Şimdi Ara

POLEN FILTRESI NEREDE? NASIL DEĞİŞİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2005 PALIO DA POLEN FILTRESİNİ DEĞİŞTİRME VAKTİ GELDİ. UFACIK FİLTRE İÇİN SERVİSE VEYA TAMİRCİYE BAYILMAK İSTEMİYORUM POLEN FILTRESİ NERDE OLDUĞU VE NASIL DEĞİŞTİRİLDİĞİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM...



  • arkadaşım polen filtresi sağ ön yolcu tarafından göğüsün altına yatılarak sökülür tam olarak orta panelde yani ortada sana bakan hava kanallarının arkasındadır..iki tane yıldız vida tutar biri üstte biri altta bunları aç ve kapağı çıkar sonrada filtreyi çek çıkar ve yenisini tak kapat..
  • Ben aracımı bakıma götürdüğümde filtreyi değişmeye gerek yoktu, sadece temizledik dediler. Üstelik serviste bunu yaptılar, ücret de alınmadı haliyle. Ama servis var servis var. Aslında mümkünse temizletin, hemen değişmeyin, temizlemeye para almıyolar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Wolverine

    Ben aracımı bakıma götürdüğümde filtreyi değişmeye gerek yoktu, sadece temizledik dediler. Üstelik serviste bunu yaptılar, ücret de alınmadı haliyle. Ama servis var servis var. Aslında mümkünse temizletin, hemen değişmeyin, temizlemeye para almıyolar..


    O bakıma gittiiğnden öyle yapmışlardır ama pahalıda bir parça değil dışarda orjinali 4 ytl değişimede en baba usta 3-5 milyon bişey alır temizleme işini bende yapıyorum ama sağlıklı değil gözeneklerdeki pislikler çıkmıyor ve tam kapasite çalışmıyor malesef..
  • CEVAPLARIN VE YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER FIATCI

    5 YTL YE ALDIM POLEN FİLTRESİNİ, VE HERSENE DEĞİŞTİRİYORUM. BU İKİNCİ DEĞİŞİMİM. İLKİNİ USTAYA YAPTIRMIŞTIM. BU SEFER KENDİM YAPİM DEDİM. BU GÜN İLK İŞİM ONU DEĞİŞTİRMEK OLUCAK. VAKTİ GELDİDE GEÇİYOR. NEFES ALAMIYORUM ARTIK ARABADA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MULTIJET13 -- 4 Eylül 2006; 14:53:38 >
  • 1.4 2001 paliom var(klimalı). Daha once servıse gıttıgımde "bu arabalarda polen fıltresı olmaz" dedıler. Ama arabamın ıcı (kalorıferı actıgımda) kerevız gıbı kokuyor ıgrenc.

    Bu kokudan kurtulmak ıstıyorum. 2001 model palıolarda polen fıltresı var mıdır? Var sa nerededır?

    Simdiden tesekkurler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yako2k3 -- 29 Ekim 2010; 2:07:29 >
  • Paliomu 10 yıl sonra sattım. Artık yenı sahıbı ararsa bulur polen fıltresının yerını. :)
  • Ya niye hemen sattınız, forumda filtrenin yerini bilen biri çıkardı illaki..

    Şaka bir yana, hayırlı olsun..
  • Evet hocam bende de 1.2 siena var 2001 model klimalı bunun polen flitresi varmı varsa nerde sağ ön yolcu tarafına baktım yok musluk değişimi yaparken de iyice inceledim ama yok yani bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.