Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.475
Cevap
116
Favori
345.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blooods

    Önce operatörler kilitli geldi oyunu yeniden açtım ardından loadout ayarları sıfırlanmış bir şekilde. Şaka mı yahu bu... Tek tek hepsini ayarlamak istemiyorum bunları geri getirmenin bir yolu yok mu arkadaşlar ?

    Maalesef. Oyun bakımdayken oyuna girince hepsi sıfırlanıyor
  • Loadoutları bilgisayarımıza kaydetseler sorun çözülecek. Aynı sorunu bende yaşadım kaç kez. Her op açık olunca çok zaman öldürüyor gerçekten.

    Mouse multiplier düşürüp faydasını gören oldu mu hiç ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 23 Ocak 2018; 19:50:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Onun için sürekli oynadığın ayarda yalnızca mouse multiplier düşürmek ve bir o kadar daha oynamak gerek ki farkı anlayabilelim. Çünkü Windows işaretçi hızı, Windows işaretçi hassasiyeti, mouse'un yazılımındaki işaretçi hızı, mouse'un yazılımındaki işaretçi hassasiyeti, mouse'un yazılımındaki mousepad kalibrasyonu, DPI, oyun içi yatay ve dikey hız ile ADS, oyun içi FoV, Aspect Ratio ve Resolution ayarlarının hepsi mouse'u doğrudan etkiliyor.

    Çoğu pro oyuncunun da default multiplier kullandığını göz önünde bulundurursak bizim gibi oyuncular için çok kafayı takacak bir ayar olduğunu düşünmüyorum. Ona gelene kadar yukarıda saydığım tüm ayarların daha çok etkisi var. Belki mükemmele yakın bir aim'e sahip olan biri için multiplier'dan gelecek ufak bir dokunuş büyük avantaja dönüşebilir.

    120 level olup da hâlâ göbek deliğine, ayağına, bacaklarına nişan alıp orayı tarayan, biraz yukarı kaldırıp göğüs ve kafayı hedeflemeyen adama bırak mouse multiplier'i, elindeki mouse'u alıp donkey kong bongo drums versen de bir şey fark etmez.




  • Patchten sonra Zofia ile bug yaşayan oldu mu hiç? Az önce t.hunt'ta farm için Zofia aldım baya avantajı oluyor diye ama pencereleri bombaatarıyla kıramadım işin garibi bomba atar penceredeki barikatı kırmayıp içinden geçti. Önce barikat kırılmayınca sinir oldum sonra baktım yanda kalkan yok etme puanı verdi sonra 1 tane de daha attım o da yine barikatı geçip tavanı delmiş. Sonra menüye döndüm fraps açıp kaydetmek için tekrar oda kurdum bu sefer bug düzeldi
  • Oyun en güzel zamanlarını yaşıyor teknik anlamda.. Yeni Anti-Aliasing efsane olmuş, efsane.. Render ve Sharpen seçeneklerinin eklenmesiyle de artık oyun 4K kalitesine gelmiş render anlamında..

    Sıfır tırtık, kristal kalitesinde oyun olmuş. Herşey çok net ve kaliteli gözüküyor yeni AA ile... Sonunda FXAA'dan kurtulduğuma o kadar seviniyorum ki.. T-AA'yı gerçekten muhteşem yapmışlar, beklemiyordum böylesini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 24 Ocak 2018; 17:1:23 >
  • Beyler Z tuşu ile işaretleme yapılıyor biliyorsunuz. Bende o işaret çıkmıyor, işaretlerken çıkan sesi de duyamıyorum. Sorunu nasıl aşabilirim?
  • Yav arkadaş nasıl bir optimizasyon varsa tüm ayarları low da yapsam high da yapsam aynı FPS'yi alıyorum GTX 980 ile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockStar.

    Beyler Z tuşu ile işaretleme yapılıyor biliyorsunuz. Bende o işaret çıkmıyor, işaretlerken çıkan sesi de duyamıyorum. Sorunu nasıl aşabilirim?

    Ayarlardan işaret tuşunu tekrar atayın belki kaybolmuş olabilir.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hocam high baskinken 60 sabit alıyorum r7 265 ve 8gb ram var, gtx 780 e denk geliyor benim kart. Biraz medium yapınca 80 fps alıyorum. Belki driver olarak bir probleminiz olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Sabit 144 üstü almaya çalışıyorum, normal şartlar altında alırsın diyor yabancı arkadaşlar ama ben pek anlamam bu işlerden. Zaten OC modeli, işlemciyi overclock'la diyorlar. Ondan da anlamam.

    i7 4770k, 16 gb ram ve GTX 980 var. 120-130 alıyorum da bu FPS'yi low'da da high'da da alıyorum zaten. Nadiren 150-160'a çıkıyor, bu low ve high sadece o nadirliği belirliyor, low'da daha sık 150+ FPS alıyorum, high'da daha az.
  • Oyunu oynamayı Mira ve Jackal güncellemesinden sonra bırakmıştım yarın tekrar başlayacağım. Bütün operatörlere sahiptim fakat Ying, lesion, ela, zofia, dokkabe, vigil eklenmiş bunları açarken nasıl bir sıralama izlemeliyim hangileri iyidir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski


    quote:

    Orijinalden alıntı: RockStar.

    Beyler Z tuşu ile işaretleme yapılıyor biliyorsunuz. Bende o işaret çıkmıyor, işaretlerken çıkan sesi de duyamıyorum. Sorunu nasıl aşabilirim?

    Ayarlardan işaret tuşunu tekrar atayın belki kaybolmuş olabilir.

    Baktım Z tuşunda. Tekrar atadım ama bir faydası olmadı. Uzun zamandır yok bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TMRT

    Oyunu oynamayı Mira ve Jackal güncellemesinden sonra bırakmıştım yarın tekrar başlayacağım. Bütün operatörlere sahiptim fakat Ying, lesion, ela, zofia, dokkabe, vigil eklenmiş bunları açarken nasıl bir sıralama izlemeliyim hangileri iyidir ?

    Ela ying lesion zofia dokkaebi vigil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TMRT

    Oyunu oynamayı Mira ve Jackal güncellemesinden sonra bırakmıştım yarın tekrar başlayacağım. Bütün operatörlere sahiptim fakat Ying, lesion, ela, zofia, dokkabe, vigil eklenmiş bunları açarken nasıl bir sıralama izlemeliyim hangileri iyidir ?

    Oyun tarzına bağlı bence sıralama şu:

    Lesion, Ela, Dokkaebi, Zofia, Ying, Vigil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Ying en sonda olacak silahı evereste kadar sekiyor.

    Ela - Hem oda da, hem de dışarıda iş yapar. Agresif oynamaya açık silahı güzel defanstaki en iyi silahlardan birisi. Özelliği 3 adet olmak üzere her yere bir zımbırtı koyuyor onun yakınından geçen düşman olursa devreye giriyor ve 4 saniye kadar herifin gözü bulanıyor. ( Devreye girdiğine yakınında siz de olursanız siz de bulanık görüyorsunuz ). Bu özelliği sayesinde mapi bilen adam için karşı takımın anasını belletecek bir karakter.

    Vigil - Beş para etmez bir özelliği var. Ama silahı hs bakımından en iyi defans silahı diyebilirim. İkinci silahı da çok güzel. 1. silaha alternatif olarak 2 mermi atan bir pompalısı var. Defans olarak ilk Ela'yı sonra bunu açmanızı tavsiye ederim.

    Lesion - Sağa sola zehirli ok atıyor rakip görmüyor bunu, çıkarmadıkça 10 damage yiyor ve çıkarırken aim alamıyor. Silahı orta güzellikte. 3. olarak açabilirsiniz.

    Zofia - Yeni sezonun OP'u. Silahı çok güzel. Özellik olarak attığı impact direk patlatıyor ash gibi bekletmiyor. Ek olarak Ela'nın tuzağını impact attığı alet sayesinde uzaktan atabiliyor 4 adet. Kısaca Ash'in yeni versiyonu diyebilirim. Ek olarak injure olduğu zaman kendini 1 canla kaldırıyor başkasına gerek olmadan. İlk açılacak atak karakteri bu olursa iyi olur.

    Dokkaebi - Kontör fakiri bir ablamız habire ödemeli atıp duruyor :) İlk silahı 61 damage olan tek tek sıkan bir silah 20 mermisi var. Ben pıt pıt silahları oldum olası sevmem ama uzmanlaşırsanız önünüzde kimse duramaz, hele adam yaralı ise tek mermide injure yaparsınız rahatlıkla. İkinci silahı vigil ile ayın iki tane pırrrrr diye tarayan çok iyi silah mevcut. Özelliğine gelirsek, karşı takım oyuncularının telefonlarını arayabiliyor ve bu telefon da çalınca titreşim sesi çıkarıyor. Ses kasıp yerini bulabilirsiniz. Karşı rakip telefonu kapatırken aim alamıyor. Ek olarak ölen düşmanın telefonunu hackleyip rakip kameralarına erişim sağlayabiliyorsunuz. Valkyrie kameraları dahil olmak üzere. Zofia'dan sonra açılması iyi olur.

    Sıralarsak:

    Defansta : Ela -- Vigil -- lesion
    Atakta : Zofia - Dokkaebi -- Ying

    Karışık olarak : Ela - Zofia - Vigil - Dokkaebi - Lesion - Ying




  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    RockStar. kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevaplar için çok sağolun beyler görünüşe göre Ela-Dokkaebi ikilisi ile başlayacağız. Dokkaebi'de DMR sınıfı silah varmış sizin de bahsettiğiniz gibi. BF4'ten oldukça alışığım. Ben bu operatörleri çözene kadar bayağı bir tuzağa düşerim gibi ya hayırlısı bakalım.
  • RockStar. kullanıcısına yanıt
    ayarlarda night mode-tv-hifi diye bölüm var ordakini tv yap çözülür büyük ihtimal
  • Ben de ve bir arkadaşımda el bombasını elimizde bekletirken sayaç devreye girmiyor atınca da hemen patlıyor bunu yaşayıp çözebilen var mı? Gerekli olan tuşa basılı tuttuğumuz halde aim işareti yanıp yanıp sönmüyor bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 25 Ocak 2018; 14:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.Alpin

    Ben de ve bir arkadaşımda el bombasını elimizde bekletirken sayaç devreye girmiyor atınca da hemen patlıyor bunu yaşayıp çözebilen var mı? Gerekli olan tuşa basılı tuttuğumuz halde aim işareti yanıp yanıp sönmüyor bile.

    Hangi karakterde yaşıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RockStar. kullanıcısına yanıt
    El Bombasına sahip tüm karakterlerde.
    Ek olarak: Bombanın pimini çektiği halde oluyor bu sıkıntı onu söylemeyi unutmuşum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 25 Ocak 2018; 16:33:47 >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.