizliğine alışamadık :)) sıkma yaparken eğer yanında değilseniz ve makine ne yapıyor diye bakmazsanız anlamanıza imkan yok..tavsiye eden herkese çok teşekkür ederim..
  • merhaba
    anneme 7veya 8kg kapasteli 1000tl civarı bir çamaşır makinası düşünüyorum.lakin ne alacağımğ bilemiyorum
    acil tavsiyenize ihtiyacım var.
    teşekkürederim.

    not:foruma gözattım ama kafam karıştı.
  • Merhaba,
    Çamaşır makinesi konusunda bir sorum olacak. 6 ay kadar önce Siemensin bulaşık makinesi orjinal EU ile bitenden aldım, yerli almayı hiç düşünmemiştim zaten. Çok da memnunum (Annem orjinal Alman Siemens çamaşır makinesini 35 yıl kullanmıştı, oradan getirmişti).
    Şimdi sıra çamaşır makinesinde, doğal olarak Bosch ya da Siemens diyorum ve 8 kg olmalı yorgan vs. için. Her iki markada da yukarıda modeller belli, ancak, EU değiller... Bulaşık makinesi ararken mağazalarda gördüğümde TR ve EU arasında benim gibi teknikten hiç anlamayan biri bile aradaki farkı görebiliyor. Bu durumda ç.makinesinde hakikaten yerliyi tercih etmeli miyim? Lütfen yardım, yada başka marka düşünmeli miyim? (Vestel, Beko, Arçelik hariç). (Fiyat 1-1,7 civarı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akar06

    merhaba
    anneme 7veya 8kg kapasteli 1000tl civarı bir çamaşır makinası düşünüyorum.lakin ne alacağımğ bilemiyorum
    acil tavsiyenize ihtiyacım var.
    teşekkürederim.

    not:foruma gözattım ama kafam karıştı.

    Profilo CM1000STR modelini inceleyebilirsiniz. 8 kg yıkama kapasiteli ve orijinal Alman malıdır.
    http://www.guzelevim.com.tr/index.php?p=show&pid=2382&k_id=0

    1000 lira altı olarak 7kg kapasiteli bu model de güzeldir:
    http://www.beyazesyam.com/x_profilo-profilo-cm1001ctr-7-kg-1000-devir-camasir-makinasi_2028.php?k_id=626&kn=Profilo+%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayfer55

    Merhaba,
    Çamaşır makinesi konusunda bir sorum olacak. 6 ay kadar önce Siemensin bulaşık makinesi orjinal EU ile bitenden aldım, yerli almayı hiç düşünmemiştim zaten. Çok da memnunum (Annem orjinal Alman Siemens çamaşır makinesini 35 yıl kullanmıştı, oradan getirmişti).
    Şimdi sıra çamaşır makinesinde, doğal olarak Bosch ya da Siemens diyorum ve 8 kg olmalı yorgan vs. için. Her iki markada da yukarıda modeller belli, ancak, EU değiller... Bulaşık makinesi ararken mağazalarda gördüğümde TR ve EU arasında benim gibi teknikten hiç anlamayan biri bile aradaki farkı görebiliyor. Bu durumda ç.makinesinde hakikaten yerliyi tercih etmeli miyim? Lütfen yardım, yada başka marka düşünmeli miyim? (Vestel, Beko, Arçelik hariç). (Fiyat 1-1,7 civarı)



    dostum boschun logixx serisi alman yapımıdır..ben daha yeni aldım ve çok memnunum eğer alman yapımı olsun ve fiyat performans açısından en iyisi olsun diyorsan bu forumda da adı çok gecen bosch 20762 logixx 8 kg lık modeli tavsiye ederim fiyatını pazarlıkla 1500 civarı 12 taksitle alabilirsin




  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.