Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
205
Favori
522.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kadirergun K kullanıcısına yanıt
    ilginç cidden..acaba usb portumu zarar gördü takıp çıkarma esnasında ....
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Pek takıp çıkarmadım HDD'yi. Bir defa taktım uzun zaman öylece çalışıyordu. Ayrıca altındaki ikinci portta da HDD yi görmeme sorunu yaşadım. Porttan diil bence. Ama çözemedim de... 1,1,2,0 ı mı yüklesem diycem ama... Bilemedim... Bu feedback bölümünden sorsam cevap veriyorlar mı İngilizce yazsam?
  • Canon Mx 925
  • kadirergun K kullanıcısına yanıt
    Ya artık sabrım da taştı yani!!!! Artık ASUS'un donanımı iyi olsa bile yazılımla tüm bu avantaj ve cazibesini sıfırladığını düşünmeye başladım. Ya ne kadar çok bug var yazılımında. Bir türlü bitmez mi bu hata ayıklama işi kardeşim. Gına geldi artık!!!! Aylarca Samsung TV mi nasıl gösterebilirizi araştırmak için resmen bedava beta testerlık yaptım. Artık dayanamıyorum kardeşim!!! VAzgeçtim aylar önce. Bu ne ya! Yazılım hataları bir türlü bitmiyor! Sürekli yeni firmware çıkarıp durmalarından belli. Kardeşim hardware sabit. Bitmez mi hiç bu hata ayıklama bir gün yahu???!!!

    En son 1.1.1.2 ye çıkardım. Şimdi de USB de onca ay takılı HDD yi görmemeye başladı. Bir hatayı düzelitirken başka yeri bozuyorlar bir de. Bu işin sonu yok!! Çok pişman oldum.

    Her zamanki gibi karşılaştığım hataları kendim deneme yanılma ile çözüyorum. USBnin HDD yi görmemesini de az önce çözdüm: İki tane sda1 klasörü gördüm TV de. Yazılım hatası diyip HDD deki DM ve Media Server klasörlerini sildim. Bu sefer HDD yi gördü Haşmetmahapları!!!! DM ve MS yi tekrar yükledim. Kahrolasıca ASUS!!!!

    Önce modemi yapalım bir satalım geri bildirimlere göre hataları ayıklarız mantığıyla satış yaptıklarına inanmaya başladım. Çalışır durumda olmuyor yani modemler!!!! Yeni alacaklara duyurulur!!!!!




  • Bende bugun vatandan n16 modelini aldim.Hersey guzel yan odadan pencere kenarindayken hiz testi yaptim kablolu baglandigim masaustu ile ayni hizi verdi.Bu da zaten yeterli benim icin ev villa degil :) Tek sorunum ise modemin arkasindaki wifi on off tusuna bastigimda wifi kapanmiyor.Kullanmadigim zamanlar wifi modunu kapatim kablolu kullanmaya devam etmek istiyorum ama ne modem arayuzunde nede tusa basarak kapatamadim.Kullanan varsa nasil kullanmadigim zaman wifi modunu kapatabilecegimi soylerse sevinirim.
  • DSL-N14U da telnet i nasıl açıcaz port konusunda baya özürlü bi modem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Petegrus

    DSL-N14U da telnet i nasıl açıcaz port konusunda baya özürlü bi modem

    Yönetim-Sistem-Telnet etkinlestirilsin mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey kullanıcısına yanıt
    Tşk
  • TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

    Arkadaşlar sizce beta sürüme güncellemeli miyim ? Dün gün boyu sürekli kopmalar yaşadım, türk telekomu arayıp konuştum arıza kaydı açtılar fakat bazı değerlerim değişmiş,
    birde yukarı da sarı ünlem işareti var onda da Your DSL line appears to be unstable. We strongly recommend that you submit a feedback form for our analysis. yazıyor.. Arada bir internetim düşecekmiş gibi olup geri toparlıyor..




  • İyi Günler ben dsl n14u kullanıcısıyım Bende şuan 2 tane modem var tplink modeminden aldığım hız 6mbps ama asus modeminden 3mbps hız alıyorum bunun nedeni nedir .
  • TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
  • xled58 X kullanıcısına yanıt
    Son sürüme güncelleyin.
  • Benim yazılımım 1.0.7.6 dir. Otomatik güncellmede güncelleme yok uyarısı veriyor. Asus'un sitesinde en eski güncelleme 1.0.7.8 olarak gözüküyor. Ben buradaki güncellmeleri sırası ile indirip yuklemem mi gerekiyor. Yoksa en son sürüm olan 1.1.2.0 paylaşmış oldugunuz beta sürümünü yuklemmem yeterli midir ?

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekremtkan

    Benim yazılımım 1.0.7.6 dir. Otomatik güncellmede güncelleme yok uyarısı veriyor. Asus'un sitesinde en eski güncelleme 1.0.7.8 olarak gözüküyor. Ben buradaki güncellmeleri sırası ile indirip yuklemem mi gerekiyor. Yoksa en son sürüm olan 1.1.2.0 paylaşmış oldugunuz beta sürümünü yuklemmem yeterli midir ?

    Teşekkürler

    El ile yükleyeceksin zaten otomatiği önermiyoruz kardeşim.
  • Ayarlar gösterdiğiniz gibi hocam ilk kurulumdan sonra bu sayfanın tanıtımında murat hocam stabilite ayarı altında paylaşmıştı 3 görsel.. şu an crc sıkıntısı olmadan 8 saattir çalışıyor, işten geldiğimde modem arayüzünden baktım bir sıkıntı yok gibi.. akşamı bekliyorum 2 gündür gece dengesizleşmeye başlıyor. bu arada sarı ünlem işareti de kalkmış.. ek olarak bir de beta sürüme güncellemeli miyim ? her hangi bir uygulamasını kullandığım yok, tek istediğim stabil çalışsın oyun oynarken lag yapmasın..
  • N17u için 1.1.2.0 dan üst versiyon geldimi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS DSL-N10_C1 Modemimi aldığımdan beri (yaklaşık 2-3 yıl) sorunsuz kullanıyordum. Bugün 192.168.1.1 yazarak arayüzüne her giriş yapmayı denediğimde "Kullanıcı adı veya şifresini 5 kere yanlış girdiniz, 30 saniye sonra tekrar deneyiniz" mesajıyla karşılaştım. (Kullanıcı adı/şifre girme kısmına kadar gelemiyorum bile, ama İnternet Bağlantım vardı) Ben de birisi modemimi hackledi diye modemi arkadaki küçük düğmeye ataç sokarak resetledim. Fakat bunun sonrasında gelen ilk kez Kullanıcı Adı/Şifre belirleme alanına ne yazarsam yazayım, önceki hata mesajını almaya devam ettim. Sizce modem mi bozuldu, yoksa bir şekilde hacklenip Default Fabrika Firmware'i de mi bozulmuş?

    KONU




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

    ASUS DSL-N10_C1 Modemimi aldığımdan beri (yaklaşık 2-3 yıl) sorunsuz kullanıyordum. Bugün 192.168.1.1 yazarak arayüzüne her giriş yapmayı denediğimde "Kullanıcı adı veya şifresini 5 kere yanlış girdiniz, 30 saniye sonra tekrar deneyiniz" mesajıyla karşılaştım. (Kullanıcı adı/şifre girme kısmına kadar gelemiyorum bile, ama İnternet Bağlantım vardı) Ben de birisi modemimi hackledi diye modemi arkadaki küçük düğmeye ataç sokarak resetledim. Fakat bunun sonrasında gelen ilk kez Kullanıcı Adı/Şifre belirleme alanına ne yazarsam yazayım, önceki hata mesajını almaya devam ettim. Sizce modem mi bozuldu, yoksa bir şekilde hacklenip Default Fabrika Firmware'i de mi bozulmuş?

    KONU


    Resetleme icin en azindan 20sn basin emin olmak icin, resetleyince tum isiklar sönüp tekrar yanacak. Sonrasinda admin admin girebilmeniz lazim, biri hackleme ihtimali sifrenizi cok kolay yapmadiginiz surece zor ihtimal, firmware den suphelenirseniz asus firmware restoration tool ile istediniz firmaware i arayuze giremeseniz de atabilirsiniz( modemi eternetten bilgisayara baglayin-bilgisayriniza sabit ip verin-modemi guc dugmesinden kapatin ve reset tusuna basili iken acin restoration tool a istediniz firmware i gosterin ve yukleyin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 15 Temmuz 2016; 12:07:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan

    N17u için 1.1.2.0 dan üst versiyon geldimi

    Geldiği zaman ilk sayfada paylaşıyoruz orayı kontrol edebilirsiniz. (1.1.1.2)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Temmuz 2016; 14:15:38 >
  • n14u modemin son sürümü hataları düzel dimi??
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.